IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя банка ни обслужва най-добре

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обслужването на банките

това не е резултат от нашата дискусия. Хайде помислете колко банкомата има ПИБ и каква е стратегията на ОББ. И колко ще струва тегленето от банкомат на ОББ, ако не си клиент на ОББ ))

Коментар

Малко популизъм не е излишен. Страшна далавера. Няма що. Средно, каква е разполагаемостта по картите. И с колко транзакции картата се празни.

Коментар

Аре, честито! Дискусията ни даде резултат. И тук както в чужбина започнаха да се усещат и да дерат по-малко. Можело, значи!

"ВАЖНО!
        Уважаеми клиенти,
        Имаме удоволствието да ви съобщим, че от 01.09.2003 г. тегленето на пари от банкомат на Първа инвестиционна банка с дебитна карта Maestro, издадена от ПИБ, е БЕЗПЛАТНО!"

Коментар

Явно има единодушие- ДСК е трагедия, за мениджмънта да не говорим - виж само
          стринка ти Виолинка и си направи сепуко.
          Обаче се надявам унгарците да им набият каските здравата на бабетата по гишетата

Коментар

ЕЕ ма нека не забравяме, че миналата година ДСК получи наградата, защото й предтоеше приватизация. тя стана първат държавана банка, която получи такъв приз. сега дали е нещо било платено, за да стои логото на Банкер цяла година , не знам, но и не вярвам на случайности. За Биохим не ми е известно какъв е случая, но и там можете да забележите, че наградата се взима и от банката-майка. Сиреч пакетна услуга...

Коментар

Влез им в сайта, не може да няма мейл, щом толкова те влече да им пишеш

Коментар

Айде да им пратим на пичовете от Дъ Бенкър една покана да посетят ДСК-то инкогнито. За съжаление те едва ли биха си плюли по сурата и да кажат: да сгрешихме....

Все пак някой да знае мейл???

Коментар

...толкова за банката на народа....Както казва един приятел, такива като тях трябва да ги СРИНАТ, след което може да се мисли за изграждане наново....

Коментар

За ДСК по-добре не говори...На мен ми се е случвало да помоля за химикалка служителката на гише за да подпиша вносна бележка (да ВНЕСА пари!!!)
                    на което ми бе отговорено троснато "Не виждате ли че няма!!!" А аз поглеждам към тази с която пише и още по-плахо я моля да ми услужи за секунда. "Откъде накъде ще ви давам химикалката си, ми вие може да сте болен?!?" бе спонтанният отговор....

Коментар

Ами тия от Дъ Банкър да дойдат и да пуснат едно платежно в Биохим или в ДСК (банка за миналата година).
                      С такова кофти обслужване тия банки заслужават награда "антибанка на годината"

А по повод обслужването, миналата седмица в Пощенска на НДК-то исках да внеса такса за съда и те ме попитаха дали им имам сметките, щото те ги нямали!!!!?????!!!!
                      Добре дошли в Абсурдистан! (по в."Капитал)

Накратко бъдещето е в интернет банкирането, колеги. Но от всички банки и клонове, само три?!? имат реално интернет банкиране: ПИБ, ЕвроБ и ОББ. Ами, браво на тях

Коментар

А какво ще кажете за наградата на Биохим - Банка на годината за България според The Banker )))

Коментар

bih iskal da uspokoya horata koito se pritesnyavan :che izpolzvaiki
                          kreditni karti v drugi darjavi ne im udarjat komisionni kakto i horata s kreditni karti
                          izdadeni v drugi darjavi che tova ne e taka taksata se pribavya kam sumata koyato e izteglena pri konvertirane
                          na kursat.
                          badete spokoini bankata izdatel na kartata kakto i obslujvashtata bankomata vinagi vzemat svoeto.
                          do skoro

Коментар

MLM, veche Transcard ne iziskvat da podpishesh zapis na zapoved. Daje dosta sa poulesnili procedurata...za
                            razlika to UBB naprimer, koito ot 2 sedmici imat nekvi problemi s izdadenite tehni VISA i MC carti. Daje zasega sa
                            spreli izdavaneto na novi karti....

Коментар

Към driverf1:

Да така е, ама пак са с едни гърди напред. Другите взимат такса броене за много по-малки суми. Пък мене ако питаш нормалните хора не теглят на каса всеки ден над 10 000 лева. За тая работа си има банкови преводи. Аз вече и 20 лева по банков път превеждам, щото времето което ще загубя да ходя тия 20 лева да ги нося накъде на някого ми е по скъпо от 30-те стотинки (левче, при превод в други банки), които плащам за превода. Пък и винаги можеш да изтеглиш няколко пъти по 10 000 лева.... Ама пак казвам - това с мутренски работи, нормалните хора не правят такива плащания в брой.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Някой/повечето/ банки вземат комисион при вноска или теглене над 2000 лв, същото важи и за валута. Много гадно дявол да го вземе. Около 2/1000 е тази комисиона.

Коментар

Working...
                                X