щом досега не си плащал данъци, какво го мислиш....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FOREX акаунт Англия или България
Collapse
X
-
Набързо прегледах нещата, при търгувията с нормален брокер се плаща данък в/у печалбата по нормалния ред като за всеки приход, който данък има таван 40% над определена сума, но има и не облагаем праг който тази година е 11 500£ под който не се плаща нищо. Сега в бързото си проучване не можах да разбера дали се сборуват и всички останали приходи като заплата към този минимален праг, довечера пак ще погледна. Но има и друго, ако се търгува чрез spreadbetting което е подобно на нормалната търгувия но с явни разлики няма да влизам в подробности, та този вид приходи са не облагаеми без значение колко са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнениеАми тук ги плащам, те ги удържат от заплатата преди да ми я преведат, то възможно ли е да ги плащам в България като работя тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнениеЗабравих малкото уточнение че живея в Англия... сега го добавих
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеНяма значение къде ти е регистриран акаунтът, ти си декларираш и плащаш данъците тук.
Коментар
-
FOREX акаунт Англия или България
Къде ще ми е по-изгодно да си отворя акаунт като данъци говоря, търгувал съм с 2 посредника в България последните 3 години и от двата нямам оплаквания затова само от към данъци ми е въпроса къде е по-добре, в България знам че трябва 10% на печалбата да се плати за годината макар че... аз не съм плащал, тук във форума така ми казаха да направя , а печалбата ми надвишава загубите за целия период, но в Англия как е понеже сега живея там ?Last edited by Shadow1; 21.07.2016, 21:07.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар