IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    за Мечо беше прав вчера
    Ся остана да кажеш, че не излъга преди малко, че опозицията е виновна дето няма КВОРУМ за да приемете изборния закон.

Тя математиката вярно, че е субективна наука, ама е редно да обявиш на всеобщо оплюване какви аксиоми си приела, за да изчислиш, че 90тина депутати могат да застрашат кворума на парламента.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

това с кворума, определено не го разбирам
      Тази мярка би трябвало да важи единствено при приемане на закони и опозицията да алармира с подобно действие - С какво не е съгласна и Защо конкретно
      Това е механизъм за спиране на лобистки закони, например и да се алармира обществеността!

В останалото време, моите разсъждения на частник са...че всеки трябва да си е на работното място - в случая, всичките народни представители, които издържаме щедро

и друго не разбирам - помниш ли, че в предишните парламенти по време на този контрол в петък, няколко пъти съм поглеждала, но все на празна зала съм попадала - по 10-15 човека в залата, че и по-малко
      - да не са почнали някаква обща игра ...на кворуми
      Ти ОСА на живо виждала ли си? Е таман същото е! Имаме едни акционери, които са сключили договор за съвместно управление на дружеството, обаче имат само 50 % от представения капитал; има едни други акционери, малко рейдъри си падат и искат да намазват от всяко гласуване, с около 10 % от капитала (които 10 % обаче са им достатъчни да си играят играта, щото 50%, съгласно Устава на дружеството - КРБ, не са като 51%) и накрая има едни акционери с 40%, които не са съгласни с начина на управление на компанията и тъй като няма как да имат реално влияние върху решенията на ОСА (предвид и играта на рейдърите) се ползуват от всички процедурни хватки, които уставът на дружеството им дава.
      Та така...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
        Много точно казано.
        За 240-сетте прасета, всеки ден е...събота
        Сичките прасета на мезета !!!

Не можели били да си осигурят кворум. Ай сиктир !!! Ми да идем тогава ние да им осигурим кворум. С ГьОСТЕРИЦИТЕ !!!
        tnm

Коментар

• Интересно ми е, що никой не ме наричаше комунистка, когато февруари НЕ исках оставката на Борисов

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Ами на единия компютър не виждам кой кога е регистриран ,а на другия виждам...
            сигурно модератора ме е резнал по ИП ,че бях погнал тези регистрираните последните два месеци...
            Гигов ще излезне прав.....
            за Мечо беше прав вчера( то и Факи излезе прав с едни твърдения през лятото)

но какъв смисъл има да им гледаш регистрациите, те действията са показателни

* * *
            за...Зелените букви да светна - когато маркираш текст с линка към него - от Инвестора автоматично цвета става зелен
            който се интересува - клика и отива при източника на материала
            ...някои пишат ..."цък", щото има незагряващи хора

Коментар

Герб защо не иска вот на недоверие за Белене и НЕК???
              а губи време с вотове, на които дори не влиза ...но 2 седмици парламента не работи
              Как се променят закони, когато не работи???

Ти в държавата България ли живееш или в държавата ГЕРБ???
              Кой е виновен парламента да не работи ???

Много бързо се научихте май да обвинявате предишните, турското робство и хан Аспарух ???

Нещо много рипаше онзи ден, че чак с големи зелени букви се разкрещя, че щели сте да променяте ИЗБОРНИЯ ЗАКОН.

Ко стана ???
              Май а ???
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                Общо взето като петъчния парламентарен контрол ... ако си съберат кворум де
                това с кворума, определено не го разбирам
                Тази мярка би трябвало да важи единствено при приемане на закони и опозицията да алармира с подобно действие - С какво не е съгласна и Защо конкретно
                Това е механизъм за спиране на лобистки закони, например и да се алармира обществеността!

В останалото време, моите разсъждения на частник са...че всеки трябва да си е на работното място - в случая, всичките народни представители, които издържаме щедро

и друго не разбирам - помниш ли, че в предишните парламенти по време на този контрол в петък, няколко пъти съм поглеждала, но все на празна зала съм попадала - по 10-15 човека в залата, че и по-малко
                - да не са почнали някаква обща игра ...на кворуми
                Last edited by съни(тя); 04.10.2013, 14:22.

Коментар

не разбрах какво имаш предвид
                  погледнах и виждам, че си регистриран 2008ма
                  ако имаш предвид многобройните нови никове, не си правя труда да гледам такива подробности ...има и отдавнашни никове, които са си правили 10на и повече регистрации за различни цели

... ще ги познаеш по агресията и непрекъснатите обиди или спаменето без нито един отговор на конкретен въпрос - само празни общи приказки
                  Ами на единия компютър не виждам кой кога е регистриран ,а на другия виждам...
                  сигурно модератора ме е резнал по ИП ,че бях погнал тези регистрираните последните два месеци...
                  Гигов ще излезне прав.....

