това е страховитата сграда на втория етаж в която е ситуиран Карол в Пловдив. Има една дама която трябва да отговаря за ИП и ВФ, но тъй като отговаря и за застраховане - ВСЕ Я НЯМА!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИП Бенчмарк
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеВеча са онлайн!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНякой да има проблем с достъп до БГ трейдъра на Бенчмарк?lipsata
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНякой да има проблем с достъп до БГ трейдъра на Бенчмарк?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеЯ по-долу виж цитата, след който си постнал "съществените" си писания. Толкова съществени, че наливат масълце в едно огънче. Което ако се разгори, ще дойде такъв пожар... после да се чуди човек откъде кафенето му намира айпито.
половината форум знае как се казвам ..................... при срещите си с инвеститори винаги се представям със собственото си име и ника който ползвам
направо поръчвай кафето ................... не смятам, че съм направил някакво нарушениеLast edited by chronos; 08.09.2015, 18:14.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Konsultant
Господине Стокс,
България от подобни ИНДИВИДИ е на това дередже!
Ако в цялата Ви дейност имаше нещо ДОБРОНАМЕРЕНО и/или РАЗУМНО, може и ПРОДУКТИВНО то вместо да копирате мнения от една тема в друга и да седите на прослушване повече от час, трябваше просто да напишете в темата, където прочетохте въпроса /и го копирахте в друга тема/, че НЯМА такова нещо, СТАНАЛА е грешка или друго!
Вашето поведение си има класификация!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеИзглежда съм се заблудил за Бенча /макар, че просто питах по спомен ..../. В нета проверих и няма никакво подобно инфо, така че логично би трябвало да си бачка нормално.
И да си изтриеш ЗАБЛУЖДЕНИЕТО [поздравления, все пак!], все остават следи.
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениенякъде да си видял да споменавам Бенчмарк, че си ме цитирал от друга тема в тази тема???
навсякъде в темата на ХИМ-а съм писал по същество, а не за конкретен ИП
Първоначално изпратено от KonsultantАз го прочетох 1984 /колкото и неРАзбираемО да е/, но Бенча нали обявиха че спират с БФБ или греша?Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениенали преди да спрат трябва да ликвидират всичко налично
Коментар
-
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеТук да пльосна няколко "мнения" от химаджийския форум:
навсякъде в темата на ХИМ-а съм писал по същество, а не за конкретен ИП
но разбира се може и в други теми да ме цитираш .................... щом нямаш друга по-съществена работа
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеМоже би си прочел за Делтасток - те обявиха ,че спират с БФБ преди около 3 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеИзглежда съм се заблудил за Бенча /макар, че просто питах по спомен ..../. В нета проверих и няма никакво подобно инфо, така че логично би трябвало да си бачка нормално.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеЕ и вярно ли е това ?
В сайта им не намерих инфо.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнениеТук да пльосна няколко "мнения" от химаджийския форум:
По този начин ще направиш нещо полезно!
P.S. Vale и аз търсих и не намерих, но си спомням за подобна новина и дори дебат .., та за това и попитах в другата тема .. .
Коментар
Коментар