If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Oзадачена съм! Сериозно! Това е поредното дебелоочие на червените. Дори, с платените подкрепящи ги, ни се подиграват. Можеха да изберат "по- симпатични", но не-те ни изпращат послание и то е ....(срам ме е да го изрека).
Ето един пример с тази продажба на Доверие. От една страна който и да го купи ще има достъп до доста сериозни ресурси. От друга страна обаче в момента в който го купи, особено на такава висока цена и веднага се превръща в зависим от това какво е възприемането на обществото към него. Защото може да се окаже че дава луди пари за 1,7 милиарда активи, а само след три месеца вече да управлява само 0,7 милиарда например.
Чунчо, на тебе кой ти разреши да гледаш контрапротестиращи?
Ще си ритнеш трудовата книжка момченце
Ако ББ или ИФ разберат какви си ги вършел, ще ти резнат хонорара.
Виж сега, много буквално приемаш думите ми, вземи малко се отпусни. Не намирам нищо лошо в самочувствието, не знам защо ти сам се определи като беден и грозен селянин. Цитирах те, нищо повече.
Герберка съм, нямам общо с драгалевския, нито с мутропростаците, щото последните са в средите на червените боклуци, въпреки че старателно се опитват да изкарат друго ...
Познавам те, доколкото те познават и дългогодишни посетители във форума, просто го чета отдавна, макар че не съм се изкушавала да пиша, както сега.
Нсъ връзвай толкова!
Бат Пешо , тя малко се пали но иначе не е лош човек ми се чини.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Emil
Днес се нагледах и наслушах на толкова тъжни неща в разговорите с т.нар. контрапротестиращи, че ми стана мъчно. Водих разговор с поне 10 души и ми е наистина жал. Най-много ми е жал за онази баба от Алеко Константиново, Пазарджишко, която ми каза, че знае, че е "харам" (грях) да подкрепя такива безбожници, ама иначе синът й ще остане без работа, а той ги изхранва. Не ми се говори или обсъжда повече днешната случка. Днес се замислих съвсем сериозно да си тръгна от Абсурдистан. Защото умът може и да понесе случващото се, ама сърцето няма да успее.
Ето един пример с тази продажба на Доверие. От една страна който и да го купи ще има достъп до доста сериозни ресурси. От друга страна обаче в момента в който го купи, особено на такава висока цена и веднага се превръща в зависим от това какво е възприемането на обществото към него. Защото може да се окаже че дава луди пари за 1,7 милиарда активи, а само след три месеца вече да управлява само 0,7 милиарда например.
п.п Равновесие,как се взима страх на милионери и милиардери.недей така
Хахаха, когато разчитат на държавни поръчки и на държавна подкрепа не е толкова трудно. Ако разчитаха само на собствените си умения щяха да са свободни. Но когато разчитат на това да изкарват пари от държавата се превръщат в зависими от общественото мнение към управляващите тази държава. А общественото мнение е доста флуидно. Особено съчетано със социални медии.
половината ни град работи на албена за около 300 лв месечно.другата половина наглежда румънците и софиянците какви ги вършат на албена.Апна ли на ИНклозив
Е, ето засегна сериозен проблем. Дай да го разнищим. Половината град се прави 6 месеца, че работи за 300 /не е 300, повечко е/. Следващите 6 месеца е на борсата и прави истинско нищо. Демек взема 600 лева месечно по твои сметки и малко повече по мои.
Това редно ли е?
Иначе за инклузива, ся като ходих бях само на коктейли за един ден. Юни бях на инклузив. Ама то с 5 леФа само запек или разстройство става. Хич и не го ползвах
Коментар