IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
    Този шарж беше и основна тема на посещението на еврокомисаря Нели Крус за липсата на свобода на медиите ....преди година, по времето на днешния борец за свобода - Борисов

яяя, пак по стамболовски почин....щом го толерирате...макар че, ще се въздържа да вдигна с още 2 нива шрифта
    Last edited by съни(тя); 06.10.2013, 19:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      все приказки от репертоара на Борисов.....бе, ти да не си и член на герб, а тук ни разиграваш локален театър, националния от - вожда в паламента
      Въпроса ми беше, кой назначи Делян Пеевски за ДАНС ???

Ако отговориш правилно ще ви гониме само с КАМЪНЕ, както февруари изгонихме БАНДИТА от СИК, който също между другото е ваша комунистическа креатура.

Пък ако не отговориш правилно ще ви гониме с ОРУЖИЕ !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ми кой назначи Пеевски за ДАНС

Турското робство или хан Аспарух ???
        все приказки от репертоара на Борисов.....бе, ти да не си и член на герб, а тук ни разиграваш локален театър, националния от - вожда в паламента

Коментар

че кога съм говорила, че са пеевски...
          и преди казвах, че са в полза на Борисов
          Аман от глупаци!

Коментар

• "Винету" била любимата детска книга на доктор Бойко Борисов...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_7599.html

Коментар

че кога съм говорила, че са пеевски...не ми приписвай чужди приказки
              и преди казвах, че са в полза на Борисов ( а кой стои зад него и тях...друга история)

А и дефакто, и де юре - не са пеевски

п.п...ти помниш ли какво твърдеше за Мечо през лятото...аз чак сега, взех, че ти повярвах ))
              Ми кой назначи Пеевски за ДАНС

Турското робство или хан Аспарух ???
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                Ма няколко , моля ти се, те всичките са забравили отдавна Кога въобще тука по тея ширини географски е имало джурналистика

А ти като не го харесваш, за какво го гледаш ? Къв е тоя мазохизъм
                Мъ да!
                Кво има да гледаш агента на Шесто главно "Димитър"? Впрочем агентите точно на Шесто главно бяха доносниците. Не сътрудниците на Първо и Второ.

По Евроспорта има снукър. Динг и Магуайър. Полуфинал. Добро зрелище.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Поздрави на лъжливата комунистка съни(тя)

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  напротив, забавлявам се
                  забавно е да гледаш как някой си гърчи мненията в еквалибристики...че чак през Исландия минава за по-напряко, ама забравя да провери какво точно се е случило там

издразни ме само шаренията и красъците на Стамболов, ма нали ти казваше, че трябва на нивото на събеседника да се пада, та ...
                  ама от герберати, квото на площада, такова и тук и по медиите, едни и същи лъжи и крясъци, че белким повярваме
                  А мен не ме дразни истерията и крясъците на една червена мадама, тъй като каквито и усилия да направя, не мога да падна до нейното ниво...

А щом се интересуваш от Пеевски...

Делян Пеевски отказа да се яви в КС заради "предубеден съдия"

http://www.mediapool.bg/delyan-peevs...ews211933.html

Депутатът от ДПС Делян Пеевски отказа да яви на изслушване пред Конституционния съд (КС) с аргумент, че докладчикът по делото му Румен Ненков е предубеден. Такова писмо е изпратил несъстоялият се шеф на ДАНС в КС, съобщи в петък бТВ, позовавйки се на свои източници. Миналия месец КС отправи безпрецедентна покана към Пеевски за изслушване по делото, образувано по жалба на ГЕРБ срещу неговия депутатски статус.

В писмото си Пеевски казва, че не вижда смисъл да се явява и да се обяснява, защото докладчикът по делото бил предубеден, след като е внесъл проект за решение на казуса още на 22 юли, което е далеч преди евентуалното му изслушване. Вероятният подтекст на атака на Пеевски срещу съдията е, че Румен Ненков е баща на депутата от ГЕРБ Александър Ненков. Изслушването на Делян Пеевски трябваше да се проведе на 8 октомври.

В края на септември Конституционният съд взе безпрецедентно решение за провеждане на лично изслушване на Пеевски, въпреки че вече му беше снето писмено обяснение, а през юли докладчикът по делото вече бе подготвил проект за решение.

Допускането на депутата до изслушване обаче отложи окончателното произнасяне на КС по политически чувствителното делото, което и без това бе дълго протакано.

Не е ясно как ще процедират конституционните съдии оттук нататък. Пеевски не ходи в парламента от 14 юни, когато бе избран за председател на ДАНС. Избухналите по този повод мощни антиправителствени протести накараха Народното събрание да отмени решението си, но междувременно Пеевски изтегли от деловодството на парламента оставката си като депутат, подадена преди назначението за ДАНС.

