IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След като стана ясно, че управляващите готвят решения, които да заставят големите вериги магазини да не работят през уикендите, станаха ясни и други, допълнителни мерки, целящи ограничението на господстващия статус на хипермаркетите.

"През седмицата, когато работят, хипермаркетите няма да имат право да отварят по повече от една каса.Така ще има повече равнопоставеност с малките търговци" - съобщи депутатът от Коалиция за България Спас Панчев.

Той допълни, че ще се насърчава назначаването на бавни касиерки, най-вече имащи дислексия, така че обслужването им да бъде бавно като в квартален магазин. Касиерките ще могат да пушат по време на работа, като ще имат право и да стават, за да си бъбрят с някой редовен клиент, игнорирайки останалите на опашката.

За да се уеднаквят услугите на хипермаркетите и малките магазинчета, продуктите, които се държат принципно в хладилници и охладителни витрини, ще бъдат изнасяни на слънце за час-два дневно.

Все още депутатите обмислят дали в промените да заложат и винетки за пазарските колички и кошници, но се очаква това да бъде решено след консултации с транспортното министерство.

Коментар

• ами, кво чекаш, бре ,
      отваряй кокошарника и
      затваряй червените откачалки там

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Охрана там отдавна няма няма и болница.Още Костов пусна лудите по улиците

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
        А кво точно значение има по темата политика ?!?!
        На кръстосан разпит ли съм ?!?!
        Гледам и робертинка ме пита някакви идиотски неща
        Радвам се, че ти поне за разлика от гигов не твърдиш, че цанков камък е много хубав проект, защото като минал от там било красиво
        Пак не си разбрал...
        Хубав е защото съхранява 111 000 000 м3 вода с която се захранват 4 централи надолу. Задържат се високите води пролетта и при проливни дъждове...
        Спасява се Пловдив и долината от наводнения ...
        Водата е богатството, за което ще се водят войни след време....
        Ако има умни хора, ще се направят поне още два - три такива язовира в БГ...

Коментар

След като разбрахме, че си гола вода по литература и в типичния комунистически стил си измисляш думи и изрази които хората не са писали, за да им вадиш някакви изсмукани компромати в стил "анонимна папка на пощата на серголета", виждаме, че пак твърдиш нещо използвайки турска дума
          [COLOR="Red"]Лъжата е оръжието на комунизма и това е още от преди много десетилетия, лъжа пропаганда и т.н.
          Върни се поназад да разгледаш някои от социалистичесите лозунги които пуснах да се посмееш малко.
          От какво имам хабер или не не си ти човека който решава. [/COLOR

]Факт е, че аз изложих факти и аргументи с които защитих тезата, че цанков камък е неизгоден проект, чрез който червените боклуци са зарабили внуците ни, а ти освен някакви компромати друго не успя да измислиш.

Робертинка чак си мисли, че някои и обръща внимание и ще води дебат с нея

Ето за това пиша ,
          влезеш ли в подробности и ставаш въздух под налягане...
          Дръж правата линия ,където ти спуснат постовете и насоката и си добре..
          Друго си е да ни осведомяваш за църквата св. Неделя 1925 г или колко са убити след 1944 г от комунетата ...
          да не говорим за Белене и Цанков камък..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Стига си се обяснявал. Всички разбраха, че хабер нямаш от енергетика.
            След като разбрахме, че си гола вода по литература и в типичния комунистически стил си измисляш думи и изрази които хората не са писали, за да им вадиш някакви изсмукани компромати в стил "анонимна папка на пощата на серголета", виждаме, че пак твърдиш нещо използвайки турска дума
            Лъжата е оръжието на комунизма и това е още от преди много десетилетия, лъжа пропаганда и т.н.
            Върни се поназад да разгледаш някои от социалистичесите лозунги които пуснах да се посмееш малко.
            От какво имам хабер или не не си ти човека който решава.
            Факт е, че аз изложих факти и аргументи с които защитих тезата, че цанков камък е неизгоден проект, чрез който червените боклуци са зарабили внуците ни, а ти освен някакви компромати друго не успя да измислиш.

Робертинка чак си мисли, че някои и обръща внимание и ще води дебат с нея

Коментар

Радвам се, че ти поне за разлика от гигов не твърдиш, че цанков камък е много хубав проект, защото като минал от там било красиво
              Шпонски не си.Аз проявявам колегиален интерес.

Коментар

Ами какво да питам, идиот , като тебе?
                На тебе за идиотизми ти плащат, как да споря с тебе Чунчи ?
                За какво да споря за Венету ли?

Коментар

Добре нека започнем от втори клас като за шапкар.
                  Правиш ли разлика между израза:

"Когенерация (не ТЕЦ), ВЕЦ и АЕЦ"
                  и израза
                  "Когенерация (не ТЕЦ) НА ВЕЦ и НА АЕЦ"

А сега помисли дали има разлика межди двата, каква е кое, съм написал и какво съм казал и защо така хлапашки тълкуваш това което искаш, а не това което е написано .

