IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Я пак! Аз не си продавам ника за по-малко от хилядарка. И пак се чудя дали ще го дам за толкоз.
    А твоя е доста по-скъп.
    Все пак си най-стария активен ник във форума.
    Продавам Музовир за 500

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      А какво ще кажеш за Сергей Станишев? Преди да го изберат за шеф на БСП и министър предстедател, не работил НИЩО?!
      Много е лесно такъв човек да направи грандиозна глупост като това да предложи под натиск Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Друг е въпроса, че тази тема за Пеевски взе да ми се повръща от нея.
      То на слепите и глухите е ясно че Турците са го предложили като едно от условията за коалиция...
      Гледам ,тези от протестерите ,като не можаха нищо ново да измислят ,пак се връщат към него, ега се вдигне още некои глупендер да обикаля гезмето...вечер..

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Баси да не продаде ника бре? Що злословиш срещу Вагенин?
        Нещо не е в ред. Погледни и Лорда какви ги бръщолеви...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Я пак! Аз не си продавам ника за по-малко от хилядарка. И пак се чудя дали ще го дам за толкоз.
          А твоя е доста по-скъп.
          Все пак си най-стария активен ник във форума.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Нещо не схващам...

Президентът днес е казал, че

на всеки 1 лев сметка ток - само 9ст. били за частниците, 75стинки отивали в Държавните монополи и 16ст за ддс - демек, пак държавата

Коментар

Бе стоя и гледам външния ни министър и нещо ме чопли отвътре....
              Ми той пишлегар бе! Ама бил умен. Колко и да е умен, та той не знае нищо за живота! Неволно се сещам за любимият ми Чудомир и неговия разказ "Аламинут".
              "Още не си залесило територията под носа и инспектор по залесовките! Директор!"
              Или нещо такова беше.

Ама как бе другари единият от основните стълбове на държавата-външната политика- ще се ръководи от безбрадо същество???
              То и предните бяха същите. С Николайчо Младенов.
              Ама и тез!!!
              А какво ще кажеш за Сергей Станишев? Преди да го изберат за шеф на БСП и министър предстедател, не работил НИЩО?!
              Много е лесно такъв човек да направи грандиозна глупост като това да предложи под натиск Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Друг е въпроса, че тази тема за Пеевски взе да ми се повръща от нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                ААА Гигов нема да говориш против Вигенин, че тук има голям фен - има и розичка за него
                Ама аз не говоря против Вигенин бе Киро. Свестно си е момчето, дори да е с нестандартна сексуална ориентация. Ама е много младо за външен министър бе! За там трябва опит и мъдрост! А това се придобива само с годините. Според мен трябва да се закрепи като конституционна норма президентът и външният министър да са над 55-60 години. Най-малко 55.
                Абе за такъв пост трябва да ти е изсъхнало семето бе! Да те интересува само просперитета на държавата!

Коментар

Бе стоя и гледам външния ни министър и нещо ме чопли отвътре....
                  Ми той пишлегар бе! Ама бил умен. Колко и да е умен, та той не знае нищо за живота! Неволно се сещам за любимият ми Чудомир и неговия разказ "Аламинут".
                  Или нещо такова беше.

Ама как бе другари единият от основните стълбове на държавата-външната политика- ще се ръководи от безбрадо същество???
                  Ама и тез!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Ми Наивен кой според теб да издава УП?Тук може старата документация да отиде в НОИ.След 1997 в НАП всичко се знае.Ще минат години и това ще отпадне.Има ли нещо което да не дразни българския бизнес и той да не реве?Ти не искаш да плащаш данъци и не си само ти повечето не искат да плащат.После обаче се пищи пътищата лоши пенсиите ниски възрастта увеличена здравеопазването калпаво образованието никакво?Комунизма се оказа болест на ума.Всеки иска от държавата никой не иска да и даде.Ти какво предлагаш как да я организираме тая държава че да ни хареса?И разбира се исканията не бива да са утопични.
                    Е как кой бре бат Пешо? Цялата документация я има в НОИ. Който тогава не е подавал документация и сега няма да издаде УП Ами мамка му, по една ревизия в общината им направих 2 папки от по 175 листа, всичките с документи, които и те имат
                    Може ли да ми каже общината "Дайте ми решение на общински съвет"????
                    Моето предложение ли? Вместо те да ме мачкат, аз ще ги карам да заработват заплатите си. Ако продължат да ме мачкат - затварям Има бизнес, има проблем.
                    На теб бизнесът ли ти е виновен????
                    И кой нормален човек иска да плаща данъци??? Но аз специално ги плащам в пълен размер.
                    Имам парни котли. По закон трябва да имам договор за поддръжка /не е безплатен/ и трябва да ги повикам на проверка, да проверят изправността също срещу пари/.

Същото с противопожарни инсталации.
                    И с какво ли още не......
                    Хайде, да отидем към монополите. Ти на тях им разбираш, въпреки че не ми каза защо им плащам 1000 кинта месечно, щото имам мощности за 2 мегавата. За какъв чеп събраха предния месец от разпределителните дружества на големите фирми по една солидна сума за гаранция? На това ще отговориш ли? Знаеш ли колко милиона са това изсмукани от бизнеса?

Решението ли? Мълчаливо съгласие за всичко и строги санкции при нередност.

Коментар

• ААА Гигов нема да говориш против Вигенин, че тук има голям фен - има и розичка за него

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                        Откакто Бат Пеш си продаде ника, ич не го интересуват пъпешите и доматито.
                        Интересеува го наливането в дебитната карта.
                        Мангалска работа. Това е то.
                        Не. Не е така. Бат Пеше има около пет ника и бърка: къде е земеделец, къде е политик, къде е от село, къде е не знам от къде си и какъв си и така. Затова се получава това оплитане с профила му....

Коментар

• Николай Михайлов: Президентът се движи се като пиян боцман на палубата
                          Психиатърът определи Орешарски като стоящ сиво и много изолиран
                          Публикувано: 17 септ. 2013, 20:08 | Обновено: 17 септ. 2013, 20:08
                          Разпечатай
                          прочитания: 796 | коментари: 0
                          София, България

Президентът Плевнелиев се движи се като пиян боцман на палубата. Той няма политически дар и не е политик по природа. Това определение направи в предаването "Лице в лице" по bTV психиатърът д-р Николай Михайлов. Психиатърът каза за премиера Пламен Орешарски, че функционира като изолация на чувствата. Президентът Плевнелиев се движи се като пиян боцман на палубата. Той няма политически дар и не е политик по природа.Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV психиатърът д-р Николай Михайлов. Той стои на президенската позиция несигурно, допълни Михайлов. Плевнелиев е случайно в политиката, има дистанция като политик и се опитва да остане като експерт. Според Михайлов проблемът е в незрялата политическа среда.

За премиера Пламен Орешарски д-р Михайлов заяви, че това правителство функционира по един задробен начин. Едно провителство трябва да управлява реформаторски, а това няма тази сила. Той функционира като изолация на чувствата, няма единна воля, с трудна комуникация помежду си. Орешарски фукционира като експерт във време, в което няма никакакъв контрол. Той стои сиво и много изолиран. Това е едно компромисно управление, с ограничен мандат, категоричен беше д-р Михайлов./БЛИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Не отговори ....ти на кои си агент...
                            На себе си и на убежденията си. Това достатъчно ли е?

Коментар

• Бе стоя и гледам външния ни министър и нещо ме чопли отвътре....
                              Или нещо такова беше.

Ама и тез!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Кефалче,
                                забелязваш ли че ти избягвам да отговарям на постовете...
                                Мнението ми е , че нищо не губя от това...
                                Самите ти реплики са смешни и глупави и не подлежат на коментар...

В картона на Местан е посочена професия войник... тогава е бил под наблюдение и вербуване или на Военно контраразузнаване или на Военно разузнаване...
                                Предполагам на първото...
                                Е да де - сам го казваш! Доносник.... Нали не смяташ, че въпросният войник е напускал пределите на съответното поделение и пътувал по чужбините за да громи чуждите контра разузнавания. Това е. Вербуван от ВКР да доносничи, кой какво е казал в съответното поделение. Помияр, но при всяко положение са си изпатили хора от него. За последващото му развитие е ясно, щом от толкова време е много уважаван народен представител. Смешно, нали?

Коментар

Working...
                                X