Абе човек трябва да си опича акъла...по възможност. Трябва да има винаги една доза здрав скептицизъм, но не и цинизъм, защото тогава вече може пък да се пропусне някоя възможност.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиционни посредници-ДОВЕРИТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jokosta Разгледай мнениеtweeter
07.11.2013-покупка на цена 46.80 долара
23,11,2013-продажба на цена 40 долара
IPO price 26$
те са ти купили от пазара на първия ден на най-високата цена за деня
въобще не си участвал на първичното предлагана а на вторичното на пазара вече, а тогава беше лудница и два три дена цената се въртеше около 40$ и после стигна 73$
Коментар
-
Първоначално изпратено от jokosta Разгледай мнение....Между другото ето ви две имена-брокера Стилян Атанасов и шефа на офиса Бардуков.Дано не им паднете в ръчичките
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеСледя акциите на Туитър внимателно и такова нещо не е било. Първо цената на IPO
беше около 38$, после от както са на борсата само се качвахо до над 73$ т.е. близо 100% + трябва да си бил и чак след като им излезе първия отчет паднаха с 25% за един ден, което беше след нова година. Освен това отскоро вече могат да продават и инсайдъри, а цената в момента е около 58$, което пак би било страхотна печалба ако си взел на цена при излизане на пазара от около 38$. Според мен нещо са те излъгали или времево нещо не е както казваш. Можеш да видиш графика в яху финанс , блумберг и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jokosta Разгледай мнениеИскам да кажа две думи за "компетентността" на брокерите.След постоянните им предложения как ще изпусна милионите,реших да им се доверя.Оказа се огромна грешка.Всяка седмица избираха разни компании, за чиито акции тъй наречените им анализатори предричали невероятен скок.От всички може би около 30 % имаха някакъв ръст от порядъка на 1-2%.Да обаче те взимаха по толкова като комисионна ,от ВСЯКА транзакция/т.е. и при покупка и при продажба ,независимо си на печалба или не/.Върха на всичко беше когато ме накараха да купя акции на Туитър при излизането на пазара,с презумцията че ще спечеля много пари.След отварянето,акциите тръгнаха главоломно надолу.При опитите да се свържа с брокера ми,ударих на камък.След няколко дни ,когато акциите бяха падналис 20-25%,той ми звънна за да ми каже да продаваме.Поисках да изчакаме малко за да се вдигнат,но неговия отговор беше че може още да паднат,а ако почнат да се вдигат ще купим пак.Съответно ми каза да купим други акции,с които да си"покрием загубите.След няколко дни Туитър тръгнаха стремглаво нагоре,но на въпроса ми какво ще правим ми отговори,че не са стабилни и пак ще паднат.И така след около 10 дни акциите им бяха нагоре с около 30%,но аз си останах с пръст в уста.За капак другите които купих си останаха на същото ниво,да малко паднаха.Предполагам сте наясно че те продължаваха да си взимат комисионната.Тогава реших да сложа край.По договор мога да пусна 15 дни предизвестие за прекратяването му.Да обаче брокера започна да ме убеждава да изчакам да мине нова година,като междувременно да купим пак акции.Разбира се отново не стана нищо и пуснах предизвестие.В този момент всички телефони замлъкнаха.След невероятни усилия успех да получа формуляр за теглене на сумата,която се оказа около 30% от началния ми капитал.Въпреки това ме мотаеха около месец докато ми ги изплатят,а това стана след като ги предупредих че ще се обърна към Комисията за финансов надзор.И така след всичко останах с 1/3 от парите си,а те си взеха комисионните.Явно там работят некадърници,на които единствената им цел е да те накараш да направиш максимален брой сделки,за да си вземат комисионната.Пиша това ,за да предпазя други от т.нар.инвестиционен посредник.Между другото ето ви две имена-брокера Стилян Атанасов и шефа на офиса Бардуков.Дано не им паднете в ръчичките
