IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    На мен ,не ми плащат за снимки и за постове ...
    Знам че е имало такова нещо....
    Както знам ,че викой от бившата група ,не го понася заради отвратитерния характер.... и надменността...
    По добре да слушам Жилбер Беко... и френски шансони...
    Ахам, значи не можеш да покажеш и съответно не можеш да докажеш твърдението си.
    Не те питах за викой от бившата група нито за това какво предпочиташ да слушаш, но благодаря ти, че ни сподели.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
      Можеш ли да покажеш една снимка на Янаки Стоилов с Роджър Уотърс все пак там имаше много журналисти и не вярвам да не са ги снимали.

На мен ,не ми плащат за снимки и за постове ...
      Знам ,че е имало такова нещо....
      Както знам ,че никой от бившата група ,не го понася заради отвратителния характер.... и надменността...
      Къде е групата ПИНК ФЛОИД...
      по добре да слушам Жилбер Беко... и френски шансони...

Коментар

B.Graham,
        Не знам дали си запознат , но този велик майстор на речитатива в поп музиката е имал рандевИу с Янаки Стоилов и после пък му иска оставката....какво ли му е направил Янаки ,един от най левите в БСП....да му иска оставката...
        Можеш ли да покажеш една снимка на Янаки Стоилов с Роджър Уотърс все пак там имаше много журналисти и не вярвам да не са ги снимали.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          За втори път, но пак е малко.Поне 200 пъти трябва да се цитира чутовния труд на вселенската мъдрост произлязла от главата на Серьожа Дипедавцев.
          B.Graham,
          Не знам дали си запознат , но този велик майстор на речитатива в поп музиката е имал рандевИу с Янаки Стоилов и после пък му иска оставката....какво ли му е направил Янаки ,един от най левите в БСП....да му иска оставката...

Ти който имаш икономически познания.. да застъпваш мнения ,който позволяват критика на финансовите и икономическите способности на Орешарски с някакви простотии на изказа за Серьожа Дипедавце...
          За намалелия и изкупен дълг ,за резерва ,за помоща за ФИБ..
          За това ,че полувината свят влезна във финансова криза а ниие НЕ... и в момента прави буфери ...
          Ако е някой от платените полит. играчи...
          Орешарски е десен финансист и ще запази финансовата дисциплина ,но ще има и отпускане на коланите...
          Това на някой не се харесва...

Коментар

Към 20.00 ч. по данни от МВР протестиращите бяха под 200 ...
            Около 20.30 ч. много от демонстрантите се разотиват. Малко след това е приключил.- цитат на коментар #0 от “Дневник”

За 30 лева толкоз! ..

Мизата бече от 50 лв на 30 ли е станала.... е това съм пропуснал...
            Ха! Монти!
            Спести ли пари за калкулатор?

Коментар

Комунягите газ пикаят )))))))))
              Ако знаете колко сте смешни отстрани, жалко квичене и подлайване само се чува от зурличките ви. Бил казал оставка за президента, за Камерън, за папата и аятолах Хомейни. Въртите-сучете ама ви е много яко отзад, че изписаха ОСТАВКА след думите "Майко да вярвам ли на правителството" ))).
              Към 20.00 ч. по данни от МВР протестиращите бяха под 200 ...
              Около 20.30 ч. много от демонстрантите се разотиват. Малко след това е приключил.- цитат на коментар #0 от “Дневник”

За 30 лева толкоз! ..

Мизата бече от 50 лв на 30 ли е станала.... е това съм пропуснал...

