IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    И кво сега ще протестираш ли?Или ще сменяме памперса?

на 15 август ,когато се прегласува ветото на Чехльо 15 ,една такава патка ревеше пред камера на БТВ и пищеще ...Помощ между нас и тези лоши хора има само 6,7 полицаи .. какво може да ни направят...
    Ами според мен нищо .... защото акъла и на патка и малоумна никой няма да пожелае...да стой 82 дни на жълтите павета ... поне можеше да износи няколко пилета...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      Футболни фенове на отбора на КТБ – “Ботев” (Пловдив) – ще формират най-мощната агитка в подкрепа на властта на утрешния протест, научи OFFNews от свои източници.
      Предводител на агитката от т.нар. “бултраси” (запалянковци на “Ботев”) ще е скандалният Бисер Миланов-Петното, който още в началото на антиправителствените протести бе сниман да получава инструкции от шефа на TV7 Николай Бареков. По наша информация Петното ще доведе на площада около 3000 души.
      И кво сега ще протестираш ли?Или ще сменяме памперса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Абе прав си. Друго си е усмихната калинка
        Красотата ще спаси света

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Grigor Lilov
          СЛЕД БЕРЛИН И ПАРИЖ И ЛОНДОН С ПОСЛАНИЕ ЗА РЕФОРМИ У НАС

Джонатан Алън - посланик на Великобритания у нас днес излезе с "Послание за реформи" в България.

След немския и френския посланик той е третият поред, който взима отношение към правителството, ситуацията в България и начините и способите за реформиране на обществените и политически системи.

Вместо да се крещи за "намеса" във вътрешните ни работи и да се предизвиква дипломатически скандал с Франция, както прави министър Вигенин, не е лошо да се вслушаме в думите на човек, който макар и "Негово превъзходителство" на друга държава, познава страната ни, обича я и я харесва, има многобройни приятели у нас - вкл. най-обикновени български семейства, цени лютеницата, домашните суджуци, рафтовете с компоти в избата ни и искрено ни желае доброто.

Ето и предложенията му (на български са - прочетете ги, както и речта му от април)
          https://www.gov.uk/government/speech...-and-reform.bg

https://www.gov.uk/government/speech...or-bulgaria.bg
          речта от април
          Пак ли ще им се обясняват 45 години?Абе само бой по кърцуните бе!!!Друга оправия с тия няма!!!

Коментар

• КОНТРИТЕ се ЗАКАНВАТ да БИЯТ утре ХОРА ОТ ПРОТЕСТА!
            Бисер Петното щял да води 3000 БИЯЧИ - ултраси на „Ботев” /Пловдив/, хора на Бареков.
            • Автобуси с цигани и старци се готвят да атакуват София от цялата страна, носи се в интернет!
            Контрите се заканват да спрат протеста на 4 септември със сила!
            Целият интернет буквално е пламнал от подобни информации, като се говори за включване на футболни ултраси на тяхна страна, както и на многобройни привърженици, нарочно докарани от вътрешността на страната.

Говори се, че целта е контрите да образуват жив щит, който да попречи на протеста не само да спре депутатите, но и да обсади Народното събрание.

Според основните хипотези, групи от контри ще се нахвърлят на протестиращите, за да ги разгонват със сила - и в крайна сметка да няма блокада на парламента.

Някои от протеста са притеснени.

Други, по-радикално настроени, вече се готвят и те за битка.

Надяваме се многобройните информации за заканите на контрите за силови изпълнения от различен тип – в крайна сметка да се окажат дезинформации.

До организаторите на този опит за ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

БСП-ДПС – знаем, че властта е сладка, но не настройвайте българи срещу българи.

Играете си с огъня, но ако продължавате, в държавата ще лумнат такива пламъци, че първи ще изгорите вие на кладата на „народната любов”.

Не сейте омраза – ще я пожънете и това ще бъде най-страшната ви жътва във вашия пълен с кражби, предателства и лъжи жалък живот...
            Автор: Харитон Стоименов

Коментар

• Футболни фенове на отбора на КТБ – “Ботев” (Пловдив) – ще формират най-мощната агитка в подкрепа на властта на утрешния протест, научи OFFNews от свои източници.
              Предводител на агитката от т.нар. “бултраси” (запалянковци на “Ботев”) ще е скандалният Бисер Миланов-Петното, който още в началото на антиправителствените протести бе сниман да получава инструкции от шефа на TV7 Николай Бареков. По наша информация Петното ще доведе на площада около 3000 души.

Коментар

• Не питай какво правителството може да направи за теб. Виж какво да направиш за да падне правителството.

Утре (4 септември) - Голямото посрещане на депутатите. Началният час на протеста е 8:00.

Коментар

• Grigor Lilov
                  СЛЕД БЕРЛИН И ПАРИЖ И ЛОНДОН С ПОСЛАНИЕ ЗА РЕФОРМИ У НАС

Джонатан Алън - посланик на Великобритания у нас днес излезе с "Послание за реформи" в България.

След немския и френския посланик той е третият поред, който взима отношение към правителството, ситуацията в България и начините и способите за реформиране на обществените и политически системи.

Вместо да се крещи за "намеса" във вътрешните ни работи и да се предизвиква дипломатически скандал с Франция, както прави министър Вигенин, не е лошо да се вслушаме в думите на човек, който макар и "Негово превъзходителство" на друга държава, познава страната ни, обича я и я харесва, има многобройни приятели у нас - вкл. най-обикновени български семейства, цени лютеницата, домашните суджуци, рафтовете с компоти в избата ни и искрено ни желае доброто.

