If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Същото исках и при зимните протести.
( тогава и протестиращите ги искаха, но разни елементи ги саботираха - някои с подобни мотиви - че не било сега времето - след новите избори - тогава, сега същите елементи - говорят, че след ...следващите и т.н. )
а и преди тях
Браво на теб Нещо писъмце-прошенийце писа ли на майчето манолова ? Фнимание някакво обърнаха ли ти ?
В последните няколко си мнения само спориш с мечобиков и нищо конкретно не казваш Айде стига овъртай , просто го кажи в едно изречение
ПРОМЯНА в конкретни ЗАКОНИ СЕГА!
Същото исках и при зимните протести.
( тогава и протестиращите ги искаха, но разни елементи ги саботираха - някои с подобни мотиви - че не било сега времето - след новите избори - тогава, сега същите елементи - говорят, че след ...следващите и т.н. )
а и преди тях
Лоша, щото не си опитвал, даже не знаеш къ се пише ... Добре де, ще сменя гъбите с манатарки ... като не мога да налучкам дозата.
Някой шоколад няма ли да получа пак?!
Не знам. И не потребявам таквоз нещо. Затуй не сънувам розови слончета, нито пък бълнувам за 130 депутата от БСП. А па ти бълнуваш за 200 депутата от ГЕРБ. Това даже не е халюцинация, това е тежка форма на самозаблуда.
Впрочем не съм доктор за да употребявам високо научните термини. В разговорния език се употребява халюцигени, а не високо ученото халюциногени.
А за шоколадче питай Досадника. Той ги завива в станиол.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
направи си труда да прочетеш последните ми няколко поста - в тях ясно се споменава ...
макар че, тези неща от години ги пиша и няма разлика във вижданията ми, за разлика от никовете с конюктурна насоченост на мненията, според моментната ситуация
вчера чета един ник, че ей сега почвали комунистите да вдигат ток, парно, вода, такси ..а същият кви ли не води прекарваше през 10 планини, за да защитава същите неща при предишното управление, което е ненадминато в същото отношение
В последните няколко си мнения само спориш с мечобиков и нищо конкретно не казваш Айде стига овъртай , просто го кажи в едно изречение
Аз така и не разбрах ти обаче за какво се бориш.Може ли само в едно изречение накратко, че темата е прекалено разводнена, да мога да следя на всички мислите ви /ако въобще има такива де /
направи си труда да прочетеш последните ми няколко поста - в тях ясно се споменава ...
макар че, тези неща от години ги пиша и няма разлика във вижданията ми, за разлика от никовете с конюктурна насоченост на мненията, според моментната ситуация
вчера чета един ник, че ей сега почвали комунистите да вдигат ток, парно, вода, такси ..а същият кви ли не води прекарваше през 10 планини, за да защитава същите неща при предишното управление, което е ненадминато в същото отношение
Това е твоя интерпретация. Би ли оставила ако обичаш читателите сами да си вадят изводи, кой от нас какво има предвид.
че ти го пишеш в прав текст, няма интерпретация
в единия пост обясняваш как било в Исландия и че след много протести, стигнали до Промяна ( което не е така, но ми писна да доказвам неща, които лесно се проверяват)
в следващия си пост, казваш , че ние сме едва на втория протест
т.е. - чакайте да ритаме още правителства, не му е времето сега да променяме правилата
Аз така и не разбрах ти обаче за какво се бориш.Може ли само в едно изречение накратко, че темата е прекалено разводнена, да мога да следя на всички мислите ви /ако въобще има такива де /
Ако освен това виждаш розови слончета да се разхождат по тавана, значи трябва да намалиш поне наполовина дозата. Халюцигените са лоша работа.
Лоша, щото не си опитвал, даже не знаеш къ се пише ... Добре де, ще сменя гъбите с манатарки ... като не мога да налучкам дозата.
Някой шоколад няма ли да получа пак?!
След няколко години и падането на няколко правителства на олигархията като носни кърпички, именно защото гражданите навреме усещаха, че ги мотат и нямат никакво намерение да променят нищо, както е сега в България. Преди да накарат последното правителство да промени правилата, изритаха няколко такива.
т.е. - чакайте да ритаме още правителства, не му е времето сега да променяме правилата
Това е второто правителство откакто почнаха осъзнатите протести срещу олигархическата върхушка....
Поредната лъжа
от 90-те има такива протести
като '97-ма свали един олигархичен комунистически кръг с "друг", който беше носител на промяната и осъзнатото гражданско общество
Оттогава не са спирали протестите и стачките по различни въпроси
Но това не промени за 20 години картината
Правилата позволяват да се подменя един кръг с друг и така се върти колелото.
Коментар