Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
7 месеца по-късно:От общо 20 искания, 17 категорично не са изпълнени.
По едно нещо е направено, но то не задоволява протестиращите.
По 2 от исканията за момент е имало някакво движение, но в крайна сметка нещата са си останали, както си бяха.> http://offnews.bg/index.php/247741/7...ne-e-izpalnenoВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре, кой назначи ГРУХТЯН СВИНЯЕВ за ДАНС ???
ПП
Мама Свинкя дали му дава още да СУЧЕ ???
пп В момента Прокопиев по Нова разтяха локумиВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Victor Papazov
Охранителят май наистина не разбира за какво е бил избран, какво е демокрация, каква е функцията и отговорността му. Този уж на години мъж има психиката на незрял уличен хулиган. Жалко, че толкова много хора още не разбират и продължават да го подкрепят.
СЕГА - Борисов: Ще проваляме заседанията на НС, защото така е демократично
www.segabg.com
ГЕРБ ще продължи да проваля парламентарните заседания, когато управляващото мнозинство не успее да събере кворум. Това е парламентарен прийом, който е признат от демокрацията, ...
Коментар
-
орисов: "Винету" беше любимата ми детска книга, а иначе съм доктор на науките
www.blitz.bg
Един водещ ме попита, коя е най-хубавата книга, която си чел като малък и аз казах, че това е романът “Винету”, оттогава се пише, че съм чел само тази книга, а аз съм доктор на науките. Това разказа пред Кеворк Кеворкян Бойко Борисов, който се възмути от упоритостта на някои медии да изтъкват колко…
Don Rodrigo Чукча направо е академик!
Sergei Kochovski Кретен...
БУЦИ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Сидеров: Борисов ходеше в партер при Доган, за да направи коалиция с ДПС Избрана
Неделя, 06 Октомври 2013 17:17
размер на шрифта намалете шрифта увеличете размера на шрифта
Сидеров: Борисов ходеше в партер при Доган, за да направи коалиция с ДПС Сидеров: Борисов ходеше в партер при Доган, за да направи коалиция с ДПС
Печат
Оценете
1
2
3
4
5
(0 гласа)
Етикети
Волен Сидеров, Бойко Борисов, Румен Петков,
Водачът на Атака Волен Сидеров определи бившия вътрешен министър Румен Петков като леке в партийната си телевизия днес. Повод за специалното издание, бе скандалът в брюкселския ресторант, за който съобщиха различни медии. Според Сидеров, такова нещо изобщо не е имало.
„Аз като създател и лице на „Атака" отново съм мишена на скандал. Така беше и през 2006 г., когато лекето Румен Петков инсценира т. нар. скандал „магистрала Тракия". Тогава една кола ме засече на магистралата, блъскаше моята кола и се опитваше най-вероятно да ме ликвидира физически, защото на няколко пъти ни удари, ние се ударихме в мантинелата. Овладяхме все пак колата и след това в публичното пространство беше изкарано, че аз съм хулиганствал", така Волен Сидеров описа случката отпреди седем години.
Водачът на „Атака" припомни и други скандали около неговото име, включително и този в самолета на „Луфтханза", като версиите му, разбира се, се отличаваха коренно от тези, оповестени в медиите.
Според Сидеров, скандалът в брюкселския ресторант бил скалъпен от Ивет Добромирова, която бе пресаташе на експремиера Марин Райков. Сега той щял да я съди и дори подал съдебен иск. Парите, които щял да получи от нея, пък щял да ги даде на манастир или църква, като Сидеров дори вече си бил избрал светата обител, която да спонсорира. Волен нарече Добромирова долнопробна, дребна, завистлива и много мръсна душица, каквито били всички, които забърквали името му в скандали.
Сидеров нападна и "любимците" си от ГЕРБ. Според него мисълта на Вежди Рашидов била „силно затруднена от етиловите изпарения, от многото пури и другите му хедонистични уклони".
„Бойко Борисов ходеше по време на изборите в поза "партер" при Доган, за да направят коалиция. Обаче Доган го отрязал."
„Борисов ръчка, за да подрони „Атака". Няма да успееш, Борисов! Ти показа, че си некадърен и като министър-председател, а сега и като опозиционер не можеш да се справиш", заключи Волен Сидеров в края на предаването си. /ПИК
БРАВО НА БУЦИЛАН
Коментар
-
За всеки възхищаващ се на Мая Манолова, вече има възможност да и го каже почти лично
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006668772166
Коментар
-
Румен Петков: Прокуратурата покри престъпление на Сидеров.БСП загуби изборите, затова разчита на хора като Волен, категоричен е социалистът
Днес Волен Сидеров нарече бившия министър на вътрешните работи Румен Петков „леке”, понеже той му бил скалъпил скандала на магистрала „Тракия” през 2006 г.
Потърсихме социалиста за коментар на казуса.
