IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Меркантилността е следствие от всичко друго което си написала...Какво пречи майките на твоите деца, да си поиграят с бащите на моите....Нищо лошо,,,, игра...Дай си телефона за да е пълноценна играта--
    А бе Лорде!
    Жена ти заспа и тебе пак те удариха хормоните.
    Ми събуди я де! Тя ша са зарадва.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Двамата с Равновесие сте много интересни. Ми то реалната пряка демокрация е точно като това. Що не я харесвате ???
      Защото едно е заинтересовани, добре осведомени хора да се сдружават за някаква кауза. Друго е повсеместно даване на възможност на Мемед Асанов с 3 клас недоизкаран хронично безработен, периодично в затвора, да гласува закона за бюджета или нещо свързано с атомна безопасност например.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        А бе има такива на книга. Пардон! На някакъв сървър.
        Ама приятел е човекът, който ще остави своята работа и ще ти помогне, когато имаш нужда от него. Дори без да го помолиш. Такива фейсбук "приятели"... Ни съм го виждал, нито той мен. Само какво сме писали. Ами то може да пишем по поръчка или за пари.
        Аз си избирам кой да ми става приятел и кой не. Май има десетина процента които съм виждал рядко, но на 90% са такива които познавам добре. А на 50% са си истински приятели.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Влияе на този който се поддава Съни.
          Естествено ...но не само...участвай в някоя инициатива, която се бори с цялата държавна машина или интереса на някоя голяма корпорация и после ми се обади пак...ако можеш...освен, психически атаките, често са и физически...

А за групите, ако се появи силен опонент се търси елиминиране подобно на тукашния форум - заливане със спам или безмислени нападки - никога по същество

В Групата е важно да се поддържа точно определено настроение, допускат се различни мнения, за да се демонстрира някакво многообразие, но винаги контролирано

Както за медиите е важен собственика - истинският,
          така и за ФЕЙС групите от "приятели" е важен администратора и този зад него!
          Last edited by съни(тя); 06.10.2013, 22:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Що, ти нямаш ли приятели във фейсбук то цялата платформа се гради на това.
            А бе има такива на книга. Пардон! На някакъв сървър.
            Ама приятел е човекът, който ще остави своята работа и ще ти помогне, когато имаш нужда от него. Дори без да го помолиш. Такива фейсбук "приятели"... Ни съм го виждал, нито той мен. Само какво сме писали. Ами то може да пишем по поръчка или за пари.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• относно Социалните мрежи и най-вече Фейсбук, Туитър още е слаб в подобни мероприятия с национални мащаби

Който владее Медиите, той държи и влиянието във Фейсбук и организираните групи.

С голяма сила важи за България, но не само

Не ви ли прави впечатление и цирка, който и в тази територия се разиграва от Борисов - хаквали му 10 пъти фейса един куп телевизионни медии се изредиха в новините да съобщават рева на Бойко, че ДПС и БСП ...го хаквали

що не пита директно Цукърбърг

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Скива ли ка ги МЛАТИМ комуняците като мачета у ДИРЕК
                Направо сте дзверове!!! Всичката пара излиза през свирката!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Съгласна съм.
                  Двамата с Равновесие сте много интересни. Ми то реалната пряка демокрация е точно като това. Що не я харесвате ???
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Ама то няма значение дали има мнозинство или няма. важното е да може да се организира и поддържа граждански натиск. Аз вече доста пъти го казвам, няма особено значение кой е на власт стига да се страхува от обществото. този страх сред партиите вече го има, ще продължава да го има и ще продължава да расте ли расте.

Аз не искам само една партия да представлява моите интереси. Аз искам всички партии да представляват моите интереси. С разлика само в нюансите.

Само силно оцветените партиини членове си представят гражданското общество като трамплин, който да ги изстрелва нагоре. Не, те, все едно дали са добри или лоши, в момента в който сгазят лука ще бъдат посрещнати със зъби и нокти.
                    Съгласна съм.

Коментар

Хубава вечер на всички!
                      И на теб, и добра седмица пълна с настроение!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        стига де, само меркантилност ли има в главата ти

Може и да ти е наивно...но, наистина искам и моето дете и тези на приятелите ми да живеят в една нормална среда, но тя може да се случи само чрез промяна на правилата

Затова, промените, които искам са генерални, а не лобистки!
                        Меркантилността е следствие от всичко друго което си написала...Какво пречи майките на твоите деца, да си поиграят с бащите на моите....Нищо лошо,,,, игра...Дай си телефона за да е пълноценна играта--

Коментар

Пак най-нагло лъжеш.

Съни, в края на текста има зелен бутон с надпис ТУК. Кликваш отгоре му и воала-излизат лъжите на Мая Манолова.

http://www.politicalchangenow.bg/blo...

Коментар

• Хубава вечер на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              щото си сляп...
                              а и не виждам да ти пречи стамболов...
                              пък и станахте 50 и ме заливате
                              Като свършат аргументите и почват обидите
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Ами именно де! И аз за това им се чудя на акъла! Имаш некви интереси, дай си офертата за кво иде реч и всичко е уредено!
                                стига де, само меркантилност ли има в главата ти

Може и да ти е наивно...но, наистина искам и моето дете и тези на приятелите ми да живеят в една нормална среда, но тя може да се случи само чрез промяна на правилата

Затова, промените, които искам са генерални, а не лобистки!

Коментар

Working...
                                X