IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    А бе твоят е излязъл честен човек. Има много такива, ама има и мошеници.

А относно каране на служебните автомобили, то е достатъчно да има в колата заповед на административния ръководител кой има право да я кара. В нашата фирма имаме такава практика. Заповед на директора в колата. Не че се спазва на 100 процента, ама на 90.
    gigow ,
    само един пример...
    Чез имат над 2 К автомобила...
    Авариините групи работят по цялата една трета страна ...
    Днес на крана е иванчо в Монтана а утре е Драган в Благоевград..
    Джипа авариика се ползва от три групи по пет човека и не е персонален .
    Много фирми си поръчват коли по договор...
    Примерно трябват му 10 коли на днешния ден.... за десет задачи , на другия ден си поръчва 100 коли ..кой са шофьорите .. тези който ги докарват ,тези който ще ги карат или тези който ще ги връщат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Защото в съставянето на документа не участва само заявителя. Участва и представител на МВР.
      Както казва Императора, изберете ме за Дуче и ще направя такава реформа в системата, че МВР да заприлича по ефективност на ФБР. ГАРАНЦИЯ!
      Представител на МВР не е длъжен да участва в съставяне на заявлението. Знам че е практика полицаят да пише показанията, а заявителят само да се подпише, ама това може лесно да се промени. С вътрешна заповед. А ако заявителят е неграмотен или не може да пише разбираемо-то си остава за негова сметка. Не му приемаш жалбата. Да ходи да се оплаква на арменския поп или на учителката по български, че малко го е била по тъпата кратуна.
      Пък и не виждам защо се приема, че в съставянето на документа е участвал представител на МВР. На теория той само е написал това, което му е казал заявителя. И вторият се подписва, че точно това е казал.

п.п Самото название Дуче ли Фюрер е обществено неприемливо. Изберете си някакво друго.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Всичко си зависи от хората...
        Преди година продадох къща в малък град в Северна БГ....
        Човека не му стигаха 7 К и ги чакаше от лихвоточки... хората в квартала гарантираха че няма да ме излъже и аз прехвърлих нотариално къщата без тази сума ,човека цяла година мед ми носи, домати,ракия и вино а сега се издължи на 100 %.. така че в малките градове стават и такива работи..
        Купуват коли и ги плащат на вноски по 300 лв и докато не ги платят не ги прехвърлят..
        Такива работи..
        Някъде честната думе е по важна и от най добрия адвокатски договор...
        А бе твоят е излязъл честен човек. Има много такива, ама има и мошеници.

А относно каране на служебните автомобили, то е достатъчно да има в колата заповед на административния ръководител кой има право да я кара. В нашата фирма имаме такава практика. Заповед на директора в колата. Не че се спазва на 100 процента, ама на 90.

Коментар

Благодаря за поканата.

Ама какво е АН? Административно наказание?
          А защо не подвеждане под отговорност за съставяне на документ с невярно съдържание? Защото жалбата за фалшива кражба ще е точно това.
          Защото в съставянето на документа не участва само заявителя. Участва и представител на МВР.
          Както казва Императора, изберете ме за Дуче и ще направя такава реформа в системата, че МВР да заприлича по ефективност на ФБР. ГАРАНЦИЯ!

Коментар

Ако знаеш колко идиоти има! Има такива случаи поне по стотици на месец само на територията на столицата! Явно трябва да се налага АН за такива заявители.
            Гигов, въпреки, че си политически противник , ако имаш път към София, пиши на лични, ще те настаня и нагостя безплатно, както тебе така и Бате Пешо. Много Ви уважавам!
            Благодаря за поканата.

Ама какво е АН? Административно наказание?
            А защо не подвеждане под отговорност за съставяне на документ с невярно съдържание? Защото жалбата за фалшива кражба ще е точно това.

Коментар

При обявяване за откраднат един автомобил трябва да има разумен срок.
              А това дето да го продадеш и ако не си получил всички пари го обявиш за краден според мен е престъпление.
              Пък и що за идиот трябва да си за да си дадеш колата на честна дума?
              Всичко си зависи от хората...
              Преди година продадох къща в малък град в Северна БГ....
              Човека не му стигаха 7 К и ги чакаше от лихвоточки... хората в квартала гарантираха че няма да ме излъже и аз прехвърлих нотариално къщата без тази сума ,човека цяла година мед ми носи, домати,ракия и вино а сега се издължи на 100 %.. така че в малките градове стават и такива работи..
              Купуват коли и ги плащат на вноски по 300 лв и докато не ги платят не ги прехвърлят..
              Такива работи..
              Някъде честната думе е по важна и от най добрия адвокатски договор...

Коментар

А това дето да го продадеш и ако не си получил всички пари го обявиш за краден според мен е престъпление.
                Ако знаеш колко идиоти има! Има такива случаи поне по стотици на месец само на територията на столицата! Явно трябва да се налага АН за такива заявители.
                Гигов, въпреки, че си политически противник , ако имаш път към София, пиши на лични, ще те настаня и нагостя безплатно, както тебе така и Бате Пешо. Много Ви уважавам!

Коментар

Не може да бъде обявен за откраднат един автомобил, ако собственика му идва при мулицията и казва така: "Абе аз продадох една кола преди 6 години, ама понеже тогава не бях много грамотен , не я прехвърлих на купувача, а пък той не ми и доплати сумата от 5000 лева, която ми дължи. Та моля намерете ми купувача с който съм сключил договор, ама не го е изпълнил галфона!"