Коментар

... ще ги познаеш по агресията и непрекъснатите обиди или спаменето без нито един отговор на конкретен въпрос - само празни общи приказки
                    Общо взето като петъчния парламентарен контрол ... ако си съберат кворум де

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      ...
                      Пиши си предложенията към ГЕРБ, ако искаш да те чуят, схванаха ми се пръстите да обяснявам, че членство в партия още не разширява биографията ми.
                      Живея в ЕС, но ми е по-удобно да прескачам в държавата ГЕРБ, имам повече доверие в нея, отколкото в държавата БСП+ДПС+лебедова песен.

Впрочем, чувала съм от достоверни източници на ниво Европарламент, че имаме един от най-добрите изборни закони в Европа, приет от Герб. Изобщо не вярвам, че комундета, начело с маяноловата могат да го облаготворят, освен ако не приемат няколко крути изменения, които наскоро упоменах .... ,но това е мнооого наивно да се очаква.
                      Една гражданска организация(аз поне знам за нея) в началото на юли искаха среща с Герб за предложения и внасяне на изменения на Изборния кодекс.
                      Никакво внимание!
                      Напротив, саботират по всички възможни начини разглеждането на измененията и влизане за приемане в Парламента на Закона!

Това наблягане на източник от Европарламента ...малко комплексарско ми звучи...

Ти харесваш ли измененията, които направи ГЕРБ в последния момент преди изборите???
                      - Премахване на мажоритарния вот(при това беше съвсем малък % и благодарение на него(с помощта на Първанов) в предишните избори взеха мнозинство ...макар и не пълно и пак разчитаха на помощта на Атака
                      - премахване на мажоритарния елемент в прорционалните Партийни листи - т.е. както Партията реши - тя дефакто избира народните предствители
                      - премахване на прозрачността в последния етап на броене на бюлетините

Та, от коя партия в Европарламента харесват тези наложени от ГЕРБ правла???

А Твоето мнение???

Коментар

• гледате ли концерта по олигарх тв....... смяяяяяяях ------бареков от цяло русе има няма 100 човека иначе имал 2-3% подкрепа.в пловдив неговия град същата работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          съни(тя),
                          само аз ли не виждам вече ,кой кога е регистриран във форума...
                          не разбрах какво имаш предвид
                          погледнах и виждам, че си регистриран 2008ма
                          ако имаш предвид многобройните нови никове, не си правя труда да гледам такива подробности ...има и отдавнашни никове, които са си правили 10на и повече регистрации за различни цели

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                            Пиле шарено , ти пък си за мен , как беше .. селянче от Горно нанагорно ,.....
                            Нали така се хвалеше докато дядо ти е бил в.. моят е бил...
                            А докато аз съм бил ти си къде бил... къде..
                            А спри се и си намери друг форум за комплексите...
                            Още повече си юрист... ако си...
                            Съм, съм, аз комплекси нямам или поне не такива каквито си мислиш. Селянче си ти от Света Тро(Й)ца. Да не би случайно да си с фамилия Бозаджиев?
                            И какво ли ти се обяснявам като те виждам колко чиниш.
                            Я си хапнал 100-200 хилки като "политически кабинет на министъра", я не. Ясен си ми. Занимавай се с ТИМ-аджийските позиции, баламосвай рибките, не се занимавай с мен. Нямам какво повече да ти се обяснявам по лични въпроси.

Коментар

Герб защо не иска вот на недоверие за Белене и НЕК???
                              а губи време с вотове, на които дори не влиза ...но 2 седмици парламента не работи
                              Как се променят закони, когато не работи???

Ти в държавата България ли живееш или в държавата ГЕРБ???
                              Мнозинството не може да осигури работещ парламент, както лелееш. Мен, ако питаш, повече поразии правят, когато "работят".
                              Пиши си предложенията към ГЕРБ, ако искаш да те чуят, схванаха ми се пръстите да обяснявам, че членство в партия още не разширява биографията ми.
                              Живея в ЕС, но ми е по-удобно да прескачам в държавата ГЕРБ, имам повече доверие в нея, отколкото в държавата БСП+ДПС+лебедова песен.

Впрочем, чувала съм от достоверни източници на ниво Европарламент, че имаме един от най-добрите изборни закони в Европа, приет от Герб. Изобщо не вярвам, че комундета, начело с маяноловата могат да го облаготворят, освен ако не приемат няколко крути изменения, които наскоро упоменах .... ,но това е мнооого наивно да се очаква.
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                ....
                                Коки, съвсем като спамърите почна една и съща статия да я копираш няколко пъти, но мълчиш на въпроса ми

- Добре де, не ви ли е противно от всички тия лъжи???

Въпросните 700млн. са част от гласувания 1 млрд. заем. Парамов съвсем се олива ...

А мярката на Реформаторския блок за отменяне на плоския данък е интересна мярка на фона на говоренето за комунисти

Та, лъже ли Парамов и ти тиражираш ли лъжите му, че тези 700млн, не са част от гласувания вече заем за 1 млрд ...в началото на септември ???
                                Last edited by съни(тя); 04.10.2013, 13:40.

Коментар

Working...
                                X