IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сметка или пари в трезор на починал

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е да де, ама той няма и документ за наследство от това, което чета в поста му.

Коментар

• Човека се надява на наследство а не на дългове....
      Подава се заявление във всяка банка със смъртен акт и удостоверение за наследство.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Е, той починалия ако има някакво яко кредитче за изплащане, дето викаш по-добре да се откаже от наследство. Освен ако не е ипотечка на която остават малко години.
        Аха

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          В Кредитен регистър можеш да провериш дали няма яко кредитче, което ти да се налага да плащаш. От там нататък, удостоверение за наследници и искане до всяка банка, няма начин да няма нишан, я банково извлечение я нещо друго, с което да стесниш кръга банки.
          Е, той починалия ако има някакво яко кредитче за изплащане, дето викаш по-добре да се откаже от наследство. Освен ако не е ипотечка на която остават малко години.

Коментар

• В Кредитен регистър можеш да провериш дали няма яко кредитче, което ти да се налага да плащаш. От там нататък, удостоверение за наследници и искане до всяка банка, няма начин да няма нишан, я банково извлечение я нещо друго, с което да стесниш кръга банки.

Коментар

• Сметка или пари в трезор на починал

Здравейте, не знам дали праря темата на подходящо място, но ако може някой да ме посъветва.Имам починал роднина за който цме почти сигурни ,че има сметка в някоя банка или трезор(за трезора даже е споменавал)как мога да разбера в коя банка може да са,от банка в банка ли трябва да се ходи,казаха ми ,че в БНБ извършват някаква справка за всички трезори,също ми и казаха ,че може да се разбере ако се направи справка за починалия в Централния кредитен регистър отново в БНБ.Не знам какво да правя,ако някой може да ме посъветва ще съм адски благодарен!Поздрави!
            Working...
            X