IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кореспондентска сметката, що е то?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кореспондентска сметката, що е то?

Приветствам уважаеми участници в форума.
    Не съм извършвал международни преводи,онлайн,обаче се наложи.
    За целта получателя изпраща ми IBAN за кореспондендетска сметка в лева, на своята банка тук в България, по точно в UNICREDIT Булбанк AD, SOFIA, BG72UNCR70001519880619
    Неговата банка е някаква Citadele в Латвия.
    Аз нареждам онлайн пробна сума от 10 BGN
    Имам сметка, в райфайзен банк, и активирах към нея онлайн банкирането.
    Това става на 10.05.2017 и на 12-ти десетака пристигна
    Нареждам вече основна сума, която е под 200 лева, променяйки само сума в запазения образец, което означава че грешка исключена.
    Обаче в UNICREDIT, не мислят така, от 12-ти на сам, парите не престигнали, получател Citadele, банка иска уточняване на данни на получателя,
    Тк UNICREDIT саботират превода с мотива, че този начин на превода е не коректен, кореспондентска сметка е валутна, и физически лица нямат право да превеждат на нея
    И като капак на всичко, дължа такса уточняване, която е почти 20 лева,и последните пари от моята сметка в райфайзен банк исчезват веднага,
    с основание INVEST.CHGS PMNT DD 12.05.2017
    По телефона в разговора с раѝфаизен банк, бях категоричен, че не давам согласие за плащане на тази такса, тк първата сума стигна без проблем.
    Моля някой вещ по вопроса, да ми светне, що е то кореспондентска сметката? и може ли да я исползвам по този начин.
Working...
X