Коментар

Не знам кой чете ,но червените сигурно го четат , през 2012 показах стратегия как да се върнат на власт червените вкоято влизаше изолиране на Петков ,Първанов ,Масларова , Овчаров , Гагаузов и останалите стари муцуни и т.н предлагане десен премиер като Орешарски с цел на привличане на гласове от София и големите градове....
                    Всичко се направи по този начин......
                    Сега е ред да повишат пенсиите от 10 % и заплатите на НГ ,детските на 60 лв и помощите за безработни и да пипнат мотополистите ЧЕЗ ,Софииска вода и Топлофикацията....
                    Намаляване субсидиите на партиите до 2-4 лева , пипване на контрабандните канали на ГЕРБ и вкарване на 10 българо капиталисти в затвора за назидание , даже и за дреболии...
                    И да отидат на май на избори..
                    Обаче трябва да овладеят всички държавни структури и медиите ...а и за това има начин..
                    И ще имаме Орешарски 2 на пролет... и нов председател на БСП след изборите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Не съм съгласен. Кога един автомобил е откраднат? Когато е обявен за такъв - нали? Ами хакнете им по един компютър накрая на тези полицаи!!!! Спират те, при нарушение чукват те на компютъра, ЕГН и номер и за 2 минути си готов, барабар с всички неплатени глоби.
                      Вместо един масив с ЕГН и един за автомобили, за управляваните от мен автомобили ще трябва да чагъркате 20-30 масива, първо като ползвател, после като давател
                      Не може да бъде обявен за откраднат един автомобил, ако собственика му идва при мулицията и казва така: "Абе аз продадох една кола преди 6 години, ама понеже тогава не бях много грамотен , не я прехвърлих на купувача, а пък той не ми и доплати сумата от 5000 лева, която ми дължи. Та моля намерете ми купувача с който съм сключил договор, ама не го е изпълнил галфона!"

Коментар

ОК, ти не си галфон, но да обобщя: Изключително много броя автомобили са обект на ПЗО, кражби или обсебвания. Тези три вида престъпления са характерни за около 10% от регистрираните автомобили в страната. Това налага водача който действително ползва даден автомобил да се обозначи по някакъв начин и да има данни за него в инф. система. Това ще съкрати разходите на МВР поне със десетки милиони! Нали всички искаме точно това, съкращаване на разходите на този мастодонт МВР!
                        Не съм съгласен. Кога един автомобил е откраднат? Когато е обявен за такъв - нали? Ами хакнете им по един компютър накрая на тези полицаи!!!! Спират те, при нарушение чукват те на компютъра, ЕГН и номер и за 2 минути си готов, барабар с всички неплатени глоби.
                        Вместо един масив с ЕГН и един за автомобили, за управляваните от мен автомобили ще трябва да чагъркате 20-30 масива, първо като ползвател, после като давател

Коментар

• Над 100 човека ще напуснат ГЕРБ във Варна
                          hashtag-bg.com
                          "Следващия месец общински съветници от ГЕРБ - Варна ще напуснат партията на Борисов и щ...

Коментар

Ами, живо се интересувам. Ама стига с тези лични. Галфоните четат форума, и ако има нещо да им казваме - да им го кажем!!!
                            Не знам кой чете ,но червените сигурно го четат , през 2012 показах стратегия как да се върнат на власт червените вкоято влизаше изолиране на Петков ,Първанов ,Масларова , Овчаров , Гагаузов и останалите стари муцуни и т.н предлагане десен премиер като Орешарски с цел на привличане на гласове от София и големите градове....
                            Всичко се направи по този начин......
                            Сега е ред да повишат пенсиите от 10 % и заплатите на НГ ,детските на 60 лв и помощите за безработни и да пипнат мотополистите ЧЕЗ ,Софииска вода и Топлофикацията....
                            Намаляване субсидиите на партиите до 2-4 лева , пипване на контрабандните канали на ГЕРБ и вкарване на 10 българо капиталисти в затвора за назидание , даже и за дреболии...
                            И да отидат на май на избори..
                            Обаче трябва да овладеят всички държавни структури и медиите ...а и за това има начин..
                            И ще имаме Орешарски 2 на пролет... и нов председател на БСП след изборите ...

Коментар

Ами, живо се интересувам. Ама стига с тези лични. Галфоните четат форума, и ако има нещо да им казваме - да им го кажем!!!
                              ОК, ти не си галфон, но да обобщя: Изключително много броя автомобили са обект на ПЗО, кражби или обсебвания. Тези три вида престъпления са характерни за около 10% от регистрираните автомобили в страната. Това налага водача който действително ползва даден автомобил да се обозначи по някакъв начин и да има данни за него в инф. система. Това ще съкрати разходите на МВР поне със десетки милиони! Нали всички искаме точно това, съкращаване на разходите на този мастодонт МВР!

Коментар

За мен този проект абсолютна простотия...
                                Фирми като Чез , Мобилтел , БТК , Булгартабак, ЕСО , Пощите , имат хиляди коли ,който ги карат различни служители при различни ситуации... ...
                                Ами, аз още от сега им казвам, че колата я ползвам от вчера и тъкмо пътувам към КАТ да я заявя

Коментар

Working...
                                X