не че нещо ама, защо горе където са линковете към сайтовете ви, няма такъв към новата телевизия?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bloomberg TV Bulgaria
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетова НИКОГА няма да стане! Нали знаеш че са работили в ТИХИНА - там всичко е тихо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнениеВ Invest/Or днес с главния изпълнителен директор на Конкорд Асет Мениджмънт АД Петко Вълков ще поговорим за американските и останалите глобално действащи големи банки и тяхното представяне в сезона на отчетите. С Веселин Моров, изпълнителен директор на ИП „Реал финанс“, ще обсъдим предстоящите събития през седмицата и някои очаквания за развитието на икономиката.
Започваме в неделя точно в 20 часа по Bloomberg TV Bulgaria!
Коментар
-
Invest/Or - в неделя точно в 20 часа по Bloomberg TV Bulgaria
В Invest/Or днес с главния изпълнителен директор на Конкорд Асет Мениджмънт АД Петко Вълков ще поговорим за американските и останалите глобално действащи големи банки и тяхното представяне в сезона на отчетите. С Веселин Моров, изпълнителен директор на ИП „Реал финанс“, ще обсъдим предстоящите събития през седмицата и някои очаквания за развитието на икономиката.
Започваме в неделя точно в 20 часа по Bloomberg TV Bulgaria!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетова НИКОГА няма да стане! Нали знаеш че са работили в ТИХИНА - там всичко е тихо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеПък на мен ще ми е интересно да поканят тигрите на Варненския океан, ама няма да стане, защото там публичността е сведена до санитарния минимум...... Да не кажа, че е мръсна дума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениесъгласен, но също така може да ни нарече и уважаеми пишман инвеститори
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеКогато се обръща от телевизионият екран, тогава следва да е с обръщението "зрители", а тук сме "читатели"
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениене говори от името на всички, не си спомням да сме те избирали за говорител на форума
Аз гледам и ме кефи яко, че има телевизия на български, в която се обсъждат борсите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеТука сме читатели!
Аз гледам и ме кефи яко, че има телевизия на български, в която се обсъждат борсите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнениеУважаеми зрители,
От днес всички абонати на интерактивната и сателитната платформи на Мобилтел имат достъп до програмата на Bloomberg TV Bulgaria!
Можете да откриете телевизията на 16-та позиция в IPTV пакета и на 30-та позиция в DTH.
Ако все още нямате достъп до Bloomberg TV Bulgaria, се свържете с Вашия кабелен или сателитен доставчик!
Следете ни и онлайн на bloombergtv.bg по всяко време!
С уважение:
Екипът на Bloomberg TV Bulgaria
Много скоро в цифровите пакети на Близу и във Виваком
Тука сме читатели!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениемтел вече я имат !!!!
От днес всички абонати на интерактивната и сателитната платформи на Мобилтел имат достъп до програмата на Bloomberg TV Bulgaria!
Можете да откриете телевизията на 16-та позиция в IPTV пакета и на 30-та позиция в DTH.
Ако все още нямате достъп до Bloomberg TV Bulgaria, се свържете с Вашия кабелен или сателитен доставчик!
Следете ни и онлайн на bloombergtv.bg по всяко време!
С уважение:
Екипът на Bloomberg TV Bulgaria
Много скоро в цифровите пакети на Близу и във Виваком
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеПравилно!
При пазарни отношения се работи за пари.
Само за пари, в най-най-последна сметка!
Ако се твърди, че в основата са поставени други приоритети, възможно е твърдението да иде от човек (хора), които към момента на отправяне на това твърдението вярват по някаква причина, че това е така. Е, с развитие на процеса те просто ще се убедят, че са грешали!
Ако в началото, при стартирането на даден стопански проект, се създава впечатление, че парите не са важни, без оглед на официалните твърдения и демонстрираното поведение, то това е само и единствено защото знаем или се надяваме, че на следващ етап ще дойдат толкова постъпления и ще се реализира такава печалба, че ще покрием и началото!
Да се работи за благото на потребителя?!
Да работим за постигането на високи трудови резултати и за да докажем пред някакъв незрим, абстрактен субект, че сме много добри?!
Да работим за невъзвратимо налагане на стопанска култура и пазарни отношения сред българския народ?!
Какъв ли е случаят?
Всеки трябва да расте и да намира нови начини за измъкване на пари, най-добре повече отколкото по-малко, това е логиката на пазара ...
Всъщност е доста просто
Коментар
Коментар