IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Депозит или трезор?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ей забавни хора сте
    Такова нещо като сигурност НЯМА ни в БГ нито извън! Избийте си го от главите и спрете да го търсите. Дето вика Гацко Бацков, днеска си змей, утре попа тъ опей!
    Какво и е на банковата система в БГ? Фалира една банка, изплатиха се гарантираните , толкова. Нищо неестествено и незаконно и плашещо не е станало.
    Краденето на парици може да стане по много начини, дори и без да разбереш - най-вече с инфлацията та... като ги държиш на уихва, МОЖЕ да ги загубиш. Като ги държиш в трезор, губиш всеки ден със сигурност. Ако оберат трезора, и до 100 К не са гарантирани от никого.
    Още повече така или иначе си решил да ги "инвестираш" сиреч, загубиш, така че не е въпроса дали а как

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
      ... всичко във валута (швейцарци и тези с едно бабе дето имат на банкнотата) и са на сигурно място извън банки и трезори
      Това е начина, избираш подходяща валута, това е валута която не я печатат с милиарди на ден. После къташ валутата на сигурно място извън банки и трезори. Такива места има бол. Ако никой не знае къде къташ няма да има проблем и е по-сигурно.

      Коментар


      • Здравейте ,извинявам се ако съм сбъркал раздела. Имам един въпрос относно сигурността на банковата система в БГ

        Единствено СИГУРНО е НЕСИГУРНОСТТА на баММковата система в България.
        Лично аз от една седмица съм обърнал всичко във валута (швейцарци и тези с едно бабе дето имат на банкнотата) и са на сигурно място извън банки и трезори

        Както казваш и мен лихви не ме интересуват важно е сигурността.
        А това дето го крепиме 18 години е бегало вече според мен особено след КТБ

        Коментар


        • Ако питаш мен и двете са несигурни.Депозитите защото първо са гарантирани до 100к евро което не знам до кога ще е така а пък трезорите ги ограбват.Няма никъде сигурност според мен в БГ-то.

          Коментар


          • Депозит или трезор?

            Здравейте ,извинявам се ако съм сбъркал раздела. Имам един въпрос относно сигурността на банковата система в БГ.Видях че има подобни теми ,но не си отговорих ясно на някой въпроси...сферата ми на работа е далечна от това и бих искал да чуя по-компетентно мнение или най-приемлив за мен вариянт. Та ,имам известна сума пари (за едни малка ,за други голяма) в Пощенска банка на депозит в евро ,като всеки месец или през месец вкарвам още...ще ги инвестирам тези пари ,но в по късен етап ,може и след година да е...нещата като цяло са ми доста несигурни или поне аз това усещам и не само в БГ ,а като цяло...долар ,евро ,банки вече не знам! Чудя се кой е най -добрия вариянт да предпазя тези пари до момента на инвестицията...честно казано лихвата не ме интересува толкова ,искам сигурност. Замислих се за сейф/обществен трезор ,но в каква валута? Депозит ,къде и в каква валута? Благодаря ,поздрави
          Working...
          X