Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Трейдър на финансовите пазари" в ТНК Кепитъл Мениджмънт?
Collapse
X
-
Аз когато чуя за някоя нова фирма и първото нещо което правя е да отворя сайта на търговския регистър и да видя кой я е регистрирал тази фирма
http://www.brra.bg
http://prikachi.com/images.php?images/537/9021537h.pngLast edited by mauricio84; 19.01.2017, 15:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеБизнеса им е супер но за тях, за другата страна е тотална загуба
я проверете в търговсия регистър на кой се води фирмата на някава бабка която е постанено лице и най-вероятно не знае че протежава тази фирма
Коментар
-
Би трябвало да бъде така - дават парите и забравят за тях докато съществува кредита и получават да кажем 5% на година проста лихва по тази сума. Т.е. дали са ти 100к.евро и чакат в края на всяка година като изтече да получат 5к.евро, а за 100-те к. евро ЗАБРАВЯТ до момента в който не се спре кредита и тогава си получават 105к.евро за последно и това е.Те искат някакви гланици да им се изплащат които са сериозни проценти доходност.Бизнеса им е супер но за тях, за другата страна е тотална загубаD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Работата е всъщност е да им станеш клиент и да играеш за собствена сметка. ако немаш пара дават ипотечен кредит.интересно какви документи искат
Коментар
-
Първоначално изпратено от yuvigi111 Разгледай мнениеЗдравейте. Гледам в джобс.бг са пуснали една обява (с пет звездички даже ) за трейдър на финансовите пазари. Стана ми интересно и мисля да пусна едни документи, обаче за тях не съм чувал честно и си викам чакай да питам, че може да се окажат нещо измамници. Та, ако някой от вас знае нещо повече за тях, имал е опит, моля да сподели. Ще бъда благодарен.
Поздрави, Иваело.
Коментар
-
"Трейдър на финансовите пазари" в ТНК Кепитъл Мениджмънт?
Здравейте. Гледам в джобс.бг са пуснали една обява (с пет звездички даже ) за трейдър на финансовите пазари. Стана ми интересно и мисля да пусна едни документи, обаче за тях не съм чувал честно и си викам чакай да питам, че може да се окажат нещо измамници. Та, ако някой от вас знае нещо повече за тях, имал е опит, моля да сподели. Ще бъда благодарен.
Поздрави, Иваело.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар