IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bloomberg TV Bulgaria

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не че нещо ама, защо горе където са линковете към сайтовете ви, няма такъв към новата телевизия?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      това НИКОГА няма да стане! Нали знаеш че са работили в ТИХИНА - там всичко е тихо!
      Нещо против Тихина ли имаш .......умната момче, по добре пази тишина...

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
        В Invest/Or днес с главния изпълнителен директор на Конкорд Асет Мениджмънт АД Петко Вълков ще поговорим за американските и останалите глобално действащи големи банки и тяхното представяне в сезона на отчетите. С Веселин Моров, изпълнителен директор на ИП „Реал финанс“, ще обсъдим предстоящите събития през седмицата и някои очаквания за развитието на икономиката.

Започваме в неделя точно в 20 часа по Bloomberg TV Bulgaria!
        е поканете някой фонд мениджър на когото Химснаб не му е водеща позиция де, че като видях топ 5 на Конкорд акции и тръпки ме побиха

Коментар

• Invest/Or - в неделя точно в 20 часа по Bloomberg TV Bulgaria

В Invest/Or днес с главния изпълнителен директор на Конкорд Асет Мениджмънт АД Петко Вълков ще поговорим за американските и останалите глобално действащи големи банки и тяхното представяне в сезона на отчетите. С Веселин Моров, изпълнителен директор на ИП „Реал финанс“, ще обсъдим предстоящите събития през седмицата и някои очаквания за развитието на икономиката.

Започваме в неделя точно в 20 часа по Bloomberg TV Bulgaria!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            това НИКОГА няма да стане! Нали знаеш че са работили в ТИХИНА - там всичко е тихо!
            Хахха, за това не се бях сещала.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
              Пък на мен ще ми е интересно да поканят тигрите на Варненския океан, ама няма да стане, защото там публичността е сведена до санитарния минимум...... Да не кажа, че е мръсна дума.

Коментар

• Пък на мен ще ми е интересно да поканят тигрите на Варненския океан, ама няма да стане, защото там публичността е сведена до санитарния минимум...... Да не кажа, че е мръсна дума.

Коментар

• една седмица онлайн!
                  една седмица десетки шльопурковци са канени в студиото!
                  една седмица а още не съм видял Огнян Донев - тигъра на БФБ!
                  Е как не ви е срам?

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                    съгласен, но също така може да ни нарече и уважаеми пишман инвеститори
                    Което си е така, си е така....

Коментар

Когато се обръща от телевизионият екран, тогава следва да е с обръщението "зрители", а тук сме "читатели"
                      съгласен, но също така може да ни нарече и уважаеми пишман инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                        не говори от името на всички, не си спомням да сме те избирали за говорител на форума
                        Аз гледам и ме кефи яко, че има телевизия на български, в която се обсъждат борсите!
                        Когато се обръща от телевизионият екран, тогава следва да е с обръщението "зрители", а тук сме "читатели"

Коментар

Тука сме читатели!
                          не говори от името на всички, не си спомням да сме те избирали за говорител на форума
                          Аз гледам и ме кефи яко, че има телевизия на български, в която се обсъждат борсите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
                            Уважаеми зрители,

От днес всички абонати на интерактивната и сателитната платформи на Мобилтел имат достъп до програмата на Bloomberg TV Bulgaria!
                            Можете да откриете телевизията на 16-та позиция в IPTV пакета и на 30-та позиция в DTH.
                            Ако все още нямате достъп до Bloomberg TV Bulgaria, се свържете с Вашия кабелен или сателитен доставчик!
                            Следете ни и онлайн на bloombergtv.bg по всяко време!

С уважение:
                            Екипът на Bloomberg TV Bulgaria

Много скоро в цифровите пакети на Близу и във Виваком

Тука сме читатели!

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                              мтел вече я имат !!!!
                              Уважаеми зрители,

От днес всички абонати на интерактивната и сателитната платформи на Мобилтел имат достъп до програмата на Bloomberg TV Bulgaria!
                              Можете да откриете телевизията на 16-та позиция в IPTV пакета и на 30-та позиция в DTH.
                              Ако все още нямате достъп до Bloomberg TV Bulgaria, се свържете с Вашия кабелен или сателитен доставчик!
                              Следете ни и онлайн на bloombergtv.bg по всяко време!

С уважение:
                              Екипът на Bloomberg TV Bulgaria

Много скоро в цифровите пакети на Близу и във Виваком

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                                Правилно!
                                При пазарни отношения се работи за пари.
                                Само за пари, в най-най-последна сметка!
                                Ако се твърди, че в основата са поставени други приоритети, възможно е твърдението да иде от човек (хора), които към момента на отправяне на това твърдението вярват по някаква причина, че това е така. Е, с развитие на процеса те просто ще се убедят, че са грешали!
                                Ако в началото, при стартирането на даден стопански проект, се създава впечатление, че парите не са важни, без оглед на официалните твърдения и демонстрираното поведение, то това е само и единствено защото знаем или се надяваме, че на следващ етап ще дойдат толкова постъпления и ще се реализира такава печалба, че ще покрием и началото!

Да се работи за благото на потребителя?!
                                Да работим за постигането на високи трудови резултати и за да докажем пред някакъв незрим, абстрактен субект, че сме много добри?!
                                Да работим за невъзвратимо налагане на стопанска култура и пазарни отношения сред българския народ?!

Какъв ли е случаят?

Всеки трябва да расте и да намира нови начини за измъкване на пари, най-добре повече отколкото по-малко, това е логиката на пазара ...
                                Всъщност е доста просто
                                Да,това е оценката за направеното!!!Някакъв друг модел не знам да съществува сега!!!Иначе някои наистина не ги интересуват парите!!!Е,когато са повече разгеле!!!А бе типове!!!

Коментар

Working...
                                X