Е да де, ама той няма и документ за наследство от това, което чета в поста му.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сметка или пари в трезор на починал
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕ, той починалия ако има някакво яко кредитче за изплащане, дето викаш по-добре да се откаже от наследство. Освен ако не е ипотечка на която остават малко години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВ Кредитен регистър можеш да провериш дали няма яко кредитче, което ти да се налага да плащаш. От там нататък, удостоверение за наследници и искане до всяка банка, няма начин да няма нишан, я банково извлечение я нещо друго, с което да стесниш кръга банки.
Коментар
-
Сметка или пари в трезор на починал
Здравейте, не знам дали праря темата на подходящо място, но ако може някой да ме посъветва.Имам починал роднина за който цме почти сигурни ,че има сметка в някоя банка или трезор(за трезора даже е споменавал)как мога да разбера в коя банка може да са,от банка в банка ли трябва да се ходи,казаха ми ,че в БНБ извършват някаква справка за всички трезори,също ми и казаха ,че може да се разбере ако се направи справка за починалия в Централния кредитен регистър отново в БНБ.Не знам какво да правя,ако някой може да ме посъветва ще съм адски благодарен!Поздрави!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар