Първоначално изпратено от Ivelina11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бързите кредити лъжат лекари полицай военни
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеВчера гледам по BTV някакъв военен ама голям чин сигурно е началник на някое поделение или нещо подобно също станал жертва на фирми за бързи кредити.
Как тия измамници от фирмите на бързи кредити успяват да измамят образовано хора.
Гледам в нета много лекари също са станали жертва на тези хора.
Аз си мислех че се лъжат много неграмотни хора или хора с много ниска култура и образование но то не било така???
Какви измами и скрити условия се използват от тези фирми?
Шапкарят, макар да е прост, поне помни случаят при който друг шапкар се опита да измами банка в България и дори УМИШЛЕНО УБИ нейна служителка...
Затова и шапкарят си е въобразил, след като изпил поредната бутилка ФАЛШИВ АЛКОХОЛ, че ще може да измами поне фирма за бързи кредити, но уви те са го ПРЕ..БАЛИ НАПЪЛНО ЗАКОННО...
https://www.24chasa.bg/Article/4688595
Коментар
-
mauricio84
Като няма бавни кредити има бързи кредити - измамници, а те могат да излъжат и образовани хора защото са професионални измамници - школовани и прономеровани дето се вика.
Всеки ден се случва хора да попадат в екстремни сиуации без оглед на тяхното образование и ценз, има болести има лекари - рекетьори и какви ли още неподозирани рискове по отношение на личните финанси.Та така - някой попада в нужда спешно от пари и онези са на пряката линия да му одерат кожата.
Така е в точките на глобалната икономика които са 100% донори на капитали, парите се спестяват и не се харчат а банките тихомълком ги изнасят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАми, вземи си ти, ако препоръчваш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕ ,дебитна!!!Така всеки го може!!!Друго си е "Златнаааа"!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеМоже, но предтекста пазаруване не ме грее, имам такава дебитна към Алианц
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЯвно, слаба ти е психиката!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеДнес влязох в ПИБ да изтегля пари. Първото ми впечатление, че удвоили таксата за теглене, второто, че ми предлагат "изгодна" кредитна карта. Отказах я веднага!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеИ аз като Dimov да питам: като си писал на таблета, защо пипна клавиша "й", вместо клавиша "и"?
Да не би да са един до друг, а?
Ако се чудиш на въпроса ми, виж заглавието на тази тема...
Финансовата грамотност, дядовото, е като граматическата грамотност - липсва ли, не го жали - да е учил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнениеПравиш доста груба грешка- приемаш хората с дипломи за хора с образование. Едното е просто парче хартия, другото е наличие на знания и умението да ги прилагаш правилно в подходящия момент.
Образовани хора не могат да бъдат подлъгани лесно.
Коментар
Коментар