Пътуващият цирк „Сидеров“ със скандал в брюкселски ресторант...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_7268.html
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБаси лудниците пак са свършили парите - всички са на свобода днес...
Коментар
-
каква е ситуацията?
путин може през зимата да ни спре газта. турците да ни увеличат потока от африканци.
ес да ни спре евросубсидиите. щото те самите казаха , че им свършват парите.
така става живота в градовете ад.
по новините само протести тоз път и черни и цигани и българи на площадите ще протестират за хляба заедно.
на полицайте и на армията им се разпорежда да правят атентати по градовете и да палят колите на богатите.
банките се затварят и спестителите пак гърмят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнениеда си припомним че европомиярите не приехаа воленчу завчера , като той ходи по европата заедно с неговата група. тази обида от евролайната волен няма да им прости и зарадитова ще свали доверието си от гея станишев.
така че отиваме към нови избори. и неуправляема държава. без държава няма и имигранти. щото нема отговорен за тях. така че това ще е новия ход на волен. и ако това той го направи аз ще гласувам за атака.
и атака има печеливша карта.
щото волен ще посочи боко плевнята и сергеявата курва за про имигрантски продажници.
и това ще им струва скъпо.
реформаторите и те са американски подлоги и те ще загубят. така че волен май най добре изигра картите си.
сега е момента. имигранти които боко американеца ни доведе тука с тяхната войнственна политика в сирия. това е края на боко путката. и на бсп то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеКаквото са правили и в предните зими.Не търси от тоз дебилски народ ,да направи някаква промянаОн му е гот да си живурка в страна в която цари безаконие
mechobikov въобще не ми дреме за него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsДа.
СЪЩАТА тази сган, която от 1944г. окупира и унищожи България
Тя е една и съща - но с времето се е изпедепсала да играе различни пиеси и илюзорни превъплъщения - (разбирай - партии) от ляво пък дясно пък някакъв, не знам какъв си център и т н глупости
Сменя и актьорите - един път е бей после ученика на луканов - костов - след това е комсомолец, после цар/помияр, идва и гей сменя го пожарникар/тиква... и така си го караме - цирк за лумпените...
Скачат си туземните идиоти според тоягата.... врещят някакви си избори?!
И през ум не им минава, че те горките НИЩО и НИКОГА НЕ ИЗБИРАТ!
Спускат им готовите листи - назначените и одобрени шоу мени на вечния пошъл театър - и им викат: Хайде,гласувай!
Ти си суверен! Сам правиш избора...
А туземният индивит - ходи и чрез подписа си,заверява празния чек,който в последствие че му връчат да изплати - за партийни субсидии говоря.
Толкова ми е писнало,че не ми се говори...........
Коментар
-
да си припомним че европомиярите не приехаа воленчу завчера , като той ходи по европата заедно с неговата група. тази обида от евролайната волен няма да им прости и зарадитова ще свали доверието си от гея станишев.
така че отиваме към нови избори. и неуправляема държава. без държава няма и имигранти. щото нема отговорен за тях. така че това ще е новия ход на волен. и ако това той го направи аз ще гласувам за атака.
и атака има печеливша карта.
щото волен ще посочи боко плевнята и сергеявата курва за про имигрантски продажници.
и това ще им струва скъпо.
реформаторите и те са американски подлоги и те ще загубят. така че волен май най добре изигра картите си.
сега е момента. имигранти които боко американеца ни доведе тука с тяхната войнственна политика в сирия. това е края на боко путката. и на бсп то.
Last edited by aprilzi; 29.09.2013, 17:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА когато сняг забръска, що ще чинят те зимъска ???Он му е гот да си живурка в страна в която цари безаконие
mechobikov въобще не ми дреме за него
Last edited by коки; 29.09.2013, 16:52.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЛидерът на ГЕРБ: "Южен поток" върви към провал,
България сега тряя да избере чрез нови избори дали ще бъдем изтрити от евросъюза и имигрантите му или да изберем русия и да се върнем в ссср. това е играта.
изнудват ни и от сащ и от русия. и ние като градски педерастчета кво ше изберем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеТака си е. Но маса народу е с увреден чип и зомбиран и поради тая причина не може да го осъзнаеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Лидерът на ГЕРБ: "Южен поток" върви към провал, БСП и ДПС не са се разбрали за парите
15:34 | 29.09.2013
http://www.mediapool.bg/liderat-na-g...ews211691.html
Проектът "Южен поток" върви към провал, защото БСП и ДПС не са се разбрали "коя фирма да открадне парите", каза във Велико Търново в неделя председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БТА.
По думите му така се е случило и с автомагистрала "Тракия". "Като не могат да се разберат какво да откраднат, блокират проекта" - посочи той и уточни, че проектът е блокиран по тази причина.
Според него външният министър Кристиан Вигенин е казал в САЩ, че ще бъде построен седми реактор на АЕЦ"Козлодуй". "Това означава, че единият реактор от Белене е прeхвърлен в Козлодуй и АЕЦ "Белене" няма да се строи", посочи Борисов.
Той подчерта, че това е правилно решение и призова управляващите да го заявят открито"за да знае и руската страна какво да прави".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsДа.
СЪЩАТА тази сган, която от 1944г. окупира и унищожи България
Тя е една и съща - но с времето се е изпедепсала да играе различни пиеси и илюзорни превъплъщения - (разбирай - партии) от ляво пък дясно пък някакъв, не знам какъв си център и т н глупости
Сменя и актьорите - един път е бей после ученика на луканов - костов - след това е комсомолец, после цар/помияр, идва и гей сменя го пожарникар/тиква... и така си го караме - цирк за лумпените...
Скачат си туземните идиоти според тоягата.... врещят някакви си избори?!
И през ум не им минава, че те горките НИЩО и НИКОГА НЕ ИЗБИРАТ!
Спускат им готовите листи - назначените и одобрени шоу мени на вечния пошъл театър - и им викат: Хайде,гласувай!
Ти си суверен! Сам правиш избора...
А туземният индивит - ходи и чрез подписа си,заверява празния чек,който в последствие че му връчат да изплати - за партийни субсидии говоря.
Толкова ми е писнало,че не ми се говори...........Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар