IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как Прокопиев и ГЕРБ обраха държавата в сделката за EVN

Как Прокопиев и ГЕРБ обраха държавата в сделката за EVN

Иво Прокопиев и неговите приятели-министри от управлението на ГЕРБ Симеон Дянков и Трайчо Трайков са ощетили държавата при продажбата на миноритарния пакет в ЕРП-тата от групата на EVN и затова Комисията за финансов надзор (КФН) е внесла сигнал в прокуратурата. Щетите за държавата са в размер на 88 млн. лв.
    http://news.bpost.bg/story-read-25428.php

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      ... Андрей Андреевич има наистина дълга дипломатическа кариера и е външен министър не знам колко години.. стотина. ....
      То и при Владимир Владимирович има такъв кадър - започнал от нулата ,което е поредното "доказателство" как комунистите убиваха талантите :

Вячеслав Михайлович Лебедев (род. 14 августа 1943, Москва) — судья, председатель Верховного Суда Российской Федерации с 1989 г.

В 1960 году — ученик резальщика московской типографии № 8.
      1960—1969 годы — слесарь Московского завода железобетонных труб.
      В 1968 году — окончил вечернее отделение юридического факультета Московского государственного университета имени М. В. Ломоносова.
      В 1969—1970 годах — инженер отдела кадров, труда и зарплаты Главного управления промышленного строительства в южных районах (Главюгпромстроя) Министерства промышленного строительства СССР.
      С 1970 года — народный судья Ленинградского районного народного суда Москвы.
      С 1977 года — председатель Железнодорожного районного суда Москвы.
      С марта 1984 года — заместитель председателя Московского городского суда.
      С сентября 1986 года — председатель Московского городского суда.
      26 июля 1989 года указом Президиума Верховного Совета РСФСР назначен председателем Верховного суда РСФСР, а два дня спустя его кандидатура была утверждена сессией Верховного Совета РСФСР.
      В 1999 и 2007 годах был переназначен на должность Председателя Верховного Суда Российской Федерации.
      Доктор юридических наук, профессор, автор 50 научных и печатных работ по проблемам развития судебной власти в Российской Федерации, а также ряда научно-методических разработок. Возглавляет аттестационные комиссии в Российской академии правосудия и Российской правовой академии Министерства юстиции РФ.
      ..............................

Награды

Орден «За заслуги перед Отечеством» II степени (14 августа 2003 года) — за выдающийся вклад в укрепление российского правосудия и многолетнюю добросовестную работу
      Орден «За заслуги перед Отечеством» III степени (14 августа 1998 года) — за заслуги перед государством, большой вклад в укрепление законности и многолетнюю добросовестную работу
      Орден «За заслуги перед Отечеством» IV степени (16 августа 2013 года) — за большой вклад в укрепление российского правосудия и многолетнюю добросовестную работу
      Заслуженный юрист Российской Федерации (5 августа 1993 года) — за заслуги в укреплении законности и многолетнюю добросовестную работа
      Почётная грамота Президента Российской Федерации (14 августа 2008 года) — за заслуги в укреплении законности и многолетнюю добросовестную службу
      Благодарность Президента Российской Федерации (12 декабря 2008 года) — за активное участие в подготовке проекта Конституции Российской Федерации и большой вклад в развитие демократических основ Российской Федерации
      Почётная Грамота Президиума Верховного Совета Российской Федерации (23 июля 1993 года) — за многолетнюю плодотворную работу в судебных органах, большой личный вклад в укрепление законности
      Орден имени Ахмата Кадырова (Чечня, 2011 год)
      Орден князя Ярослава Мудрого V ст. (Украина, 2 февраля 2004 года)
      Орден Достык (Казахстан)
      Орден преподобного Сергия Радонежского 1-й степени (РПЦ, 2008 год)
      Почётный доктор Университета Санто-Томас, Филиппины (2006 год)
      Почётный доктор Софийского университета, Болгария (2007 год)
      Лауреат юридической премии «Фемида» (1998 год, Россия)
      Орден Святой Анны I степени Российского императорского дома (1 октября 2010 года) — за выдающийся вклад в укрепление российского правосудия
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Манолова: Орешарски е изключително обаятелен човек
        http://offnews.bg/index.php/243936/m...yatelen-chovek

Нещо им става на червените депутатки ...
        Yeah

Коментар

• Димитър Аврамов: Президентът заслужава още повече критики
          Грешката на протестиращите е, че не поставиха конкретни искания на кабинета, смята политологът
          Публикувано: 17 септ. 2013, 18:18 | Обновено: 17 септ. 2013, 18:18
          Разпечатай
          прочитания: 994 | коментари: 0
          София, България
          Димитър Аврамов

Не може един президент да обяснява пред немски медии, че имама нереформирана съдебна система и че има олигархия у нас, която държи властта, смята Димитър Аврамов. Ако се каже това, трьбва да се посочат и конкретно имена, фирми и магистрати, а това не става, каза в студиото на bTV социологът. Според него, така се отблъскват чужди инвеститори, защото те започват да се страхуват, след като държавният глава прави такава оценка на собствената си държава.

Не може президент да каже, че оттегля доверието си в правителството, как ще работи с тези хора след това, уточни политологът. Той посочи, че симпатизира на човека Росен Плевнелиев, но не приема неговия подход към проблемите у нас, защото той има достатъчно голям опит в управлението.

Колкото и да критикуваме президента, все ще е недостатъчно, обобщи политологът.

Дали хората искат избори или не, обикновено е резултат от глупостта на управляващите, ако те не се съобразят с обществените нагласи, очевидно ще вървим към предстрочен вот, смята Димитър Аврамов.

Активно протестиращите от толкова време направиха голяма грешка- не поставиха искания пред кабинета и не защитаваха тези искания. Така не могат да се получат добри резултати, не може правителството да пада при всяка демонстрация.

Правителството също има грешки, то се държи като победител в двубоя с протестиращите, а това не е така. Що се отнася до БСП, важно е да се види какъв ще е бюджет 2014, ако обещанията им бъдат заложени за изпълнение, техния рейтинг ще се вдигне, прогнозира Аврамов.

Трудно е да се коментират намерения, само по заявленията на лидерите им, каза още Аврамов по повод на двете нови политически сили, които сега се формират – Реформаторския блок и Движението на Николай Бареков. /БЛИЦ

БКП- ГЕРБ- СИК

Коментар

• Veselina Tomova
            ДЕПУТАТКА ОТ ГЕРБ ИЗТИПОСА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА СТОТИЦИ ГЕРБАДЖИИ. АЛО, ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ – ТИ УВОЛНИ НАЙ-ДОБРИЯТ КРИМИНАЛИСТ, ЗА ДА УГОДИШ НА ЧОРБАДЖИЯТА СИ БОРИСОВ. АМИ СЕГА?!
            http://afera.bg/mishena/49376.html
            ДЕПУТАТКА ОТ ГЕРБ ИЗТИПОСА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА СТОТИЦИ ГЕРБАДЖИИ. АЛО, ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ – ТИ УВОЛНИ...
            afera.bg
            Преди месец Бойко Борисов, Цветан Цветанов и цялата кохорта на ГЕРБ ревна, че варненската полиция ровела..

БКП- ГЕРБ- СИК

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Румяна Желева е идеалната ... даже знаеше да чете..
              А наследника и знаеше морзована азбука...
              Че от къде ще е знаел морзовата азбука? Той дори не е служил в армията....
              Аз едно време като радиолюбител съм учил морзовата азбука, ама той...??
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

С риск да изглеждам тъп... ама какво е това?
                Е, защо само да изглеждаш такъв?!! То е факт...

Коментар

Хохегер-Мохегер

Коментар

И е така, и не е така. Андрей Андреевич има наистина дълга дипломатическа кариера и е външен министър не знам колко години.. стотина. Ама за външен министър наистина според мен трябва опит. И мъдрост, която се придобива с годините и след като спрат да те бият хормоните.
                    Румяна Желева е идеалната ... даже знаеше да чете..
                    А наследника и знаеше морзована азбука...

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                      Преглътни хохи - мохи и ще спиш по-лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Ах ти громиковец, неден.....
                        И е така, и не е така. Андрей Андреевич има наистина дълга дипломатическа кариера и е външен министър не знам колко години.. стотина. Ама за външен министър наистина според мен трябва опит. И мъдрост, която се придобива с годините и след като спрат да те бият хормоните.

Коментар

Там вече е друга работа Лорде.
                          И аз бях много разочарован, когато 2009та Станишев стана премиер. Мислех, че не е редно. То и сега мисля така. И после се заблудих, че Станишев е поумнял от всичко, което му се случи, докато не дойде случаят Делян Пеевски.
                          А бе пак ще гласувам за БСП, докато съвсем не изчистят Бойко от властта, ама ако не беше "случаят Пеевски" щеше да ми е по-лесно на съвестта.
                          Преглътни хохи - мохи и ще спиш по-лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Продавам Музовир за 500
                            Хи хи! Ми ти така искаш да направиш пачка бе! Ако продадеш и другите..

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              А какво ще кажеш за Сергей Станишев? Преди да го изберат за шеф на БСП и министър предстедател, не работил НИЩО?!
                              Много е лесно такъв човек да направи грандиозна глупост като това да предложи под натиск Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Друг е въпроса, че тази тема за Пеевски взе да ми се повръща от нея.
                              Там вече е друга работа Лорде.
                              И аз бях много разочарован, когато 2009та Станишев стана премиер. Мислех, че не е редно. То и сега мисля така. И после се заблудих, че Станишев е поумнял от всичко, което му се случи, докато не дойде случаят Делян Пеевски.
                              А бе пак ще гласувам за БСП, докато съвсем не изчистят Бойко от властта, ама ако не беше "случаят Пеевски" щеше да ми е по-лесно на съвестта.

Коментар

Ама аз не говоря против Вигенин бе Киро. Свестно си е момчето, дори да е с нестандартна сексуална ориентация. Ама е много младо за външен министър бе! За там трябва опит и мъдрост! А това се придобива само с годините. Според мен трябва да се закрепи като конституционна норма президентът и външният министър да са над 55-60 години. Най-малко 55.
                                Абе за такъв пост трябва да ти е изсъхнало семето бе! Да те интересува само просперитета на държавата!
                                Ах ти громиковец, неден.....

Коментар

Working...
                                X