Изобщо човек каогато няма факти и аргументи търси под вола теле , както е в твоя случай

Пък дали съм инженер, икономист, доктор или какъвто там, не решаваш ти, компетенциите има кой да ги оценя, но не си ти де

Стига си се обяснявал. Всички разбраха, че хабер нямаш от енергетика.
                  Върни се към ругаенето на червените. Там ти е силата.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    При делението ти къде попадна ЕЕ или ЕО?

Коментар

ЕЕЕО = Електро Енергетика и Електро Обзавеждане. После ни деляха на ЕЕ и ЕО Електро Енергетика и Електро Обзавеждане, като електро обзавеждането го делят на промишлено и корабно и много хора ме питат каква е разликата .

В технически Варна съм завършил.
                      При делението ти къде попадна ЕЕ или ЕО?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Шпонски ти колега ли излезе бе да му се не види?Я ми кажи сега какво е това ЕЕЕО щото май го бъркам с ЕСЕО да не би да е електроенергетика и електробзавеждане?
                        Аз съм завършил Електрически централи мрежи и системи и специализация Автоматизация на ЕЕС в ТУ Софияи това работя до ден днешен.Ти къде учи?
                        ЕЕЕО = Електро Енергетика и Електро Обзавеждане. После ни деляха на ЕЕ и ЕО Електро Енергетика и Електро Обзавеждане, като електро обзавеждането го делят на промишлено и корабно и много хора ме питат каква е разликата .

В технически Варна съм завършил.

Коментар

и израза

Пък дали съм инженер, икономист, доктор или какъвто там, не решаваш ти, компетенциите има кой да ги оценя, но не си ти де
                          Чунчо не е за калинки като тебе туи мисленето.
                          Как хубаво си живееше , като четеше само Венету, остани си в прерията, стига умува.
                          TEЦ , ВЕЦ не е за тебе това - Чунчи !
                          Пък и питал ли си ИФ, ЦЦ или ББ ?

Коментар

Електро инженер съм, специалност ЕЕЕО.
                            Моите факти и аргументи не се базират на местните издания ала Пеевски нюз.
                            Списъка с главни редактори бивши агенти на ДС е доста дълъг
                            Нали ти е ясно, че по такива големи проекти с международно участие си има външни специалисти, одитори, докладчици и т.н., голяма част от които не са хидроинженер в стил Доган и не са агенти на ДС отгледани от партията майка и длъжни на същата.
                            Я кажи кой от проблемите които международните енергиини експерти повикани от служебния министър Райков посочиха е решен ?!?Изобщо по кой от посочените проблеми БСП готвят решение?!?!

И е малко смешно да дрънкаш глупости за моите факти при тоталната липса на твои .
                            Шпонски ти колега ли излезе бе да му се не види?Я ми кажи сега какво е това ЕЕЕО щото май го бъркам с ЕСЕО да не би да е електроенергетика и електробзавеждане?
                            Аз съм завършил Електрически централи мрежи и системи и специализация Автоматизация на ЕЕС в ТУ Софияи това работя до ден днешен.Ти къде учи?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Ти четеш ли това, което си написал?
                              "Цените на КОГЕНЕРАЦИЯ при ВЕЦ и АЕЦ" били сравними?!?!?

За поредн път ти казвам "инженере" по тролене, че при ВЕЦ НЯМА когенерация.
                              Изобщо думата когенерация произлиза от "кооперативна генерация" на ток и топлина.

А и изобщо такова животно като НЯМА.

Има цени на произведена еленергия при когенерация основно при ТЕЦ (ама никога при ВЕЦ).
                              Хабер нямаш.

и израза
                              "Когенерация (не ТЕЦ) НА ВЕЦ и НА АЕЦ"

А сега помисли дали има разлика межди двата, каква е кое, съм написал и какво съм казал и защо така хлапашки тълкуваш това което искаш, а не това което е написано .

Изобщо човек каогато няма факти и аргументи търси под вола теле , както е в твоя случай

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Едни много добри думи на Първанов

"Сегашният лидер Сергей Станишев няма полезен ход, опасявам се че това се отнася и за БСП. Правителството може да се съхрани, но каква би била политическата цена която България и БСП ще плати на следващите избори - било то през май или в края на мандата, това е труден въпрос", каза Първанов.
                                Да така е....
                                Но такива като теб ,не му оставихте полезен ход....
                                Сега ще му сърбате попарата....
                                А можеше в края на юни да се споразумеете на избори през май 2014 а сега и той и Местан и Сидеров ще потъват заедно с правителството..
                                А може и да изплуват ,но това за мен е по малко вероятно....при цял мандат...

Коментар

Working...
                                X