Коментар

Това е за трети път...
                Почва да става заразно ,пускане на постове без смисъл....
                За втори път, но пак е малко.Поне 200 пъти трябва да се цитира чутовния труд на вселенската мъдрост произлязла от главата на Серьожа Дипедавцев.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                  На Чунчо ли се правиш?
                  Ако не си бил на концерта пусни си клипа и ще видиш за кого беше надписа.Ако не разбираш английски намери си някой да ти преведе.И тогава ще разбереш за кого беше оставката.Затова пуснах един пост два пъти.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Страхотен концерта на Велик изпълнител, който чаках цял живот... По мое скромно мнение присъстваха не по-малко от 50 000 човека и не съм сигурен дали е имало досега по-посетен концерт на рок изпълнители! Грандиозно шоу, спиращи дъха изпълнения, невероятен саунд... И някак си от само себе си, напълно в реда на нещата дойде и надписа "Оставка", който зрителите започнаха да скандират, защото управляващите у нас са точно копие на тези, които са вдъхновили Майстора да сътвори "Стената" .
                    Този Майстор ,за Войната ли във Виетнам , Косово , Израел , Ирак , АФганистан и Сирия лЕ ПЯ ,които бяха и са подкрепени от Световния полицай ,пардон от люлката на свободата и цялата демократична общност......

Коментар

Страхотен концерта на Велик изпълнител, който чаках цял живот... По мое скромно мнение присъстваха не по-малко от 50 000 човека и не съм сигурен дали е имало досега по-посетен концерт на рок изпълнители! Грандиозно шоу, спиращи дъха изпълнения, невероятен саунд... И някак си от само себе си, напълно в реда на нещата дойде и надписа "Оставка", който зрителите започнаха да скандират, защото управляващите у нас са точно копие на тези, които са вдъхновили Майстора да сътвори "Стената" .
                      Чунчо, цял живот чакал, концерта!
                      Ами сега ще се гърмиш ли бе гъбо?
                      Концерта свърши.

Коментар

• Страхотен концерта на Велик изпълнител, който чаках цял живот... По мое скромно мнение присъстваха не по-малко от 50 000 човека и не съм сигурен дали е имало досега по-посетен концерт на рок изпълнители! Грандиозно шоу, спиращи дъха изпълнения, невероятен саунд... И някак си от само себе си, напълно в реда на нещата дойде и надписа "Оставка", който зрителите започнаха да скандират, защото управляващите у нас са точно копие на тези, които са вдъхновили Майстора да сътвори "Стената" .

Коментар

Една световноизвестна звезда е против комунистите.
                          Един плъх като шамара, подкрепен от една катафалка бабички е симпатизант на комунистическите гниди. Всеки може да си направи изводите, каква подкрепа има днешното правителство. Това е пасмина, одобрявана само и единственно от мангасаряните на ЕВРОРОМА и чалмарите от ДПС.
                          България мрази БСП+ДПС+ЕВРОРОМА!
                          :mad
                          Вчера същата тази звезда беше обвинен, че е комунист..
                          Днес бил против комунисттите...
                          Някой Тъп ПИАР е балансирал ,но не е уцелил момента...

Когато рок музикантите по света станат десни ,тогава нашите Кръпки ще станат леви....
                          Ама ти си от платените клакьори и се чудиш какво да отговориш...
                          Забравяш ,че всички музикантите и пеФци пеят против войната , глада и беднотията а нашите Марсиански Мрежи и протестиращи ,препоръчват нападение...като в Косово...

Коментар

За невежите комунисти да споделя, че надписа "Оставка" се появи по време на песента "Mother" точно, когато Роджър Уотърс изпя :"Мother should I trust the government?".
                            Ама трябва да четете нещо по-различно от "Ролята на униформата за повдигане на бойния дух на войните в Червената армия"
                            На Чунчо ли се правиш?

Коментар

• Една световноизвестна звезда е против комунистите.
                              Един плъх като шамара, подкрепен от една катафалка бабички е симпатизант на комунистическите гниди. Всеки може да си направи изводите, каква подкрепа има днешното правителство. Това е пасмина, одобрявана само и единственно от мангасаряните на ЕВРОРОМА и чалмарите от ДПС.
                              България мрази БСП+ДПС+ЕВРОРОМА!

Коментар

За невежите комунисти да споделя, че надписа "Оставка" се появи по време на песента "Mother" точно, когато Роджър Уотърс изпя :"Мother should I trust the government?".
                                Ама трябва да четете нещо по-различно от "Ролята на униформата за повдигане на бойния дух на войните в Червената армия"
                                Това е за трети път...
                                Почва да става заразно ,пускане на постове без смисъл....

Коментар

Working...
                                X