ГЕРБ подадоха жалба в КС, с която поискаха народният представител да бъде обявен в несъвместимост и да бъде изгонен от Народното събрание. Причината е, че той е бил избран за шеф на ДАНС и няма как да се върне в парламента.

От ДПС обаче твърдят, че Пеевски не е подписал необходимите протоколи за встъпване в длъжност в ДАНС, а Народното събрание не е приело решение за прекратяване на депутатския му мандат. Досега в своята практика КС никога не бе искал първо писмени обяснения, а след изготвяне на проекта за решение, да настоява и за лични такива.

Решението за привикването на Пеевски не даде отговор на въпроса защо това е необходимо.

Още преди да се вземе решението за личните изслушвания, неофициално се разбра, че председателят на съда Димитър Токушев (назначен в Конституционния съд от президента Георги Първанов през 2006 г.) е настоял съдиите да приемат определението за призоваването на Пеевски, ако желае да се яви пред съда и да говори лично.

От писмо на докладчика по делото Румен Ненков се разбра, че той не е съгласен с подхода на Токушев и заявява, че е "абсурдно" да се приема отделно определение за призоваването на Пеевски като заинтересовано лице. Ненков смята, че е напълно достатъчно, каквато е била практиката досега, депутатът да се призове с едно писмо на председателя или докладчика. Атакуваният от Пеевски съдия Румен Ненков бе заявил, че не желае да носи отговорност за забавянето на делото, както и за авторитета на съда. Румен Ненков е избран за конституционен съдия от квотата на съдебната власт.

Коментар

напротив, забавлявам се
                    забавно е да гледаш как някой си гърчи мненията в еквалибристики...че чак през Исландия минава за по-напряко, ама забравя да провери какво точно се е случило там

издразни ме само шаренията и красъците на Стамболов, ма нали ти казваше, че трябва на нивото на събеседника да се пада, та ...
                    ама от герберати, квото на площада, такова и тук и по медиите, едни и същи лъжи и крясъци, че белким повярваме
                    Ми забавлявай се де Зимата ще стане още по забавно , като почнете един друг да се млатите с бухалки и сопи по улиците, обвинявайки се, кой е виновен

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Житие Борисово (из живота на вмкч Бойко Беглец Парламентарен от Банкя)

1. И рече той гневно и великомъдро:

2. Това е партия, която е убивала хора и е взривявала църкви. Изпращали са хората в лагерите в Белене. БСП е избила цвета на българската нация

3. И провикна се Той ибо неделята Му празна щеше да бъде:

4. Нас за 4 години ни изкараха сатани, а те са убивали и взривявали български граждани

5. И яростно рече, щото прочее неразбран да не остане:

6. "Кога при ГЕРБ е уволняван журналист или са сваляни цели предавания?"

7. И възкачи се на оня връх медиен и горко провикна се къмто синовете човешки:

8. "Що ме плюете, о вие, реформаторчета? Не е ли време усилия общи срещу БСП и ДПС да съберем, защото всуе досега с протести се опитваме да ги спрем?

9. А синовете човешки небесата скришом поглеждат и чудят се с какво ли бог ги наказа и тъй прокле ги, че всяка грешна неделя да слушат Оногова, що да млъква не знае...)))

Уауууууу!!!
                      Върховно!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Е като са пеевски - лошо. Като не са пеевски - пак лошо.
                        Чии трябва да са за да се почувстваш удовлетворена?
                        че кога съм говорила, че са пеевски...не ми приписвай чужди приказки
                        и преди казвах, че са в полза на Борисов ( а кой стои зад него и тях...друга история)

А и дефакто, и де юре - не са пеевски

п.п...ти помниш ли какво твърдеше за Мечо през лятото...аз чак сега, взех, че ти повярвах ))

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Айде пак се изнерви. Нали беше съгласна уж навремето, че ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки.

Що се отметна ???
                          напротив, забавлявам се

Коментар

Който владее медиите, владее властта.
                            Медиите били пеевски - чушки,
                            Бойко Борисови са

а някои нека си слагат снимки от фауната...
                            Е като са пеевски - лошо. Като не са пеевски - пак лошо.
                            Чии трябва да са за да се почувстваш удовлетворена?

Коментар

Бойко Борисови са

Айде пак се изнерви. Нали беше съгласна уж навремето, че ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки.

Що се отметна ???
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

Законов чадър върху досиетата на висши разузнавачи от ДС
                                Бойко Борисови са

Коментар

Working...
                                X