IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измамите на ЗК Юпитер

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Измамите на ЗК Юпитер

Ко стана с Юпитер ?

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

"откъм"

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

Все си мисля, че рибата се вмирисва от към главата, т.е. equity shareholders.

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

Трябва да знаете, че през последните месеци не само не са изплащани обезщетения, но и самите служители не получават трудовите си възнаграждения. Стигне ли се дотам персоналът да бъде кредитор - няма повече какво да се коментира състоянието на съответната фирма. Имат едно директорче - клоун, което изгони кадърният персонал и с "умелото" си ръководене на фирмата я съсипа. "Юпитер" от известно време насам няма и персонал, а който си отиде - влиза в съдебната зала да търси правата си.

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

Юпитер -> Булинс - от едни мутри на други.

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

След като ми забавиха изплащане на щета преди година с повече от 4 месеца, и след като разбрах че им е масова практика, подадох жалба до КФН, откъдето получих отговор че н съм единствен, малко по-късно прочетох (мисля че беше лятото) че Юпитер са предупредени с лишаване от лиценз и седмица по-късно си получих парите. Предположих, че нещата са се оправили, но ако все пак някой има проблеми или се нуждае от адвокатска подкрепа, може да се свърже с мен на asc@econ.bg

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

Отчитате ли новия собственик на Юпитер?

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

Ne znam za vas no az sum postradal ot kasko v Bulins motaha me i me napraviha na maimuna dokato mi izplatiha 80% ot edno obezstitenie! Takova otvratitelno durzhanie ne sum poluchaval otskoro vreme! Da ti vzemat 500 kinta ca mnogo lubezni no da ti izplataat 200 se nasirat((

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

съжалявам за правописа -още не съм се сбудил. Мейлът ми е vn_matev@yahoo.com

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

Не са само Юпитер. Аз съм пострадал от Левски Спартак. дори изпитах омерзене в момента на изпуисване на името. Бих участвал в инициатива имаща за краина цел озаптяването на родните псевдозастрахователи но не само на Юпитер. Искам и омбудсман както и заместник-председател на комисията.
                      vn_mate@yahoo.com

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

Аз имах обезщетение по гражданска отговорност от октомври 2003, писах жалба до КФН през юли и в края на август 2004 го изплатиха. Всъщност получих превод на сметката, която бях дала, и предполагам, че е от Юпитер. Повече не желаех и да ги чувам, че много нерви счупих. Скоро в Частен случай на БНТ имаше предаване на Владо Береану за скандал с наема на сградата им на НДК. След това имаше "право на отговор" с такова нахалство и самодоволство, че ми се изправи косата. Възмущението е огромно.

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

Точно за това става въпрос. Почти всичките им действия са незаконни и те най-вероятно разчитат лоби. Необходимо е да се даде малко гласност за да намерим политическа подкрепа. Мисля, че навечерието на изборите е най благоприятното време за подобни каузи. Вече има парламентарна група която е готова да застане на наша страна. Това което е необходимо е хората да се организират и да защитят правата си.

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

ЮПИТЕР отдавна са пред фалит.
                            Чува се, че от близо 6 мес. нямат изплатено обезщетение. Нищо хубаво не ги чака клиентите им.
                            Ако имате възможност направете моментален запор (ако има на какво).

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

Депутатите от Народното събрание да вземат да се стегнат и да гласуват за заместник-председател на комисията. Защото точно това пречи да се вземат мерки срещу Юпитер. Явно компанията има парламентарно лоби.

Коментар

• Измамите на ЗК Юпитер

Сформираме група за реакция срещу измамите на ЗК Юпитер. Имаме подкрепата от депутати в народно събраните. Моля измамените от ЗК Юпитер да се свържат с мен на zed@gbg.bg. Ако имате близки или познати пострадали от ЗК Юпитер, предайте им това съобщение.
                              Working...
                              X