а за лихвите попита ли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бяла Карта без такса, струва ли си?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнениеЕ то картата може да е VISA, MasterCard или JCB, то е ясно че няма да е някаква тукашна като Транскарт която навън е световно неизвестна. За типа карта нямам съмнение, но не ми е ясно коя е банката която ще ги обслужва и дали има уловка за това че е напълно безплатна, четох че за промоцията до края на месеца няма такси нито за откриване, нито за обслужване, нито за теглене от чужбина. Което е върха, ако наистина е безплатно може да си направя за лятото и наесен да я закрия, реално ще я ползвам като дебитна карта. Някой ползвал ли е?
като са толкова готини и вярваш в безплатните неща, намери ако успеееш общи условия/тарифа прочети и действай“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнениеЕ то картата може да е VISA, MasterCard или JCB, то е ясно че няма да е някаква тукашна като Транскарт която навън е световно неизвестна. За типа карта нямам съмнение, но не ми е ясно коя е банката която ще ги обслужва и дали има уловка за това че е напълно безплатна, четох че за промоцията до края на месеца няма такси нито за откриване, нито за обслужване, нито за теглене от чужбина. Което е върха, ако наистина е безплатно може да си направя за лятото и наесен да я закрия, реално ще я ползвам като дебитна карта. Някой ползвал ли е?
Коментар
-
Е то картата може да е VISA, MasterCard или JCB, то е ясно че няма да е някаква тукашна като Транскарт която навън е световно неизвестна. За типа карта нямам съмнение, но не ми е ясно коя е банката която ще ги обслужва и дали има уловка за това че е напълно безплатна, четох че за промоцията до края на месеца няма такси нито за откриване, нито за обслужване, нито за теглене от чужбина. Което е върха, ако наистина е безплатно може да си направя за лятото и наесен да я закрия, реално ще я ползвам като дебитна карта. Някой ползвал ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнениеЕдин малко личен въпрос, но нали сме финансов форум.
Тези дни се загледах в една реклама по ТВ-то за Бяла Карта без такси за издаване, обслужване теглене от терминал в чужбина и т.н. Идеалнот предложение за сезона на отпуските. Аз си имам кредитни карти, обаче по тях винаги имам такси, и за обслужване и за теглене и т.н.
Та въпросът е наистина ли стои така върпсът с белите карти? Идеята ми е да си направя една за пътуванията в чужбина за морето и да си я ползвам ако наистина е без такси. Да си я заредя с нужната сума и да мога да тегля навън без да ми дерат кожата. Някоий има ли идея коя е обслужващата банка?“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Бяла Карта без такса, струва ли си?
Един малко личен въпрос, но нали сме финансов форум.
Тези дни се загледах в една реклама по ТВ-то за Бяла Карта без такси за издаване, обслужване теглене от терминал в чужбина и т.н. Идеалнот предложение за сезона на отпуските. Аз си имам кредитни карти, обаче по тях винаги имам такси, и за обслужване и за теглене и т.н.
Та въпросът е наистина ли стои така върпсът с белите карти? Идеята ми е да си направя една за пътуванията в чужбина за морето и да си я ползвам ако наистина е без такси. Да си я заредя с нужната сума и да мога да тегля навън без да ми дерат кожата. Някоий има ли идея коя е обслужващата банка?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар