IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пътуващият цирк „Сидеров“ със скандал в брюкселски ресторант...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_7268.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Баси лудниците пак са свършили парите - всички са на свобода днес...
      Жълто книжле!!!

Коментар

• я, да попитам Борисов лъже ли, че свалил Дянков месец преди оставката си

Коментар

• Баси лудниците пак са свършили парите - всички са на свобода днес...

Коментар

• когато си на компютъра и говориш за вирусна атака, се разбира точно това, което си казал ... а че някои са болни си е друга тема )

Мавродиев к'во пак се обяснява по НТв

Коментар

• каква е ситуацията?

путин може през зимата да ни спре газта. турците да ни увеличат потока от африканци.

ес да ни спре евросубсидиите. щото те самите казаха , че им свършват парите.

така става живота в градовете ад.

по новините само протести тоз път и черни и цигани и българи на площадите ще протестират за хляба заедно.

на полицайте и на армията им се разпорежда да правят атентати по градовете и да палят колите на богатите.
              банките се затварят и спестителите пак гърмят.

Коментар

• Първоначално изпратено от aprilzi Разгледай мнение
                да си припомним че европомиярите не приехаа воленчу завчера , като той ходи по европата заедно с неговата група. тази обида от евролайната волен няма да им прости и зарадитова ще свали доверието си от гея станишев.

така че отиваме към нови избори. и неуправляема държава. без държава няма и имигранти. щото нема отговорен за тях. така че това ще е новия ход на волен. и ако това той го направи аз ще гласувам за атака.

и атака има печеливша карта.

щото волен ще посочи боко плевнята и сергеявата курва за про имигрантски продажници.

и това ще им струва скъпо.
                реформаторите и те са американски подлоги и те ще загубят. така че волен май най добре изигра картите си.
                сега е момента. имигранти които боко американеца ни доведе тука с тяхната войнственна политика в сирия. това е края на боко путката. и на бсп то.
                Не вярвам да доживея да видя края на боко путката бекапето депесето и рИформаторите.По скоро ще доживея да видя как изчезва третата българска държава а Панелкин трупа имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Каквото са правили и в предните зими.Не търси от тоз дебилски народ ,да направи някаква промяна Он му е гот да си живурка в страна в която цари безаконие mechobikov въобще не ми дреме за него
                  Коки ти живееш в някаква друга действителност

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                    Да.
                    СЪЩАТА тази сган, която от 1944г. окупира и унищожи България
                    Тя е една и съща - но с времето се е изпедепсала да играе различни пиеси и илюзорни превъплъщения - (разбирай - партии) от ляво пък дясно пък някакъв, не знам какъв си център и т н глупости
                    Сменя и актьорите - един път е бей после ученика на луканов - костов - след това е комсомолец, после цар/помияр, идва и гей сменя го пожарникар/тиква... и така си го караме - цирк за лумпените...
                    Скачат си туземните идиоти според тоягата.... врещят някакви си избори?!
                    И през ум не им минава, че те горките НИЩО и НИКОГА НЕ ИЗБИРАТ!
                    Спускат им готовите листи - назначените и одобрени шоу мени на вечния пошъл театър - и им викат: Хайде,гласувай!
                    Ти си суверен! Сам правиш избора...
                    А туземният индивит - ходи и чрез подписа си,заверява празния чек,който в последствие че му връчат да изплати - за партийни субсидии говоря.
                    Толкова ми е писнало,че не ми се говори...........
                    Рискуваш да те изкарат комунист.Тия приказки ги приказвам от как съм у форумо.Затова и не ходя да гласувам.От 1997г насам гласувам само за кмет на село.В този форум преобладават дървените философи и плювачите.Никой обаче не казва какво да правим.Всеки вика ууууууууу дууууууууууууу да махнем тия да дойдат ония.И разбира се да има келепирец като дойдат ония.Всички искат да стане промяна ама каквато на тях им уйдисва.И ей така някак си да дойде оправянето Тиквуняка да го посрещне с хляб и сол на гарата и да резне лентата.Повечето народ си представя промяната като промяна в заплатата умножена поне по десет.Никой обаче не си представя промяната като промяна на самия него.Всеки иска и очаква от другите промяната е да ми вдигнат заплатата да ми дадат нова кола и те така.Народа си мисли че като му се увеличат парите ще му изчезнат проблемите.....Въобще нямам думи.Иначе тука има такива дето си мислят че действията са като приказките един дори оземлява мангалите???/Изобщо българите живеем в някаква друга действителност

Коментар

• да си припомним че европомиярите не приехаа воленчу завчера , като той ходи по европата заедно с неговата група. тази обида от евролайната волен няма да им прости и зарадитова ще свали доверието си от гея станишев.

така че отиваме към нови избори. и неуправляема държава. без държава няма и имигранти. щото нема отговорен за тях. така че това ще е новия ход на волен. и ако това той го направи аз ще гласувам за атака.

и атака има печеливша карта.

щото волен ще посочи боко плевнята и сергеявата курва за про имигрантски продажници.

и това ще им струва скъпо.
                      реформаторите и те са американски подлоги и те ще загубят. така че волен май най добре изигра картите си.
                      сега е момента. имигранти които боко американеца ни доведе тука с тяхната войнственна политика в сирия. това е края на боко путката. и на бсп то.
                      Last edited by aprilzi; 29.09.2013, 17:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        А когато сняг забръска, що ще чинят те зимъска ???
                        Каквото са правили и в предните зими.Не търси от тоз дебилски народ ,да направи някаква промяна Он му е гот да си живурка в страна в която цари безаконие mechobikov въобще не ми дреме за него
                        Last edited by коки; 29.09.2013, 16:52.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Лидерът на ГЕРБ: "Южен поток" върви към провал,

щото сергей не се е отказал от евросъюза . така че путин ни казва или с нас или против нас. и там сега е работата. евросъюза не води към провал. с енергетиката и с имигрантите.
                          България сега тряя да избере чрез нови избори дали ще бъдем изтрити от евросъюза и имигрантите му или да изберем русия и да се върнем в ссср. това е играта.

изнудват ни и от сащ и от русия. и ние като градски педерастчета кво ше изберем?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            Така си е. Но маса народу е с увреден чип и зомбиран и поради тая причина не може да го осъзнае
                            А когато сняг забръска, що ще чинят те зимъска ???
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Лидерът на ГЕРБ: "Южен поток" върви към провал, БСП и ДПС не са се разбрали за парите

15:34 | 29.09.2013
                              http://www.mediapool.bg/liderat-na-g...ews211691.html

Проектът "Южен поток" върви към провал, защото БСП и ДПС не са се разбрали "коя фирма да открадне парите", каза във Велико Търново в неделя председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БТА.

По думите му така се е случило и с автомагистрала "Тракия". "Като не могат да се разберат какво да откраднат, блокират проекта" - посочи той и уточни, че проектът е блокиран по тази причина.

Според него външният министър Кристиан Вигенин е казал в САЩ, че ще бъде построен седми реактор на АЕЦ"Козлодуй". "Това означава, че единият реактор от Белене е прeхвърлен в Козлодуй и АЕЦ "Белене" няма да се строи", посочи Борисов.

Той подчерта, че това е правилно решение и призова управляващите да го заявят открито"за да знае и руската страна какво да прави".

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                                Да.
                                СЪЩАТА тази сган, която от 1944г. окупира и унищожи България
                                Тя е една и съща - но с времето се е изпедепсала да играе различни пиеси и илюзорни превъплъщения - (разбирай - партии) от ляво пък дясно пък някакъв, не знам какъв си център и т н глупости
                                Сменя и актьорите - един път е бей после ученика на луканов - костов - след това е комсомолец, после цар/помияр, идва и гей сменя го пожарникар/тиква... и така си го караме - цирк за лумпените...
                                Скачат си туземните идиоти според тоягата.... врещят някакви си избори?!
                                И през ум не им минава, че те горките НИЩО и НИКОГА НЕ ИЗБИРАТ!
                                Спускат им готовите листи - назначените и одобрени шоу мени на вечния пошъл театър - и им викат: Хайде,гласувай!
                                Ти си суверен! Сам правиш избора...
                                А туземният индивит - ходи и чрез подписа си,заверява празния чек,който в последствие че му връчат да изплати - за партийни субсидии говоря.
                                Толкова ми е писнало,че не ми се говори...........
                                Трябва да говорим...
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X