IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 90% съкращаване на държавната администрация.
    10 000$ месечна заплата на учители в гимназии за да дойдат качествени преподаватели от англия и германия,а не сегашните полуграмотни учители каквото са 90% от сегашните uchiteli и университети и дурявата да плаща инйенерното и химичното образование на българи в УСА и Англия.
    безплатна земя за фабрики.
    строителво на магистрали и високоскоростни jелезници със заем
    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Нe така!!!Аз съм респектиран от Пешо Тарабата!!!С Пешо и БКП напред!!!Рот фронт!!!
      Забравил е да запуши тапата и му е изтекъл акъла,но нищо!!!Много хора могат и без акъл!!!
      Кефале, рибо непоръбена! Пешо Тарабата е съвсем друг човек и няма нищо общо с Бате Пешо! Ако си зажаднял за Пешо Тарабата, известен още като Млекаря, Латекса, Бояджията, Трейдъра и т.н., най-добре е да пуснеш тук във форума постинг с ключовите думи вазелин, Монойл, добрия старец св. Нагъзаки. Той ще ти се обади веднага.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Бе язе се чудя въобще за какво трябва да се строят магистрали, които не са необходими на Бате Пешо!
          Това е излишно трошене на народна и ЕС пара!
          Нe така!!!Аз съм респектиран от Пешо Тарабата!!!С Пешо и БКП напред!!!Рот фронт!!!
          Забравил е да запуши тапата и му е изтекъл акъла,но нищо!!!Много хора могат и без акъл!!!

Коментар

Бе язе се чудя въобще за какво трябва да се строят магистрали, които не са необходими на Бате Пешо!
            Ми да!
            Да се довърши от Ябланица до Плевен (през Долни Дъбник) и това е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Незнам как да комуникирам едно говоря друго разбирате.Аз твърдя че Хемус от София до Търново и после до Русе е по необходима от Благоевград Сандански а ти ме разбираш че на мен ми трябва.На мен не ми трябва аз пътувам до София през селата до Ябланица и от там няма проблеми.През селата тирове и трафик няма.Това че пътувам десетина пъти до София съвсем не означава че някой трябва да ми строи магистрала.В посока Търново Варна пък изобщо не ходя

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                Преди като говорихме за магистралите ревеше за Хемус, сега нещо обърна палачинката, че не ти трябва.
                Незнам как да комуникирам едно говоря друго разбирате.Аз твърдя че Хемус от София до Търново и после до Русе е по необходима от Благоевград Сандански а ти ме разбираш че на мен ми трябва.На мен не ми трябва аз пътувам до София през селата до Ябланица и от там няма проблеми.През селата тирове и трафик няма.Това че пътувам десетина пъти до София съвсем не означава че някой трябва да ми строи магистрала.В посока Търново Варна пък изобщо не ходя

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Промяна, основно се постига с външна намеса.
                  изморих се да повтарям, че герб с действията си пречи за такава(смяната на лицата не е промяна)
                  Под външна намеса какво разбираш - протести или от Европата да ни шокат канчето?

Коментар

Не съм свикнал някой друг да ми осигурява това което искам а най малкото пък от политици.От малък знам отде иде папуто.
                    Преди като говорихме за магистралите ревеше за Хемус, сега нещо обърна палачинката, че не ти трябва.

Коментар

Евроизборите нищо за никой не значат. Обикновено избирателната активност при тях е по-ниска. И там го има донякъде мажоритарния елемент. Кунева как се подлъга като спечели там с добри резултати, че ще направи нещо. Ама за съжаление нищо не направи на парламентарните избори.
                      Разбира се, че е по ниска ...
                      Защото там е партиино насочена на 50 % но и на 50 % мажоритарна ....
                      Влизат примерно 17 депутати....
                      То не остана за кой да гласуваш...
                      От РБ ще намерят място на Кунева ....на 100 процента съм сигурен за това...
                      още от сега се смея как зомбираните от ДСБ как ще гласуват за нея...а и Надето ще си намери място..
                      5 гербери ,6 кОманист... 3 турчаги 1 атакисти или , НФС и 2 РБ
                      Така ще остане място за другите 12 шефове , като дЕпутати....двама турци ,двама зелени и Асен Генов и 2 ДСБ с Раданчо и 1 куневист и 1 седесар...в избори в по късен етап...

Коментар

Добре пак че знаеш какво НЕ ти трябва. Ама дали знаеш какво ти трябва?

Ама това няма значение, щото нито Боце, нито сегашните ще ти го осигурят.
                        Не съм свикнал някой друг да ми осигурява това което искам а най малкото пък от политици.От малък знам отде иде папуто.

Коментар

На мен лично ни Хемус ми требе ни Тракия.Да не казвам силни думи но по Тракия от Пловдив до Бургас ще пътувам може би в някой следващ живот ако имам такъв и се родя в Пловдив или Пазарджик.Боце е идиот с документ освидетелствуван.Колкото по бързо България се отърве от него толкова по добре за всички ни.Не мога да му търпя простотията просто не мога.Ненавиждам агресивното му мутренско просташко поведение и излъчване на страхливец хвалипръцко.
                          Добре пак че знаеш какво НЕ ти трябва. Ама дали знаеш какво ти трябва?

Ама това няма значение, щото нито Боце, нито сегашните ще ти го осигурят.

Коментар

Какво е направил?! Някакви довършителни дейности, които не устиска даже да им пререже лентите
                            За сведение оня транспортния му министър с болните бъбреци, нямаше една гънка в мозъка за да се сети да оздрави дадено държавно предприятие, а новото правителство колкото и да го плюят УТРОИ ПОРЪЧКИТЕ ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И ИМ НАМАЛИ ЗАГУБИТЕ С МИЛИОНИ:

http://www.dnes.bg/politika/2013/09/...e-v-bdj.200896

Борисов и компания се оказаха наистина НАПЪЛНО НЕКОМПЕТЕНТНИ КРЕТЕНИ!!
                            По-скоро прехвърлени на други държавни предприятия.
                            Загубите на БДЖ-то де.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

Ама направи Тракия, пък ти сигурно няма да доживееш да видиш Хемус готова.

Въпреки че ти го пожелавам.
                                На мен лично ни Хемус ми требе ни Тракия.Да не казвам силни думи но по Тракия от Пловдив до Бургас ще пътувам може би в някой следващ живот ако имам такъв и се родя в Пловдив или Пазарджик.Боце е идиот с документ освидетелствуван.Колкото по бързо България се отърве от него толкова по добре за всички ни.Не мога да му търпя простотията просто не мога.Ненавиждам агресивното му мутренско просташко поведение и излъчване на страхливец хвалипръцко.

Коментар

Working...
                                X