IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дебитна карта MasterCard в Unicredit Bulbank ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
    Таксата за закриване е само, ако сметката е открита от по-малко от 12 месеца. Ако е по-стара, няма такса.
    Абе да ти кажа при инджинер Левон май си има такса за закриването на дебитната и след 12 месец! Няма как да се мине той!

Коментар

• Таксата за закриване е само, ако сметката е открита от по-малко от 12 месеца. Ако е по-стара, няма такса.

Коментар

• При повечето банки има такса закриване,нооо в такива размери може да бъде само в правилно избрана банка..Колкото до такса откриване ,масовата практика е да липсва с цел по бързо закачане на кукичката
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Абе като гледам тея - такса за откриване, такса за закриване. Гарантирано - от българската олигархия.
          Вход по банките сложиха ли вече, като в дискотеките? 5 лева, за студентКИ от УНСС - аванта. Или още не са вкарали тая иновация?

А кенфа без пари ли е, или и там се плаща?
          #dagoduhatbednite

Коментар

• Баси.

На мене от Алианц бамк ми я дадоха без пари - защото на морето преди година ми хакнаха Маестро-вската.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 12 лева. Но просто не виждам смисъл първо да плащам за откриване, а после и за закриване.

Коментар

• Че колко е тая такса, че чак тема си измислил за това?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Дебитна карта MasterCard в Unicredit Bulbank ?

Има ли начин да избегна такса по закриване на картата ?
                Working...
                X