If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ме набутвай във вашата Матрица
"протестърски, ваканцуваме" ... дума след дума създавате, за да избягате от образа на господаря си... нов речник няма да ви стигне ...
И написаното е като делата ви - няма значение какво е правил Борисов, важното е да се върне...
Затова, нито едно Правителство досега не посегна на кадрите на ДС!
Все от техните редици излизате!
А, виж, да пази Господ от подобни в нашата Матрица. Не само, че никой не ги вика, но и веднагически биват идентифицирани и отстранени.
Преди време бях разколебан дали ще гласувам за ГЕРБ, но когато видях, че цялата ни политическа клоака в лицето на знайни и незнайни ДС агенти, журналисти с досиета, олигарси създадени от партията майка БКП, кредитни милионери получавали куфарчета с пари предвидени за пенсии и партии които са взривявали църкви и избивали интелигенцията като БСП и ДПС, са против ГЕРБ и през ден хвърлят предизборни сигнали, папки флашки и какви ли не измислени и изсмукани от изцапани с кръв пръсти компромати, подкрепяни от горните и "братска" Русия и не спират вместо да говоря за своята си платформа и политика да плюят по ГЕРБ, вече знам, че партията нужда на България е ГЕРБ.
Драгомир Стойнев: Ветото реже 480 млн. лв. за бизнеса и парите за първолаците
21:47 | 08.08.2013
479
1
Автор: ПИК
Share
480 млн. лв. няма да стигнат до бизнеса до края на годината, заради ветото на президента Росен Плевнелиев върху актуализирания бюджет. Това каза в интервю за "24 часа" министърът на икономиката Драгомир Стойнев.
160 млн. са задълженията на държавата към фирмите, а 320 млн. невъстановеният ДДС. Има опасност фискалният резерв да падне под законовия минимум от 4,5 млрд. лв., което е лош сигнал към международните финансови институции и ще влоши кредитния рейтинг на България и доверието към правителството. Ако това е целта на българския президент, той я е постигнал, казва Стойнев.
За първи път от месеци бизнес климатът у нас се е подобрил, което означава, че фирмите ще отворят сметките си в банките и ще инвестират, казва министърът. Актът на президента обаче щял да породи недоверие. Нямало да има пари за увеличението на помощтта за първолаците от 150 на 250 лв., за да могат бедните семейства да изпратят достойно децата си на училище, казва още министърът.
Когато агентурното минало не е придружено със съмнения в почтенността и лоша репутация, вероятно, е лесно за преглъщане. Например, въпреки агентурното си минало един журналист като Коритаров обра овациите на публиката, водейки фундаменталния си разговор с Мая Манолова ... май миналия месец беше ...
И назначенията на агенти на ДС на ръководни постове по време на прехода не познават партийни цветове. Няма министър-председател, който да се е опазил от такива, но има един, който ги е прекратил!
Нашето не са шлагери, протестърски парчета се казват. Шлагерите са ваши, както старите градски песни.
Ако имаш търпение, тук може да си пуснеш видеото и да чуеш едно http://offnews.bg/index.php/229536/k...-23-yuli-video
Лека вечер!
Не ме набутвай във вашата Матрица
"протестърски, ваканцуваме" ... дума след дума създавате, за да избягате от образа на господаря си... нов речник няма да ви стигне ...
И написаното е като делата ви - няма значение какво е правил Борисов, важното е да се върне...
Затова, нито едно Правителство досега не посегна на кадрите на ДС!
Все от техните редици излизате!
май ще ме амбицират отново да гласувам за ГЕРБ. Просто не мога да си обясня тази масирана антигерб кампания. Изглежда някой ги е наел специално да консолидират привържениците на ГЕРБ.
Мисля, че на поръчителите им липсва чувството за мярка и "силата на вкуса" фино и елегантно да осъществят поредното си мероприятие без да дадат основание на някой да ги изобличи. Дебелашка им работа...
Какво има предвид с думите си пред "he Wall Street Journal":
В текста самият Плевнелиев обяснява, че „има готовност да назначи нов служебен кабинет, ако сегашнното правителство на малцинството подаде оставка, ден след като антикорупционни протести се сблъскаха с полицията във все още крехката централно-европейска страна”.
Другото, което отбелязва изданието The Wall Street Journal е, че Плевнелиев е изявил готовност да предложи ново служебно правителство и да насрочи нови избори, в случай че технократското лявоцентристко правителство на премиера Пламен Орешарски подаде оставка на фона на протестите.
"Тази година ние сме имали три правителства досега, вероятно броят им ще достигне пет”, коментира президентът в разговора с журналиста.
Той беше напред и още е, но изглежда, че ти си изостанала с информации от минала седмица ...
Чунчо може ли да те питам :
1.Ти днес взе ли си хапчето?
2.За какъв хонорар работиш?
2.Кой ти пише простотиите дето ръсиш ?
Три въпроса ти стигат, че с повече съвсем ще се объркаш .
Разбирам, че се вживяваш в ролята на някаква пишман адвокатка на затъналия в гнусни комунистически лъжи гигов, но се излагате като червени кифли
Червенушките пред фактите и аргументите нямате какво да кажете и започвате старите комунистически тактики на замервания с компроматна пумия, в стил "ама ти си платен", "ама на теб ти го пишат", "ама ти си лумпен"
То се вижда кой няма грам собствена мисъл и копи пейства някакви глупости от разни жълти сайтове и ги обявява за АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА
Щяхме да ни е жал за вас, ако не ни бяхте смешни.
Толкова ли червено турските национални предатели не вдянахте, че хората ви се подиграват на база реални факти и аргументи БЕЗПЛАТНО
Странни неща се получават. Изглежда хоровото грачене срещу ГЕРБ по форумите изиграва лоша шега на грачещите. Ефектът е обратен на очакванията. Ето един пример от вчерашния ден:
У дома дойде дойде електротехник да поправи домакински електроуред. И както си му е редно, заговорихме за политика. И той като мене четял разни форуми и ето какво сподели почти дословно: "Девет пъти поред гласувах за ГЕРБ, на всякакви избори - парламентарни, местни, президентски, за евродепутати, всичките спечелени от тях. След последните избори бях решил да не ходя да гласувам повече. Но като чета по форумите храчките срещу ГЕРБ и Борисов, направо ми падна пердето и вече за себе си съм решил твърдо - ще гласувам за тях до дупка. Не мога да допусна тези храчки, те като че са насочени директно срещу мене и многогодишното ми мнение. В сервиза сме девет души и всичките са на същото мнение. Дори трима от колегите никога не са ходили да гласуват, но и те са твърдо решили - ще гласуват за ГЕРБ.
Та странни неща стават по белия свят. Съдя и по себе си. И аз бях постоянен електорат на ГЕРБ до тази пролет. Но на последните избори не гласувах за тях. Не бях доволен главно от Дянков и Цветанов. И бях си казал, никога вече ГЕРБ! Но като чета хоровото грачене по форумите...не зная, май ще ме амбицират отново да гласувам за ГЕРБ. Просто не мога да си обясня тази масирана антигерб кампания. Изглежда някой ги е наел специално да консолидират привържениците на ГЕРБ.
Какво има предвид с думите си пред "he Wall Street Journal":
В текста самият Плевнелиев обяснява, че „има готовност да назначи нов служебен кабинет, ако сегашнното правителство на малцинството подаде оставка, ден след като антикорупционни протести се сблъскаха с полицията във все още крехката централно-европейска страна”.
Другото, което отбелязва изданието The Wall Street Journal е, че Плевнелиев е изявил готовност да предложи ново служебно правителство и да насрочи нови избори, в случай че технократското лявоцентристко правителство на премиера Пламен Орешарски подаде оставка на фона на протестите.
"Тази година ние сме имали три правителства досега, вероятно броят им ще достигне пет”, коментира президентът в разговора с журналиста.
Авторството на шлагерите си е изцяло ВАШЕ, моля, моля
те да бяха само ...Областните
Борисов обаче преглътна агентурното минало на Ваньо Танов,
Минко Герджиков, който до скоро беше зам.-кмет в София, общински съветници и депутати от ГЕРБ. Борисов не видя проблем и в агентурното минало на историка Божидар Димитров, който бе министър. Впоследствие обаче заради проблема, който възникна с дипломатите, Димитров бе свален от поста си.
Когато агентурното минало не е придружено със съмнения в почтенността и лоша репутация, вероятно, е лесно за преглъщане. Например, въпреки агентурното си минало един журналист като Коритаров обра овациите на публиката, водейки фундаменталния си разговор с Мая Манолова ... май миналия месец беше ...
И назначенията на агенти на ДС на ръководни постове по време на прехода не познават партийни цветове. Няма министър-председател, който да се е опазил от такива, но има един, който ги е прекратил!
Нашето не са шлагери, протестърски парчета се казват. Шлагерите са ваши, както старите градски песни.
Ако имаш търпение, тук може да си пуснеш видеото и да чуеш едно http://offnews.bg/index.php/229536/k...-23-yuli-video
Лека вечер!
Забелязал ли си че доносниците на Шесто са най-големите антикомунисти? В седесарско е пълно с доносници от Шесто!
Голем майтап беше във Великото народно събрание когато седесарите си продраха гърлата и искаха да се оповестят агентите на ДС сред депутатите и се оказа че най-много агенти има в редиците на СДСто. Което е логично. За агенти на Шесто не се вербуваха членове на Партията, ами от безпартийната Ентелигенция.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
БСП може да си назначава колкото иска офицери от ДС. Да си работил в Първо и Второ главно управление на ДС за нас, симпатизантите на БСП, е въпрос на чест и гордост.
Коментар