Ето и предложенията му (на български са - прочетете ги, както и речта му от април)
                  https://www.gov.uk/government/speech...-and-reform.bg

https://www.gov.uk/government/speech...or-bulgaria.bg
                  речта от април
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Калинки малинки на ББ и сие са плъзнали из форума.Чунчо Стамболов форумния идиот няма умора.Да се чудиш кога му остава време да си пие хапчетата?
                    Чунчо младши пък умува с друг ник и после сам се хвали.
                    Всичко това изгони нормалните хора от форума и останаха само платени талибани.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                      Лелеее, за малко да се разплача .
                      Ми плачи пречи ли ти някой?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Гигов аз съм бил дете тогава.Исках да ставам летец.Вуйчо ми е бил заминал за Белгия преди да се родя.Леля ми е белгийка.Той по времето на комунизма си идваше всяка година по два пъти.Един братовчед избяга във Франция като бях дете.
                        На изпита по математика изкарах шест на авиопрегледите минах добре но един идиот партиен секретар беше написал в характеристиката на майка ми че дядо проявял безразличие към мероприятията на народната власт и че синът на братовчедка и ...бил зад граница.И това само защото вуйчо отказа да му продава долари и франкове да купел на дъщеря си дънки и касетофон от Кореком.Разбрах го защото върнаха документите в село и кмета беше приятел на баща ми и ни ги върна.Тази характеристика я пазя и до ден днешен.После системата отмъсти на мен.Аз нямах вина но другарите така действаха безцеремонно.Не им се сърдя вече минаха толкова години.В кеча изкарах страхотна служба бях командир на зидарите научих занаяти които и до ден днешен ми помагат.После като избухна демокрацията един идиот от военното окръжие искаше да ме праща във Враца да ме прави офицер.Казах му че това няма да стане щото когато аз исках те ме изпъдиха и че е късно либе за китка.Оня обаче упорит и се наложи да го опсувам.После няколко години военните ми пращаха призовки на адреса на тъста ми нп аз ги отсвирих.Той човека направо се беше поболял дори искаше да ходи да ме предаде къде живея....Въобще сега като се замисля и ми става смешно....
                        Лелеее, за малко да се разплача .

Коментар

• "Протестна мрежа": Партийците утре да дойдат като граждани

"Протестна мрежа" обяви операция "100-3-5" срещу кабинета "Орешарски" - 01 сеп

"Алфа рисърч": 51% подкрепят протестите, според 70% кабинетът работи в полза на близки кръгове - 01 сеп
                          След подкрепата на ГЕРБ и Реформаторския блок "Протестна мрежа" призова политическите симпатизанти на партиите да се включват в утрешната акция "Голямото посрещане" без да носят партийни знамена, а да са в качеството си на "свободни граждани на България". От 8 сутринта на 4 септември недоволните от кабинета "Орешарски" ще се съберат пред парламента в първия работен ден на депутатите с искане за оставка. Същевременно от страната на храм-паметника "Александър Невски" ще се проведе контрапротест на привържениците на властта.

От "Протестна мрежа" поставят условия на партиите - да приемат трите им искания, които залегнаха в разпространена от тях декларация в неделя под заглавие "Операция 100-3-5". Те се обявяват за оставка веднага, избори до края на годината и начало на "операция "Чисти ръце" за премахване на всички връзки между държавното управление и мафията".

"Само постигането и на трите цели може да превърне България в нормална държава, в която достойните граждани да работят и живеят свободно", пише още в днешното съобщение на "Протестна мрежа" и добавят, че от тук нататък всяка политическа сила, която се отклони от тези три цели, ще има кратък и срамен престой във властта. "Ние отново ще бъдем на улицата, ако партиите нямат смелостта да пречупят гръбнака на мафията: докогато и колкото пъти трябва, докато разберат нашето просто послание: Работете за България. Искаме управление от достойни, почтени и компетентни хора. 100 дни стигат! Оставка!", добавят от "Протестна мрежа".

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Младенов за ордена на Отие: Външно реставрира ДС!

http://www.dnes.bg/politika/2013/09/...rira-ds.198210

"Това действие е в резултат от пълната реставрация на кадрите на ДС в МВнР. Франция е съюзник и приятел на България. Ордените в България се връчват от президента. Надявам се той и опозицията да реагират остро и категорично", написа той във Facebook.

защо да не получи символичен орден от протестите?", коментира още Младенов.
                            Разбира се ..
                            Един сребърник на верижка...
                            За това ,че е на Юда го пиша за герберите ,който са прочели само телефонния указател...

Коментар

• Veselina Tomova
                              КОГАТО ВЗЕМАТ ОТНОВО ВЛАСТТА РЕФОРМАТОРИ ПЛЮС ГЕРБ, ОТНОВО ЩЕ ПУСНАТ В ДЕЙСТВИЕ ГРАНАТОМЕТИТЕ, ТАКА ЛИ?
                              http://afera.bg/pozitsia/48804.html
                              КОГАТО ВЗЕМАТ ОТНОВО ВЛАСТТА РЕФОРМАТОРИ ПЛЮС ГЕРБ, ОТНОВО ЩЕ ПУСНАТ В ДЕЙСТВИЕ ГРАНАТОМЕТИТЕ,...
                              afera.bg
                              Бойко Борисов и Цветан Цветанов подкрепят протеста, искат предсрочни избори до края на годината (от офицÐ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Така е - друго са кадрите на ГЕЯ БЕЯ И ЗЛОДЕЯ. Храбрият Пеевски, честният Емил Иванов, умният Боян Чуков, добрият Бюрхан Абазов и още безброй знайни и незнайни....
                                И кво излезе накрая...Все идиоти управляват държавата независимо кои партии са на власт .....

Коментар

Working...
                                X