„Лекьосаните типове се шматкат по кръчмите със скъпите вина, със скъпите наръчни действия и инструментариуми. Аз съм един нормален, редовен човек, който води нормален начин на живот и не обръщам внимание на хора, чието присъствие около мен замърсява околната ми среда”, заяви Румен Петков пред ПИК, намеквайки за поредните пиянски подвизи на Волен Сидеров в Брюксел тези дни, за които съобщиха различни медии.
„Продължавам да стоя зад версията на органите и зад доказателствата, които бяха събрани – че Волен Сидеров е извършил престъпление на АМ „Тракия”. Това е единственият случай, в който прокуратурата толкова се самосмачка, че не защити събраните от нея доказателства”, каза още Петков.
На въпрос дали ще съди Сидеров за обидната квалификация, че е леке, червеният политик отговори: „Какво да ви кажа, вие сте виждали много кошчета, в които човек изхвърля тапи. Кръчмарите какво правят? Изхвърлят тапите в кошчетата.”
На констатацията, че Волен Сидеров в момента има много важна роля в политиката, Петков коментира: „Не го отричам изобщо. Но продължавам да питам ръководството на моята партия – каква е цената за неговата подкрепа. Защото за мен цената е да ни намразят интелектуалците. Превърнали сме се в таподържатели. Моята партия е превърната в уред за улавяне на тапи за шампанско от председателя си Станишев. Станишев и близките му да си общуват с Волен, да си правят програмите, да си участват в проектите, но да не позорят партията.”
Според Румен Петков, БСП е загубила изборите. „Ние нямаме анализ защо и затова разчитаме на хора като Волен Сидеров”, допълни социалистът от Плевен.
http://pik.bg/%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%...ews106022.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНо политиката е управление. Разбираш не разбираш, ти така или иначе управляваш. Не можеш да избягаш от това. И аз не мога. И Асан Мемедов не може. Суверенитета те прави управник и точка. Не можеш да изключиш живи хора от управлението така или иначе. Сега примерно при сегашната система да не би да имаш повече гласове от Асан. И двамата имате по един глас.
При подобно развито политическо управление представителната демокрация е много по-добра от пряката. Просто защото политиците си вършат работата. Скучна, бюрократична работа, с която всъщност мнозинството хора изобщо не иска да се занимава пряко.
Пряката демокрация принуждава хората да се интересуват - защото иначе реално никой не носи отговорност. То всъщност и да се интересуват пак никой не носи отговорност. Защото Всеки и Никой е всъщност едно и също. Но интереса им не може да се запази дълго време. кой ще бачка на пълен работен ден да обсъжда и гласува закони, като при това никой не му плаща за това. Ами никой - ще останат само заинтересуваните лобисти от този закон. Законодателната власт ще се превръща все повече в откровена лобистка фабрика за правене на лоши закони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОсновното нещо е човек да разбира какво не разбира и да си го признава и пред себе си. А за това се изисква една база от качества, която е недостижима за мнозинството.
Като почна да чувам масово от хора "Аз това не го разбирам" "Нямам нужната квалификация" "не мога да взема адекватно решение, поради липса на компетентност" И тогава, може би, ако това са мнозинството хора, ще сме узрели за пряка демокрация.
В момента всеки с две гънки в главата си, и я прочел, я не прочел Винету си мисли че разбира от всичко.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕдно и също е. Бас държа, че освен ако не си ядрен специалист, приятелите ти разбират от ядрени работи не повече от Мемет Асанов.
Доверието е важно, не компетентността.
Като почна да чувам масово от хора "Аз това не го разбирам" "Нямам нужната квалификация" "не мога да взема адекватно решение, поради липса на компетентност" И тогава, може би, ако това са мнозинството хора, ще сме узрели за пряка демокрация.
В момента всеки с две гънки в главата си, и я прочел, я не прочел Винету си мисли че разбира от всичко.
Коментар
-
Лека нощ от мен
__________________________________________________ _________________________
герберасти*, спете спокойно - много сте засега, но все някога ще се случат и промени, не съм песимистка)
*гербераст= събирателен образ на най-лошите комунисти, дето хем книжките не си хвърлят, хем са най-кресливи срещу гена си
като този образ, който сам си признава:
Борисов: Ще продължим да проваляме парламентарни заседания!
Няма да позволим приемането на закони, като този, който връща пушенето, категоричен е лидерът на ГЕРБ
ее, претекста за пред публиката е уж, закона за пушенето....ама, има и по-кофти Закони, които не му се нравят)
Last edited by съни(тя); 06.10.2013, 22:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗащото едно е заинтересовани, добре осведомени хора да се сдружават за някаква кауза. Друго е повсеместно даване на възможност на Мемед Асанов с 3 клас недоизкаран хронично безработен, периодично в затвора, да гласува закона за бюджета или нещо свързано с атомна безопасност например.
Доверието е важно, не компетентността.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар