Първоначално изпратено от [B
Не зная какво ще стане от него, но тоя, същият - НЯМА да прочете нищо повече, защото това за него са излишни неща.
За него същественото се състои в това:
- да се самовеличае като "могъщ",
- да пише тук неверни свои интерпретации на законите, които трябва да познава като "А-БЕ",
- да си губи времето с всякакви тъпотии и глупави коментари,
- да пише тъпи лозунги в т.нар. си "кантора",
- да се възприема като "наставник" за младите и неопитните,
- да влиза в безсмислени спорове и да ползва мъгляви "аргументи", които черпи единствено от болното си въображение и импровизации, които нямат общо с истината...
.................................................
Всичко това не му дава възможност да отдели времето, за да бъде компетентен в сферата, в която работЕЛ...
............................................
Ти сам, maverick - видя ли как той влезе в капанЧЕТО, което му подсказах с това "многоникОВСТВО"?
Аз съм най-лошото творение на форума - според императора "криещият се зад много никове"...
Схвана ли сега, че не е важно дали познаваш материята! Важно е, че се "криеш"!
Интересно е, какво точно скривам?
Крия ли знанията, които имам?
Съветвам ли грешно хората тук?
Правя ли недопустими импровизации при тълкуването на законите в една сфера?
.................................................. ......
Та, въпрос към императора: нека посочи зад кои никове "се крие" "криещият се зад много никове" - и каква е истинската му същност? Различни тези ли защитава зад своите различни никове?
Прогноза: очаквам императора да напише обширно есе по зададените горе въпроси...
... за него това е лесно и също за него: това отменя необходимостта да чете Нормативна база и да я тълкува правилно!
Коментар