Mамун какво правиш на село Варна...един приятел ми се оплака че нямали осветление на центъра
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИскара ли кинти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСледващият път ще разуча. Мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА такааа, "политика" взе да става приятнаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеевро долар 30 пипса гап налоле
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПрегледах новината за искането на изслушването пред Комисията по корупция от няколко сайта, подведен съм от Некачествени медии...... Плевнелиев не е документално повикан в Комисията, а устно е отказал да спазва Конституцията
И все пак Бастон погледни К на РБ..........
Чл. 80. Длъжностните лица и гражданите, когато бъдат поканени, са длъжни да се явяват пред парламентарните комисии и да им предоставят исканите от тях сведения и документи.
о....
Значи признаваш, че ИЗЛЪГА.
Интелигентните хора си проверяваме инфото за да не ни се налага да шикълкавим и да се извиняваме.Пази боже от хора които черпят информация за ИСТИНАТА от "медии"та после се оказали некачествени или на другаря пеевски и ....аз такова ....ама аз.....
По долу един твой съпартиец цитира мишо шамара и претендира това да е истината. То какво да очакваш от червени сополи, които още не правят разликата между назначен и избран.
Малко се получи като с пеевски. Казах ти в директен прав текст, че ЛЪЖЕШ и ти си призна, но ако не бях го казал, нямаше да се усетиш. Та и твоите господари избраха Пеевски народа се вдигна и се отметнаха, но, ако народа не се беше вдигнал нямаше да се отметнат и вече доган щеше освен задниците ви да има и националната ни сигурност.
Значи викаш щом устно е заявил,че ще наруши конституцията веднага следва импиимант
Абе това някой хора сте прекалили с мозъчните промивки. Аз имам нож в нас, но това не ме прави убиец.
Вземи прочети цялата конституция, а не само членовете които са ти спуснали от Позитано.
Иначе изгубихте 8 пъти избори от герб, ако държите на три в едно може и 11 пъти да станат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеОт Айтос е далеч, но там работа нямаш.
На изхода на магистралта в посока Бургас има детелина където магистралта се превръща в двулентов път. Точно там тръгваш наобратно в посока кв. Ветрен (бивше Житарово), след него има разклон за с. Миролюбово, на самия разклон има ветрогенератор.
Хващаш по него и си на Слънчев Бряг.
Ветрен Миролюбово няма и десетина км.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТам е истината, но трябва да видиш предварително от къде да се отбиеш, щото доста далеч май минава магистралата от Айтос. Най-добрият вариант е да се кара по магистралата до последната отсечка, не помня точно къде беше и през петолъчката, карнобат, Айтос, Каблешково.
На изхода на магистралта в посока Бургас има детелина където магистралта се превръща в двулентов път. Точно там тръгваш наобратно в посока кв. Ветрен (бивше Житарово), след него има разклон за с. Миролюбово, на самия разклон има ветрогенератор.
Хващаш по него и си на Слънчев Бряг.
Ветрен Миролюбово няма и десетина км.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми пътувах за Варна, с идеята, че Варна-Бургас цял живот съм го правил макс час и половина
Варна Бургас съм го пътувал милион пъти и си зависи от много неща.
Иначе магистралата улесни достъпа до южното ни черноморие традиционно предпочитано от родни туристи и на входа на Бургас се образува тапа заради едно колело което е саморегулиращо се, тоест няма светофар.
Преди това имаше целогодишна тапа на изхода на Бургас за гр. Созопол, но направиха колело пресечено от надлез и там проблема бе решен.
Има някои проекти за разтоварване на движението от гр. Бургас,но не съм убеден, че ще са много ефективни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТам е истината, но трябва да видиш предварително от къде да се отбиеш, щото доста далеч май минава магистралата от Айтос. Най-добрият вариант е да се кара по магистралата до последната отсечка, не помня точно къде беше и през петолъчката, карнобат, Айтос, Каблешково. Но пак се губи смисълът. Днес си се върнах по ХемусБСП и там откриха нова отсечка
Утре ще ти кажа , че първият път я пропуснах оти карах с 180
Кажи сега филията как е? Постна сеДянкова или мазна комунстическа????Last edited by 4ono; 11.08.2013, 23:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеВарна ли ....каква Варна къде всъшност си пътувал
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениекога ходих юли до Влас нямаше никаква тапа.
Утре пак тръгвам и този път ще мина през отбивката след Айтос директно за Слънчев брягБСП и там откриха нова отсечка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ аз да попитам всички тиквеници
Абе мое ли да се пътува 2 часа и половина по магистралата и от края и до изхода за Варна още час
Коментар
-
Когато сам си го вкараш много боли!
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ аз съм чувал и за Твърдишки и за Дюлински, ама да си заврат магистралата в задника с тази тапа в Бургас
Коментар
Коментар