IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Хрумна ми нещо друго, Бойковистите и Костовистите излагат тезата, че контрапротестиращите били неадекватни, не знаели кого да подкрепят, били платени, не знаели къде отиват. Само, че аз при срещите им сполитици от парламента ги видях да ги прозовават по име и то с малки имена. "Искаме да говорим с Мишо, Корнелия, Мая, Георги, Антон. Това ли са неосведомените хора, които не знаят къде отиват? А мутролове?
    Много са си адекватни даже. На влизане в магазина за цигари, входа препречен от некъв орк, нервен нещо ... а един отвътре му вика - яла ва, ни съ изуй ...
    Ма нищо чудно да са си близки с Мишо, Корнелия ......
    Yeah

Коментар

• Хрумна ми нещо друго, Бойковистите и Костовистите излагат тезата, че контрапротестиращите били неадекватни, не знаели кого да подкрепят, били платени, не знаели къде отиват. Само, че аз при срещите им сполитици от парламента ги видях да ги прозовават по име и то с малки имена. "Искаме да говорим с Мишо, Корнелия, Мая, Георги, Антон. Това ли са неосведомените хора, които не знаят къде отиват? А мутролове?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
        Това ли ти е смисълът на живота старшинка? Да ми броиш постовете
        Такава задачка ли ти поставиха?
        И по комунистическо ходеше да донасяш кой слуша "вражески радиостанции" , кой слуша ВВС?
        Мъка, мъкаааа
        Мани, по комунистическо всички слушаха. По ваше време само ЦвЦв

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          Както казах не съм запознат Искров чий е, нито има ли борба за мястото му.

Факт е, че хората вярват в банковата система и трупат по 200-300 милиона депозити там месечно. За юни домакинствата са спестили 240 (или 260 - нямам точни спомени, който го интересува да провери на сайта на БНБ).

Та поинта е ако се стигне до едно разклащане какъв ще е ефекта.
          Тези депозити са свинско със зеле Зеле за нормалните хора и свинско за държавни хрантутници

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Ами не съм го измислил. Всеки може за една минута да ти преброи постовете. Вече са 25.
            .
            Това ли ти е смисълът на живота, старшинка? Да ми броиш постовете
            Такава задачка ли ти поставиха?
            И по комунистическо ходеше да донасяш кой слуша "вражески радиостанции" , кой слуша ВВС?
            Мъка, мъкаааа
            Last edited by Jimmy; 16.08.2013, 20:56.
            Don't work hard, work smart!

Коментар

Ами аз винаги показвам факти, снимки и документи...
              Ти документи не показваш. Показваш бълнуванията на болния мозък на Едвин Сугарев.
              А колкото до снимките-повечето неща които показваш като снимки, са всъщност КОЛАЖИ. Или фотошоп обработки. Нямат НИЩО ОБЩО С ИСТИНАТА.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Искров как мислиш, чии е?
                Както казах не съм запознат Искров чий е, нито има ли борба за мястото му.

Факт е, че хората вярват в банковата система и трупат по 200-300 милиона депозити там месечно. За юни домакинствата са спестили 240 (или 260 - нямам точни спомени, който го интересува да провери на сайта на БНБ).

Та поинта е ако се стигне до едно разклащане какъв ще е ефекта.

Коментар

Старшинка , това ли успя да измислиш
                  Не ти се получи , пробвай пак.
                  Теб днес возиха ли те до София да поразгледаш?
                  Ами не съм го измислил. Всеки може за една минута да ти преброи постовете. Вече са 25.

А аз в София не отивам без някаква абсолютно наложителна причина. То се вижда че съм във форума по време на митингите. Пък телефонът ми е прост, няма интернет. С него говоря.
                  Такъв съм си аз, старомоден. И по отношение на истината и честността разбиранията ми са старомодни. Считам че човек трябва да говори истината и само истината, освен в случаите когато сериозно ще навреди на другия.
                  Ама на герберастки трол какво съм тръгнал да обяснявам???? Ти си пишеш за пари, за теб истината няма значение.

Коментар

Ти днес се скъса да тролиш
                    Ами аз винаги показвам факти, снимки и документи...
                    Знам че от това ви боли най-много - ИСТИНАТА ФАКТИТЕ И ДОКУМЕНТИТЕ - тогава сте безпомощни и ви лъсват червените задници

А иначе на демагогия, манипулации, активни мероприятия и машинации сте много добри и даже недостижими, това не мога да отрека!

Коментар

А защо пък да не свалят този боклук и да сложат човек който да разбие банковия монопол? Тогава правителството ще изпревари директивата за ипотеки, която така или иначе през ноември се надявам да влезе в сила. Имам да тегля поне две ипотеки в идната година.
                      Смятай да предложат Пеевски или шефа му

Тогава не съм сигурен, че ще остане кьорав лев в банките

Коментар

. Ако се опитат да свалят Искров и да сложат някой техен, не ми се мисли какви ще са последствията. Дано няма такива планове.
                        Искров как мислиш, чии е?

Коментар

Изобщо не съм запознат с положението, но ми се вижда много съмнително.
                          Това беше достатъчно!
                          Ама ние и без това знаем че си объркан. Звънни ТУК, може да ти помогнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            При тебе очевидно е труд,
                            Старшинка , това ли успя да измислиш
                            Не ти се получи , пробвай пак.
                            Теб днес возиха ли те до София да поразгледаш?

Коментар

Ние хубаво си чешем езиците, ама днешното изпълнение на управляващите с така "добре" организирания контрапротест, колко смятате ще ни удари от към свиване на потребление и инвестиции.

Само с това изпълнение те разубедиха що годе останал трезвомислещ човек.

А и отделно докато се джавкаме остана някак си така встрани новината, че прокуратурата се самосезирала за сделката с печатницата на БНБ и пратила ДАНС да рови.

Изобщо не съм запознат с положението, но ми се вижда много съмнително. Ако се опитат да свалят Искров и да сложат някой техен, не ми се мисли какви ще са последствията. Дано няма такива планове.
                              А защо пък да не свалят този боклук и да сложат човек който да разбие банковия монопол? Тогава правителството ще изпревари директивата за ипотеки, която така или иначе през ноември се надявам да влезе в сила. Имам да тегля поне две ипотеки в идната година.

Коментар

• мм да, цирк Балкански, само дето като няма хляб, с пишман протестиращи от два мутренски лагера няма да се превърне на Ода на радостта, примерно

Коментар

Working...
                                X