Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПо- ясен не си бил.
За мен, спорът с теб вече е безпредметен - явно заемаш една позиция на статуквото, но я прикриваш с приказки за съвсем идеалистични идеи.
п.п. обидите са твой приоритет и това също ми е достатъчно да проумея, че ти липсват аргументи
Та спор с мечкобиков винаги е бил безсмислен. Все едно да спориш с радиото....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеАко не бързат толкова, до лятоска вместо 97, ще съберат 200 депутати ...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато свършат аргументите почват обидите.
Кога промениха в Исландия правилата. А спомни си. След няколко години и падането на няколко правителства на олигархията като носни кърпички, именно защото гражданите навреме усещаха, че ги мотат и нямат никакво намерение да променят нищо, както е сега в България. Преди да накарат последното правителство да промени правилата, изритаха няколко такива.
Без постоянна правителствена криза, не можеш да очакваш олигарсите и политическата класа да отстъпят и да променят правилата !!!
Вече, категорично заявяваш, че НЕ трябва Промяна, а да си ритаме правителства, още няколко години, ей така за спорта...но без промяна на правилата.
За кого работи тази идея?
И колко години още така?
За мен, спорът с теб вече е безпредметен - явно заемаш една позиция на статуквото, но я прикриваш с приказки за съвсем идеалистични идеи.
п.п. обидите са твой приоритет и това също ми е достатъчно да проумея, че ти липсват аргументи
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеама ти верно...изобщо не се интересуваш от реална промяна
Че нали това е 16-тото правителство за тези 23 години....още 16 ли да чакаме...
Крепенето на това правителство е от полза на олигархическата върхушка, която се надява да стабилизира положението, като по някакъв начин тушира недоволствотоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениенапротив - припомням ти, кой не допуска да има такива
и в Исландия, за кой път ти повтарям, че промениха правилата - Законите и така -> след това - стигнаха до смяна и наказание на политиците
държиш се като плямпало, което уж се съгласява с нещо, но след 5 часа пак си върти стария пумпал
Кога промениха в Исландия правилата. А спомни си. След няколко години и падането на няколко правителства на олигархията като носни кърпички, именно защото гражданите навреме усещаха, че ги мотат и нямат никакво намерение да променят нищо, както е сега в България. Преди да накарат последното правителство да промени правилата, изритаха няколко такива.
Без постоянна правителствена криза, не можеш да очакваш олигарсите и политическата класа да отстъпят и да променят правилата !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеВиж колко бързо прилагат идейте ти- кратун/милиционер/мутро/дебилното нещо, не си губи времето
http://www.dnes.bg/politika/2013/10/...aciiata.201735Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение.... Колкото по бързо се сменят правителствата, толкова повече участие и политически опит на гражданите и толкова по силно гражданско общество.
Че нали това е 16-тото правителство за тези 23 години....още 16 ли да чакаме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБягат от темата за МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ и ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ !!!
и в Исландия, за кой път ти повтарям, че промениха правилата - Законите и така -> след това - стигнаха до смяна и наказание на политиците
държиш се като плямпало, което уж се съгласява с нещо, но след 5 часа пак си върти стария пумпал
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКолкото по бързо се сменят правителствата, толкова повече участие и политически опит на гражданите и толкова по силно гражданско общество.- кратун/милиционер/мутро/дебилното нещо, не си губи времето
http://www.dnes.bg/politika/2013/10/...aciiata.201735Аман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеДа, абсурдно еНе виждам защо още го чекнете само
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеот февруари досега се смениха едни, сега искате да дойдат предишните от февруари(няма начин при днешните условия да не са от водещите или в общи линии - сегашното разположение с някои дребни разлики) ...докога така - на този принцип се въртим 23 години
но правилата все едни и същи...
Първо се почва с едни недоволни хора които протестират всеки ден. След това големи протести и пада правитлството. След това същия сценрий се повтаря и с другото, и с третото, ако трябв и с четвъртото. Докато трябва. Колкото по бързо се сменят правителствата, толкова повече участие и политически опит на гражданите и толкова по силно гражданско общество.
Олигарсите имат интерес от оставане на правителството, не ние.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеспорът тръгна именно, от това че е абсурдно да се говори за някаква обща азиатска култура, камо ли пък, нашата да е съизмерима с въпросната....още повече с тази на ИранНе виждам защо още го чекнете само
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАбсолютно.
Чисто визуално, разликите са буквално пропаст. Японската изчистеност, премереност и внимание към детайла срещу китайския комунистически кич с елементи на традиционната им култура.
А ти смесваш в сравнението си една религиозна философия с управленска идеология.
И в Китай, и в Япония преобладава будизма и различните му школи.
Детайността на японците се дължи повече на другата им основна религия - шинтоизма или преплитането му с будизма
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз не приемам че има обща азиатска култура, очевидно японската култура е доста различна от китайската и коренно различна от арабската или индийската. но общото в Азия е неуважението към индивида. В Япония може и да уважават правилата, но никъде другаде в Азия я няма вътрешната убеденост че правилата всъщност са добри и трябва да се спазват.
Сори, но не те разбирам. Ти какво по-точно разбираш под индивидуализъм, защото ми се струва че имаме доста различна представа какво е това чудо.
Чисто визуално, разликите са буквално пропаст. Японската изчистеност, премереност и внимание към детайла срещу китайския комунистически кич с елементи на традиционната им култура.
Коментар
Коментар