IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам някой от вас дали е работил пряко с оперативни програми по Еврофондовете.
    Аз имам поглед върху две / за едната имам сертификат за консултантски услуги/ и мога да рекна, че другаде не съм срещата така добре узаконено крадене
    Ама имало наредби, ама имало ЗОП, ама имало сертифициращи органи ... мижи да те лажем
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Добре де, защо гледате само чистите парични потоци? Има и други начини, по които ни взимат и единият е този- с изчезналите сергии по магистралите (това съвсем елементарно казано).
      Ама аз съм съгласен с това. Не споря.

Малко поезия от лумпените

НЕ ВИ ПРОЩАВАМ

Не ви прощавам за нищо господа,
      за хубавата просешка тояга,
      за дрипавата скъсана торба,
      която елитът сръчно ни надяна!

Не ви прощавам за нощите без сън,
      нали очите гладни не заспиват.
      Не ви прощавам хаоса навън,
      където ни насилват и убиват!

Не ви прощавам за лудите сред нас,
      които са щастливи без причина,
      усмихват се, говорят си на глас.
      Не ви прощавам затова, че са мнозина!

Не ви прощавам за тия дето с вик
      политат от високите етажи,
      от бедността спасили се за миг,
      размазвайки се долу на паважа!

Не ви прощавам за скъпите коли
      и за откраднатите милиони,
      за пищните ви мраморни дворци,
      дори за наглостта да сте спокойни!

От името на нашия народ,
      одрипавял и гладен, не ви прощавам!
      А дали ще ви прости Бог?
      Съмнявам се, дълбоко се съмнявам!

Никола Статков
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Дава едни пари и получава други. Сигурно си прав, че дава повече, а получава по малко, но това няма значение за нашите юнаци. Парите, които дава излизат от държавата. Парите, които взема, влизат в джобовете на юнаците. Опростено казано.
        Добре де, защо гледате само чистите парични потоци? Има и други начини, по които ни взимат и единият е този- с изчезналите сергии по магистралите (това съвсем елементарно казано).

Коментар

• Ал палто и гит !!!
          tnm

Коментар

• Няма ли гражданско общество - няма свобода
            Няма ли пряка демокрация - няма демокрация
            tnm

Коментар

• http://komentator.bg/%D0%A0%D0%BE%D1...5%D0%BB-n-7036

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Другарке съни написал съм това което съм имал предвид, ако нямаш достатъчно между ушите за да го схванеш не е мой проблем.
                  То да е .... да ти го набият, ама то акъл

Коментар

• шоно-боно, кажи кои за теб са природно прости....или пък социални неудачници?
                    да имам представа каква част от съгражданите ти включваш
                    Пък е и повод и ти да блеснеш с нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                      Всъщност Монти е на върха на еволюционната пирамида от кастата на монтитата .
                      Ако той е върха представяш ли си какво е под върха
                      Само виж форумните му съпартиици и ще ти стане жалко

Коментар

• Ех червената другарка съни не пропусна да се вживее като пишман адвокатка защитаваща затъналите си в лъжи и малоумие форумни съпартиици
                        Задава типично за червен боклук тъпи въпроси, цитира някакви неща от дебата и мисли, че ще блесне с нещо

Коментар

• Един, форумен "интелигентен" диалог от изминалия ден - изцяло в стила на Мутрокомуниста Борисов

Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                          Как мислиш социалните неудачници, циганите и природно простите дали ги интересуват еврофондовете
                          Умнико, какво ще рече природно прости....или пък социални неудачници?

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Дори напротив. Те са против тях.

В момента настава бедствие за търговците по пътя София - Бургас.
                          Помниш как бяха през 5 километра лятото да продават кайсии, праскови и дини.

Сега, с магистралата, селата ще умрат от глад, а все се оплакваха от тировете и движението.... .

Ако трябва да бъда честен - те имат своите основания, но не защото мислят цивилизовано и по европейски, а по ориенталски.

Затова и с техните гласове се ориентираме към Евразия - сергия на всеки километър.
                          Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                          Точно така си е. Много чобани ревяха, че асфалт не се ядяло, но сега им е кеф, като пътуват по лесно, по бързо, по безопасно по евтино. Иди кажи на хората във Видин, че не се яде асфалт. Който е чел за голямата депресия в САЩ знае как те са излезли от това икономическо положение.

Е тия дето не ядат асфалт, сега ще ядат имамбаялдъ, гюзлеме и прочие гозби и то само с разрешение и позволение от турските им господари.
                          Когато имаш Жигули или Москвич на 30-40 години, на теб ти е все едно какъв е пътя. Дори и просека ти стига, щото тогава "издухваш" новите возила и изпитваш пролетарски кеф.

Но, когато по магистралата издухат Жигулката ти 2-3 Мерцедеса или Аудита, тогава се поражда "класовата борба" и завист, която БСП така добре успява да управлява по време на избори.
                          Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Откъдето и да го гледам, все стигам до образователен ценз за гласуване. Иначе цигани, помаци, турци и най-необразованата прослойка от българското село, ще ни дърпат надолу.
                          Достатъчно е задължителното гласуване, поне само за едни парламентарни избори.
                          Нищо друго не ни трябва.
                          Туй, последното, анончо-чунчо си набий в главата, че САМО комунистите са го правили!
                          Но виЙ сте по-нагли, по-алчни и по-бездарни и от архи - комунистите

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            КУМУНИС
                            странно ми е, все още, единомислието ти с чунчо-анончо, Стамболов, шоно-боно и ....цялата герберастка дружинка

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Горното "сбогуване" написано от сънката в 15:07 часа.

Днес да не си на половин работен ден или имате санитарен полуден?

П.П. Преброих до около 15 днешните ти постове. Може би са повече. Здраво работиш.
                              Анончо-чунчо, жалко човече си

Погледнах ти мненията от профила само за деня, в който си ме броил и набързо видях - над 30 мнения само в политика си изцвъкал....

Коментар

• Именно това го питаха Плевнелиев, но под сурдинка и не се даде голяма гласност на отговора му, но доколкото разбрах казал, че сега е президент и вече е радетел да не се повтарят старите грешки, които и той като министър е правел....щото народът вече не давал. Изобщо тезата на Бойко, Герб и Росен ( те са едно и също ) е - "Ние се спукахме от грешки 4 години, но вече си научихме урока, взехме си поука и вече няма да грешим...обещаваме ... ... Ореха да се маха, защото няма да го чакаме и той да трупа като нашите грешки". Или ако влезем в спортната терминология, защото тя е любима на Борисов - Досега Герберите изпуснаха маса дуспи и трябва пак те да ги бият, защото вече са се научили да вкарват.

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Хаха....Плевнелиев се прави на принципен а излиза че е правил на обратно като министър :

Като министър на регионалното развитие през 2010-та година Росен Плевнелиев е участвал в разпределението на близо 355, 260 милиона лева. Това показва справка на Министерството на финансите
                                Преди три години по искане на тогавашния регионален министър Росен Плевнелиев са били разпределени допълнителни средства от резерва за неотложни и непредвидени разходи без това да е гласувано от Народното събрание по бюджета на ведомството. Това показва справка за изпълнението на бюджета на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) през 2010-та година - ведомството е получило допълнително близо 355, 260 милиона лева за различни инфраструктурни обекти. Сумите са предоставяни с постановления на Министерския съвет четири пъти в годината без да са обсъждани в Народното събрание.

Първите 20 милиона МРРБ получава през март 2010. С тези пари е финансирано отчуждаването на имоти по Южната дъга на софийския околовръстен път. Преди три години вторият транш от централния бюджет е на стойност близо 62,6 милиона лева. Той е отпуснат в средата на юли за довършване на автомагистрала "Люлин".

Най-голямата сума от 180 милиона лева Министерството на регионалното развитие е получило три седмици по-късно. С нея са финансирани редица строителни обекти по магистралите "Марица", "Тракия", "Струма", софийският околовръстен път, програми за трансгранично сътрудничество, саниране на жилища и други.

В началото на септември отново с постановление на Министерския съвет на МРРБ са предоставени още близо 92, 7 милиона лева, с които се компенсират разплатените задължения по договори за проектиране и строителство, поддръжка на пътища, зимно почистване и текущ ремонт. Мотивите на президента Плевнелиев, с които наложи вето върху актуализацията на Бюджет 2013, са че предвидените разходи за социално слабите и бизнеса ще се похарчи непрозрачно, защото средствата не са разпределени по министерства. Припомняме, че през 2010-та година правителството на Бойко Борисов похарчи непрозрачно един милиард лева с помощта на постановления на Министерския съвет, тъй като отпусканите суми не бяха обсъждани от парламента. В тази сума влизат и тези 355 милиона 260 хиляди лева, които тогавашният регионален министър Росен Плевнелиев е разпределил.

http://tv7.bg/news/politics/9800407.html

Коментар

Working...
                                X