беше около 38$, после от както са на борсата само се качвахо до над 73$ т.е. близо 100% + трябва да си бил и чак след като им излезе първия отчет паднаха с 25% за един ден, което беше след нова година. Освен това отскоро вече могат да продават и инсайдъри, а цената в момента е около 58$, което пак би било страхотна печалба ако си взел на цена при излизане на пазара от около 38$. Според мен нещо са те излъгали или времево нещо не е както казваш. Можеш да видиш графика в яху финанс , блумберг и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jokosta Разгледай мнениеИскам да кажа две думи за "компетентността" на брокерите.След постоянните им предложения как ще изпусна милионите,реших да им се доверя.Оказа се огромна грешка.Всяка седмица избираха разни компании, за чиито акции тъй наречените им анализатори предричали невероятен скок.От всички може би около 30 % имаха някакъв ръст от порядъка на 1-2%.Да обаче те взимаха по толкова като комисионна ,от ВСЯКА транзакция/т.е. и при покупка и при продажба ,независимо си на печалба или не/.Върха на всичко беше когато ме накараха да купя акции на Туитър при излизането на пазара,с презумцията че ще спечеля много пари.След отварянето,акциите тръгнаха главоломно надолу.При опитите да се свържа с брокера ми,ударих на камък.След няколко дни ,когато акциите бяха падналис 20-25%,той ми звънна за да ми каже да продаваме.Поисках да изчакаме малко за да се вдигнат,но неговия отговор беше че може още да паднат,а ако почнат да се вдигат ще купим пак.Съответно ми каза да купим други акции,с които да си"покрием загубите.След няколко дни Туитър тръгнаха стремглаво нагоре,но на въпроса ми какво ще правим ми отговори,че не са стабилни и пак ще паднат.И така след около 10 дни акциите им бяха нагоре с около 30%,но аз си останах с пръст в уста.За капак другите които купих си останаха на същото ниво,да малко паднаха.Предполагам сте наясно че те продължаваха да си взимат комисионната.Тогава реших да сложа край.По договор мога да пусна 15 дни предизвестие за прекратяването му.Да обаче брокера започна да ме убеждава да изчакам да мине нова година,като междувременно да купим пак акции.Разбира се отново не стана нищо и пуснах предизвестие.В този момент всички телефони замлъкнаха.След невероятни усилия успех да получа формуляр за теглене на сумата,която се оказа около 30% от началния ми капитал.Въпреки това ме мотаеха около месец докато ми ги изплатят,а това стана след като ги предупредих че ще се обърна към Комисията за финансов надзор.И така след всичко останах с 1/3 от парите си,а те си взеха комисионните.Явно там работят некадърници,на които единствената им цел е да те накараш да направиш максимален брой сделки,за да си вземат комисионната.Пиша това ,за да предпазя други от т.нар.инвестиционен посредник.Между другото ето ви две имена-брокера Стилян Атанасов и шефа на офиса Бардуков.Дано не им паднете в ръчичките
Коментар
-
Първоначално изпратено от jokosta Разгледай мнениеИскам да кажа две думи за "компетентността" на брокерите.След постоянните им предложения как ще изпусна милионите,реших да им се доверя.Оказа се огромна грешка.Всяка седмица избираха разни компании, за чиито акции тъй наречените им анализатори предричали невероятен скок.От всички може би около 30 % имаха някакъв ръст от порядъка на 1-2%.Да обаче те взимаха по толкова като комисионна ,от ВСЯКА транзакция/т.е. и при покупка и при продажба ,независимо си на печалба или не/.Върха на всичко беше когато ме накараха да купя акции на Туитър при излизането на пазара,с презумцията че ще спечеля много пари.След отварянето,акциите тръгнаха главоломно надолу.При опитите да се свържа с брокера ми,ударих на камък.След няколко дни ,когато акциите бяха падналис 20-25%,той ми звънна за да ми каже да продаваме.Поисках да изчакаме малко за да се вдигнат,но неговия отговор беше че може още да паднат,а ако почнат да се вдигат ще купим пак.Съответно ми каза да купим други акции,с които да си"покрием загубите.След няколко дни Туитър тръгнаха стремглаво нагоре,но на въпроса ми какво ще правим ми отговори,че не са стабилни и пак ще паднат.И така след около 10 дни акциите им бяха нагоре с около 30%,но аз си останах с пръст в уста.За капак другите които купих си останаха на същото ниво,да малко паднаха.Предполагам сте наясно че те продължаваха да си взимат комисионната.Тогава реших да сложа край.По договор мога да пусна 15 дни предизвестие за прекратяването му.Да обаче брокера започна да ме убеждава да изчакам да мине нова година,като междувременно да купим пак акции.Разбира се отново не стана нищо и пуснах предизвестие.В този момент всички телефони замлъкнаха.След невероятни усилия успех да получа формуляр за теглене на сумата,която се оказа около 30% от началния ми капитал.Въпреки това ме мотаеха около месец докато ми ги изплатят,а това стана след като ги предупредих че ще се обърна към Комисията за финансов надзор.И така след всичко останах с 1/3 от парите си,а те си взеха комисионните.Явно там работят некадърници,на които единствената им цел е да те накараш да направиш максимален брой сделки,за да си вземат комисионната.Пиша това ,за да предпазя други от т.нар.инвестиционен посредник.Между другото ето ви две имена-брокера Стилян Атанасов и шефа на офиса Бардуков.Дано не им паднете в ръчичкитеThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Некадърници или мошенници са Глобал Маркетс
Искам да кажа две думи за "компетентността" на брокерите.След постоянните им предложения как ще изпусна милионите,реших да им се доверя.Оказа се огромна грешка.Всяка седмица избираха разни компании, за чиито акции тъй наречените им анализатори предричали невероятен скок.От всички може би около 30 % имаха някакъв ръст от порядъка на 1-2%.Да обаче те взимаха по толкова като комисионна ,от ВСЯКА транзакция/т.е. и при покупка и при продажба ,независимо си на печалба или не/.Върха на всичко беше когато ме накараха да купя акции на Туитър при излизането на пазара,с презумцията че ще спечеля много пари.След отварянето,акциите тръгнаха главоломно надолу.При опитите да се свържа с брокера ми,ударих на камък.След няколко дни ,когато акциите бяха падналис 20-25%,той ми звънна за да ми каже да продаваме.Поисках да изчакаме малко за да се вдигнат,но неговия отговор беше че може още да паднат,а ако почнат да се вдигат ще купим пак.Съответно ми каза да купим други акции,с които да си"покрием загубите.След няколко дни Туитър тръгнаха стремглаво нагоре,но на въпроса ми какво ще правим ми отговори,че не са стабилни и пак ще паднат.И така след около 10 дни акциите им бяха нагоре с около 30%,но аз си останах с пръст в уста.За капак другите които купих си останаха на същото ниво,да малко паднаха.Предполагам сте наясно че те продължаваха да си взимат комисионната.Тогава реших да сложа край.По договор мога да пусна 15 дни предизвестие за прекратяването му.Да обаче брокера започна да ме убеждава да изчакам да мине нова година,като междувременно да купим пак акции.Разбира се отново не стана нищо и пуснах предизвестие.В този момент всички телефони замлъкнаха.След невероятни усилия успех да получа формуляр за теглене на сумата,която се оказа около 30% от началния ми капитал.Въпреки това ме мотаеха около месец докато ми ги изплатят,а това стана след като ги предупредих че ще се обърна към Комисията за финансов надзор.И така след всичко останах с 1/3 от парите си,а те си взеха комисионните.Явно там работят некадърници,на които единствената им цел е да те накараш да направиш максимален брой сделки,за да си вземат комисионната.Пиша това ,за да предпазя други от т.нар.инвестиционен посредник.Между другото ето ви две имена-брокера Стилян Атанасов и шефа на офиса Бардуков.Дано не им паднете в ръчичките
Коментар
-
А аз си мислех, че само на мен звънят по 100 пъти след като им казах, че не съм заинтересован. Чудя се дали има начин да подам оплакване някъде....
Първоначално изпратено от alex1001111с тия глобал маркетс как е най добре да се разправи човек? ето няколко хрумки
1. любезно се казва на техния служител повече да не звънят на този номер. понеже няма интерес към техния продукт!
т.1 гарантирано е безполезна
2. всеки нов техен номер се филтрира.
т.2 изглежда действа в някаква степен.
3. завързва се дългъг... разгвор с цел служителя да каталяса, да си загуби всичкото време и така като се опари повече да не звъни.
т.3 трябва да се пробва ако т.1 и т.2 се издънят.
т.4 лична среща.
т.4 трябва да се пробва ако т.1, т.2 и т.3 се издънят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopolaа с тия глобал маркетс какви разговори водя през ден, не е истина
Звънят ми заради нон стоп, че има някоя и друга фирмичка за която отговарям и гледаи кво става. Последния брокер ми поиска 50 000 долари за два дена, щото акциите щели да свършат, а имало минимален лимит на поръчките.
някой от вас да е чул стоте и кусур бг инвестиционни смотльовци да си търсят бизнес по този начин:-)Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар