If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Все пак да не ме разберете погрешно, аз не бих вкарвал пари облигации сега. Там е абсолютен балон пред пукане и ми се струва тотално идиотско за някаква мижава доходност да рискувам значителна капиталова загуба. Но и в депозити ми се струва безсмислено - както винаги
Е за това си прав, но нали трябва човек да има и свободен кеш под ръка. Така ,че депозит си е нужен !
Като например ЦКБ има 24месечен със средна лихва 3,6%. Друга банка с интересни лихви е Инт. Асетс Банк, най високия им стига до 4,16%. Още няколко други банки мисля, че има с проценти над 3% при дългосрочни депозити.
Като например кой ти дава 4% дългосрочна лихва А при облигациите винаги можеш да излезеш когато си поискаш. ПРи дългосрочен депозит не е баш така.
Като например ЦКБ има 24месечен със средна лихва 3,6%. Друга банка с интересни лихви е Инт. Асетс Банк, най високия им стига до 4,16%. Още няколко други банки мисля, че има с проценти над 3% при дългосрочни депозити.
Все пак да не ме разберете погрешно, аз не бих вкарвал пари облигации сега. Там е абсолютен балон пред пукане и ми се струва тотално идиотско за някаква мижава доходност да рискувам значителна капиталова загуба. Но и в депозити ми се струва безсмислено - както винаги
А това хай йил дето го виждаш си е метафора за джънк и към момента ти дава 2,44%, всъщност не е 2,44% не знам защо толкова са го писали реално е 4 и нещо. Но си е портфейл от джънк облигации
3-4% на широк портфейл в евро са по-скоро мечта отколкото реалност .
Облигации на български компании ли препоръчвате бе, хора?
По-добре купи кошница с облигации на европейски компании със средна доходност 3-4% отколкото бг ... КТБ имаха много готини облигации.
3-4% ти си голям оптимист или любител на джанк облигации
Колежке той Императора ти даде идеи ! Освен облигации аз бих предложил и привилегировани акции на някоя компания.
Облигации на български компании ли препоръчвате бе, хора?
По-добре купи кошница с облигации на европейски компании със средна доходност 3-4% отколкото бг ... КТБ имаха много готини облигации.
Коментар