IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиции Peer to Peer

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ето нещо малко по-различно, интересно и доходно, но и доста по-рисково! Добавих нова платформа в списъка с #P2P платформите - Grupeer. Интересното при нея е, че предлага много добра доходност от 14% и възможност за инвестиция в бизнес заеми и имотни проекти от 9 държави, сред които Германия, Норвегия, Полша и Русия. Всички заеми са обезпечени и са с гаранция за обратно изкупуване. Платформата работи от 18 и има над 3500 инвеститора. Използвам я от 6 месеца и съм доволен от резултатите - 14.40% доходност и нито един проблемен заем. Планирам скоро да направя подробно ревю.
    Може да видите основните й данни на https://www.vivainvest.eu/p2p-platformi/
    Преглед на P2P платформи за инвестиране в кредити - основни характеристики, предимства и недостатъци, мнения и ревюта, за да изберете подходящите за вас.
    www.wavetrader.eu

    Коментар


    • Направих едно ревю на PeerBerry - нова платформа за P2P инвестиране, предлагаща над 12% средна годишна доходност. Платформата е на по-малко от година, но се развива изключително бързо. Собственост е на Aventus Group, които имат над 9 години опит в потребителското кредитиране. Сайта на PeerBerry е функционален, с отличен дизайн. Изглежда съвременно и е удобен за работа.

      Ако ви е интересно можете да прочете цялото ревю на https://www.vivainvest.eu/peerberry-lesna-dohodnost/
      PeerBerry има функционален дизайн, удобен дори за инвеститори без опит. Предлага доходност над 12% при напълно автоматично инвестиране с лесна настройка.
      www.wavetrader.eu

      Коментар


      • Здравейте,

        Лоик от Klear ме покани в офиса на 09.11.2018 и мисля да го посетя, както и събитието им в betahouse след това. Тъй като, за разлика от други платформи, моят опит с Klear е малък (малко над 3 месеца), дайте някакви идеи за подобрение или въпроси, които искате да обсъдим.

        До момента аз имам една идея, която да позволява като се филтрират кредитите на първичния пазар, в които вече е инвестирано да се показва и размера на инвестираната сума, за да може лесно да се инвестира още.
        Last edited by snedev; 11.10.2018, 16:03.
        www.wavetrader.eu

        Коментар


        • Подробно описание на всички параметри на личната ми автоматична инвестиционна стратегия в Mintos. Надявам се да е полезна на инвеститорите, които имат или планират да инвестират в #P2P платформата. Тя е напълно автоматична и дава много добра доходност, над 12%, при ниско ниво на риск.
          Напълно автоматична, краткосрочна инвестиционна стратегия с доходност над 12%, с нисък на риск и висока ликвидност. Точните настройки и реалните резултати.
          www.wavetrader.eu

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Bf109 Разгледай мнение
            Попадна ми една статия за срива на p2p фирмите в Китай, има и инфо за щатите и разни други работи. Та предположих че може да ви е интересна.

            https://www.bloomberg.com/news/artic...de-and-protest
            Доста интересен материал. От почти година във финансовия сектор на Китай ври и кипи. Те има над 10-годишна традиция в “сенчестото банкиране”, което прилича повече на Дупнишката популярна каса или “инвестиционните посредници” като Капитал Маркет и сие. Но наистина се поуляха. Над 5000 платформи си е лудост. Над 4000 вече ги няма, което здравословно според мен.
            www.wavetrader.eu

            Коментар


            • Попадна ми една статия за срива на p2p фирмите в Китай, има и инфо за щатите и разни други работи. Та предположих че може да ви е интересна.

              https://www.bloomberg.com/news/artic...de-and-protest

              Коментар


              • Рекорден месец септември за Bondora една от най-старите и утвърдени P2P платформи в Европа. Над 5.5 млн. евро нови кредити, над 41,000 инвеститори вложили повече от 150 млн. евро.
                Рекорден месец за една от най-старите и утвърдени P2P платформи в Европа. Над 5.5 млн. евро нови кредити, над 41,000 инвеститори вложили над 150 млн. евро.
                www.wavetrader.eu

                Коментар


                • Статията “Кой наистина стои зад iuvo?” предизвика сериозен интерес сред инвеститорите. По-важното е, че предизвика правилна реакция от страна на платформата. Собствениците и екипа възприеха критиките в нея, като възможност за подобрение. Поканиха ме на среща в офиса им, на която да обсъдим най-желаните от инвеститорите промени в P2P платформата. Накратко ще споделя впечатленията си от посещението, какво ми хареса, какво не ми хареса, обсъжданите теми и какво можем да очакваме от iuvo в близко бъдеще.
                  Впечатления от посещението в офиса на българската P2P платформа iuvo. Какво може да очакват инвеститорите от Иуво в близко бъдеще? Лично мнение за iuvo.
                  www.wavetrader.eu

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от kosta77 Разгледай мнение
                    Да г-н Недев, прав сте в случая, 1%>0,75% безспорно!
                    И другото не е лошо за прители
                    www.wavetrader.eu

                    Коментар


                    • Да г-н Недев, прав сте в случая, 1%>0,75% безспорно!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от kosta77
                        В момента Mintos дава 0,75% бонус от инвестираната за първите 90 дни сума на нови инвеститори.Ако сте готови да инвестирате не пропускайте възможността!
                        Ако пък искате може и 1% Но само ако искате
                        https://www.vivainvest.eu/12-dohodnost-nosi-mintos/

                        По мое мнение, Mintos e най-добрата платформа за инвестиране в P2P кредити в Европа. Предлага пълна прозрачност, 12% доходност и 1% бонус.
                        www.wavetrader.eu

                        Коментар


                        • Добри новини от Mintos. Вече може да се прави филтър по рейтинг на оригинаторите в стратегиите за автоматично инвестиране, което е много удобно и полезно, за да се направи стратегия с желаното съотношение доходност/риск.
                          Mintos добави възможност за бърз избор на оригинатори с определен  рейтинг, при изграждане на собствени стратегии за автоматично инвестиране.
                          www.wavetrader.eu

                          Коментар


                          • Информация за Iuvo, която мисля, че ще е интересна и полезна за сегашните и бъдещи инвеститори в P2P платформата.
                            Пълна информация за реалните собственици на Iuvo, детайли за платформата за инвестиране в Peer 2 Peer кредити. Личното ми мнение за Iuvo.
                            www.wavetrader.eu

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от investor4fun Разгледай мнение
                              Второто, или в момента на обратното изкупуване или когато длъжника плати /което се случи първо/. Но във всички случаи след получаване на главницата при продажбата на вторичния пазар.
                              Разбрах. Благодаря!

                              Коментар


                              • Второто, или в момента на обратното изкупуване или когато длъжника плати /което се случи първо/. Но във всички случаи след получаване на главницата при продажбата на вторичния пазар.

                                Коментар

                                Working...
                                X