If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изборният Кодекс е знаков, дотолкова доколкото, ако някой иска Оставка-веднага и твърди, че това не е свързано с идеята отново ГЕРБ да вземе властта, то би търсил поне Промяна на правилата за Избори
Особено, т.н. демократи трябва всеки ден да крещят не - сотавка, а " променете ИК и го направете публично и с наше участие"
Да, и аз се чудя защо медиите и ГЕРБ едно и също дъвчат, защо се саботира работата на Парламента и най-вече защо пак щели да искат някакъв вот, но НЕ по въпроса за Белене.
Като че ли нямат интерес от Дискусии на тази тема.
Как мислиш?
Да не би пък, целта да е точно тази - разни неудобни въпроси да остават на заден план, а?
Кой съботира работата на парламента бе душице, това че 3те управляващи партии не могат да си съберат кворум, щото дупетатите им летят да лапат по близки и далечни паланки, какво общо има с протестиращите отвънка 20 човека ?
Изборният кодекс, колкото и знаков да е, в момента само измества непосредствената, умишлена и злонамерена опасност от загубата на арбитража за Белене!
Изборният Кодекс е знаков, дотолкова доколкото, ако някой иска Оставка-веднага и твърди, че това не е свързано с идеята отново ГЕРБ да вземе властта, то би търсил поне Промяна на правилата за Избори
Особено, т.н. демократи трябва всеки ден да крещят не - сотавка, а " променете ИК и го направете публично и с наше участие"
Да, и аз се чудя защо медиите и ГЕРБ едно и също дъвчат, защо се саботира работата на Парламента и най-вече защо пак щели да искат някакъв вот, но НЕ по въпроса за Белене.
Като че ли нямат интерес от Дискусии на тази тема.
Как мислиш?
Да не би пък, целта да е точно тази - разни неудобни въпроси да остават на заден план, а?
Предлагам към всеки депутатин да бъде прикрепена една шашка динамит с дистанционно и на всички граждани, тоже селяни да се раздадат дистанционни Като хиляди, или 10 к, или там колкото се прецени, натиснат копчето на дистанционното, депутатина отива при Свети Петър и на негово място идва следващия Толкова ли е сложно ?
Гласувайте си, аз изчезвам, няма да ви правя кворума я ...
Ахххх, ти Фатме Гюл. Детективските способности как ги разви - в разследвания кой открадна одеялото на редник Иванов С. А. или когато изнасяше шпеков салам и четвърт пита кашкавал в дипломатическо куфарче в Н-ското поделение
и какво предлагаш?
да си тръгнат веднага тия, за да дойдат пак ония?
Нещо по сравнителната ми извадка за действията на тия и ония...?
Предлагам към всеки депутатин да бъде прикрепена една шашка динамит с дистанционно и на всички граждани, тоже селяни да се раздадат дистанционни Като хиляди, или 10 к, или там колкото се прецени, натиснат копчето на дистанционното, депутатина отива при Свети Петър и на негово място идва следващия Толкова ли е сложно ?
Гигов, престани вече ... създаваш ми семейни проблеми, започват да ме подозират в нерегламентирВани отношения в реалния свят, водещи до уеднаквяване на позициите в мисловно и словесно изражение ... че и с двама!
Добре, преставам да те оприличавам на Дилетанта и ти се извинявам.
Просто исках да те подразня заради твоята страстна защита на мутрата Борисов.
Ама на Кандида не се извинявам, щото го знам.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Кучетата си лаят ,задкулистното лапане продължава Изборният им закон ще е ,,Преоблякъл се Илия,погледнал се-пак в тия!''
Коки, ти направи ли опит да дадеш предложение - има начини - посочени са в сайта и на парламента???
Заинтересува ли се от някоя от гражданските организации, групи и заедно да направите такива и да настоявате да се разгледат и приемат???
По приницип ли само плюеш?
ето пак вчерашното ми сравнение, точно по начините на приемане на Изборния кодекс и кой какви изменения е правил
Имаш ли коментар за това?
Сравнителна справка, достатъчна за мен - да не искам да се осъществи желанието на ГЕРБ за оставка сега и надеждата им при днешни избори(от края на май го искат) отново да вземат те властта
Реалните действия по ... Изборния кодекс
празните приказки оставям на лаладжиите
Депутатите отмениха правото на хората да подреждат листите На парламентарния вот ще се гласува с интегрална бюлетина ГЕРБ премахна възможността за пренареждане на листите и така зачеркна едно от основните си предизборни обещания.
Февруари 2013 http://www.segabg.com/article.php?id=636736
Приемането на поправките в Изборния кодекс продължи в четвъртък и като по поръчка за Св. Валентин в пленарната зала прозвучаха политически откровения в любов и вярност между ГЕРБ и РЗС. http://www.mediapool.bg/na-sv-valent...ews202919.html
Сините ще се оплачат на ЕС за Изборния кодекс
„Синята коалиция“ ще информира Европейската комисия, Европейската народна партия и Европейския парламент за скандалите около промените в Изборния кодекс. http://offnews.bg/index.php/136758/s...borniya-kodeks
Как се случват ДНЕС предложенията и обсъжданията на Комисията за нов Изборен кодекс
Предложения, срещи, обсъждания се провеждат реално от м. Юни 2013
Комисия за взаимодействие с граждански организации и движения Предложения и становища за промени в изборните правила Конкретните предложения на различни организации и граждани http://www.parliament.bg/bg/parliame...81/documents/3
Приятелю ,ти си болен или лъжец..
дядото ти е роден най късно през 1825 г. баща ти около 1870 , а ти около 1900 г..Е честит ти 113 рожден ден...
Средната продължителност е 45 години по това време...
Поредния спам и лъжец... Добре дошъл..
Но най важното не какви са майка ти и баща ти а ти какъв си и какво струваш...
Аз съм бил политически кабинет на министър и това ми е върха...
Ти да му мислиш...като си служител на Сатаната... така наречените платени писачи...
Под дядо имам предвид пра-пра-пра-дядо, драги, разбира се, че не става въпрос за дядо ми, можеше и сам да се сетиш.
Майка ми и баща ми са най-обикновени инженери.
Аз самият никога не съм се занимавал с политика. Юрист съм и съм свързан с родния капиталов пазар от 12-13 години.
А такива политически кабинети на министри познавам не един и двама - ясен си ми.
Дефинирай "върха", в смисъл определяш го като някакво гранде постижение или как.
Коментар