IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Mамун какво правиш на село Варна...един приятел ми се оплака че нямали осветление на центъра
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Искара ли кинти
      Тц, най-рано октомври съм отново на пазаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Следващият път ще разуча. Мерси
        Разучи интересувай се, пусни гпс-а и гледай да не те прецака

Коментар

А такааа, "политика" взе да става приятна
          Искара ли кинти
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
            евро долар 30 пипса гап налоле
            А такааа, "политика" взе да става приятна

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Прегледах новината за искането на изслушването пред Комисията по корупция от няколко сайта, подведен съм от Некачествени медии...... Плевнелиев не е документално повикан в Комисията, а устно е отказал да спазва Конституцията

И все пак Бастон погледни К на РБ..........
              Чл. 80. Длъжностните лица и гражданите, когато бъдат поканени, са длъжни да се явяват пред парламентарните комисии и да им предоставят исканите от тях сведения и документи.
              о....
              По полека другарю седларов.
              Значи признаваш, че ИЗЛЪГА.
              Интелигентните хора си проверяваме инфото за да не ни се налага да шикълкавим и да се извиняваме.Пази боже от хора които черпят информация за ИСТИНАТА от "медии"та после се оказали некачествени или на другаря пеевски и ....аз такова ....ама аз.....
              По долу един твой съпартиец цитира мишо шамара и претендира това да е истината . То какво да очакваш от червени сополи, които още не правят разликата между назначен и избран.
              Малко се получи като с пеевски. Казах ти в директен прав текст, че ЛЪЖЕШ и ти си призна, но ако не бях го казал, нямаше да се усетиш. Та и твоите господари избраха Пеевски народа се вдигна и се отметнаха, но, ако народа не се беше вдигнал нямаше да се отметнат и вече доган щеше освен задниците ви да има и националната ни сигурност.
              Значи викаш щом устно е заявил,че ще наруши конституцията веднага следва импиимант
              Абе това някой хора сте прекалили с мозъчните промивки. Аз имам нож в нас, но това не ме прави убиец.
              Вземи прочети цялата конституция, а не само членовете които са ти спуснали от Позитано.
              Иначе изгубихте 8 пъти избори от герб, ако държите на три в едно може и 11 пъти да станат.

Коментар

• евро долар 30 пипса гап налоле

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                  От Айтос е далеч, но там работа нямаш.
                  На изхода на магистралта в посока Бургас има детелина където магистралта се превръща в двулентов път. Точно там тръгваш наобратно в посока кв. Ветрен (бивше Житарово), след него има разклон за с. Миролюбово, на самия разклон има ветрогенератор.
                  Хващаш по него и си на Слънчев Бряг.
                  Ветрен Миролюбово няма и десетина км.
                  Следващият път ще разуча. Мерси

Коментар

Там е истината, но трябва да видиш предварително от къде да се отбиеш, щото доста далеч май минава магистралата от Айтос. Най-добрият вариант е да се кара по магистралата до последната отсечка, не помня точно къде беше и през петолъчката, карнобат, Айтос, Каблешково.
                    От Айтос е далеч, но там работа нямаш.
                    На изхода на магистралта в посока Бургас има детелина където магистралта се превръща в двулентов път. Точно там тръгваш наобратно в посока кв. Ветрен (бивше Житарово), след него има разклон за с. Миролюбово, на самия разклон има ветрогенератор.
                    Хващаш по него и си на Слънчев Бряг.
                    Ветрен Миролюбово няма и десетина км.

Коментар

Ами пътувах за Варна, с идеята, че Варна-Бургас цял живот съм го правил макс час и половина
                      Ами макс час и половина ама не съвсем.
                      Варна Бургас съм го пътувал милион пъти и си зависи от много неща.
                      Иначе магистралата улесни достъпа до южното ни черноморие традиционно предпочитано от родни туристи и на входа на Бургас се образува тапа заради едно колело което е саморегулиращо се, тоест няма светофар.
                      Преди това имаше целогодишна тапа на изхода на Бургас за гр. Созопол, но направиха колело пресечено от надлез и там проблема бе решен.
                      Има някои проекти за разтоварване на движението от гр. Бургас,но не съм убеден, че ще са много ефективни.

Коментар

Там е истината, но трябва да видиш предварително от къде да се отбиеш, щото доста далеч май минава магистралата от Айтос. Най-добрият вариант е да се кара по магистралата до последната отсечка, не помня точно къде беше и през петолъчката, карнобат, Айтос, Каблешково. Но пак се губи смисълът. Днес си се върнах по Хемус БСП и там откриха нова отсечка
                        Напротив. Отбивката е малко преди края на магистралата. пише си на нея Слънчев бряг и е някъде след Айтос. има едина детелина преди да излезеш на онзи гадният 20 км. Станишев участък дето е само ями и с ограничение 90 км.
                        Утре ще ти кажа , че първият път я пропуснах оти карах с 180
                        Кажи сега филията как е? Постна сеДянкова или мазна комунстическа????
                        Last edited by 4ono; 11.08.2013, 23:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                          Варна ли ....каква Варна къде всъшност си пътувал
                          Ами пътувах за Варна, с идеята, че Варна-Бургас цял живот съм го правил макс час и половина

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                            кога ходих юли до Влас нямаше никаква тапа.
                            Утре пак тръгвам и този път ще мина през отбивката след Айтос директно за Слънчев бряг
                            Там е истината, но трябва да видиш предварително от къде да се отбиеш, щото доста далеч май минава магистралата от Айтос. Най-добрият вариант е да се кара по магистралата до последната отсечка, не помня точно къде беше и през петолъчката, карнобат, Айтос, Каблешково. Но пак се губи смисълът. Днес си се върнах по Хемус БСП и там откриха нова отсечка

Коментар

И аз да попитам всички тиквеници
                              Абе мое ли да се пътува 2 часа и половина по магистралата и от края и до изхода за Варна още час
                              Варна ли ....каква Варна къде всъшност си пътувал

Коментар

• Когато сам си го вкараш много боли!

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Е аз съм чувал и за Твърдишки и за Дюлински, ама да си заврат магистралата в задника с тази тапа в Бургас
                                А бре Маймун, ти яко грачеше против ГЕРБ. Сега БСП-ДПС-Атака намазаха ли ти филията с 1 пръст мед и масло, поне за теб да не се притеснявам?

Коментар

Working...
                                X