Тествам една платформа за търговия в демо режим. Направи ми впечатление, че не мога да задам лимитирана поръчка близка до пазарната цена. Около 1,4% трябва да е по-ниска цената, която давам за лимитирана поръчка "купува", за да я приеме системата. Иначе трябва да давам пазарна поръчка, което не е много изгодно (има малко слипидж - даже в демо режим, в реален не знам как е).
Това обичайна практика ли е при инвестиционните посредници?
Въпреки този недостатък условията пак са относително добри, защото няма месечни такси, такси за попечителство и т.н. - разходите са включени в спреда (при сметка без лост).
Става въпрос за покупка на CFD върху сребро без маржин (решил съм да не търгувам с лост, защото не искам да ми изгърмят стоп лосовете и не искам да плащам лихви/swap).
Това обичайна практика ли е при инвестиционните посредници?
Въпреки този недостатък условията пак са относително добри, защото няма месечни такси, такси за попечителство и т.н. - разходите са включени в спреда (при сметка без лост).
Става въпрос за покупка на CFD върху сребро без маржин (решил съм да не търгувам с лост, защото не искам да ми изгърмят стоп лосовете и не искам да плащам лихви/swap).