Да, тегленето е нормално да се плаща примерно около 50 ст, но месечна такса от 2.50 плюс левче за теглене ми се струва много.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алтернатива на банка за левова фирмена сметка,
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от insofia Разгледай мнениеДоколкото знам и Revolut и Paysera предлагат фирмени сметки в лева. Погледни и iCard дали не предлагат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от insofia Разгледай мнениеДоколкото знам и Revolut и Paysera предлагат фирмени сметки в лева. Погледни и iCard дали не предлагат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sagruob Разгледай мнениеЗдравейте,
Извинявам се, ако въпросът вече е бил дискутиран, но не откривам ясен и точен отговор.
Има ли алтернатива на банка (от сорта на Paysera, Transferwise, Revolut), която да бъде счетоводно коректна за водене на фирмена левова сметка? С минимална/без такса за поддръжка, изгоден курс, възможност за правене на платежни нареждания и т.н.
Ще съм благодарен да споделите реален опит, а не само referral линкове...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sagruob Разгледай мнениеЗдравейте,
Извинявам се, ако въпросът вече е бил дискутиран, но не откривам ясен и точен отговор.
Има ли алтернатива на банка (от сорта на Paysera, Transferwise, Revolut), който да бъде счетоводно коректна за водене на фирмена левова сметка? С минимална/без такса за поддръжка, изгоден курс, възможност за правене на платежни нареждания и т.н.
Поздрави!
Така ще е. Никой не иска да се занимава с банки, които се държаха като мародери. Като им го написах днес - трият като обезумели, а после страдат, защо само наздравици виждаме у форумо...
Ще се търсят алтернативи на банковите лобита и ...ще се намират.... Светът освен че е шарен, е вече и едно "глобално село"...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Алтернатива на банка за левова фирмена сметка,
Здравейте,
Има ли алтернатива на банка (от сорта на Paysera, Transferwise, Revolut), която да бъде счетоводно коректна за водене на фирмена левова сметка? С минимална/без такса за поддръжка, изгоден курс, възможност за правене на платежни нареждания и т.н.
Поздрави!
Last edited by sagruob; 24.09.2019, 19:12.Тагове: Отмаркиране на всички
- 1 like
Коментар