Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
а тази снимка знаеш ли от къде е?
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВтори път обиждаш. Ама това е проблем на възпитанието ти.
Я покажи къде твърдя, че тази снимка е правена в България? Кажи в колко часа и колко минути съм пуснал такъв пост.
Аз твърдя, че няма доказателства, че снимката е от Русия.
Вижда се някаква кола, която прилича на Опел Вектра, но може и да не е.
На заден план се вижда жълт микробус вероятно Мерцедес 407.
Тухлите са тухли единички, подобни на българските, ама не се виждат толкова ясно.
А работните облекла и светоотразителните жилетки са много подобни на тези използвани от българските фирми. Ама може да са от Северен Китай.
Айде стига толкова.
Няма доказателство че снимката е от Русия, България, Бимбинистан или югоизточен Тимор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВтори път обиждаш. Ама това е проблем на възпитанието ти.
Я покажи къде твърдя, че тази снимка е правена в България? Кажи в колко часа и колко минути съм пуснал такъв пост.
Тухлите са тухли единички, подобни на българските, ама не се виждат толкова ясно.
А работните облекла и светоотразителните жилетки са много подобни на тези използвани от българските фирми. Ама може да са от Северен Китай.
Айде стига толкова.
Няма доказателство че снимката е от Русия, България, Бимбинистан или югоизточен Тимор.
Още малко и ще те наемат на щат. Няма да си само на хонорар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеХубаво!
Снимката е правена на Витошка вчера и под ръководството на Фандъкова.
Така по-спокойно ли ти е?
П.П. Гигов, прозрачен си ми. Виждаш, че снимката е правена в населено място, което означава, че ремонтът се извършва от местната власт. А кой в момента е с най-много местна власт? ГЕРБ.
Затова и толкова настояваш, че е правена в България.
Смешник си.
Айде стига толкова.
Няма доказателство че снимката е от Русия, България, Бимбинистан или югоизточен Тимор.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСамо вас комунистите ли да четем ???
и слабо ме интересува кой ще четеш
диалога ми с модератора е само по повод, че мой пост изтри, свързан точно с извадения текст...но текста си стои
самата аз, съм против цензура, но съм и против подбраната
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеМодераторе, тоз шизофреник не подлежи ли на цензура
Без изобщо да съм го предизвиквал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеСамо БСП, ГЕРБ и ДПС в парламента, ако сега има избори
БСП - 21.2%
ГЕРБ - 19.9%
ДПС - 6,5%
Модераторе, тоз шизофреник не подлежи ли на цензураБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз съм българин. Питам слугите си.
Защо бре комуняци назначихте ГРУХ ЗУРЛАШВИЛИ за ДАНС ???
Коментар
-
Само БСП, ГЕРБ и ДПС в парламента, ако сега има избори
БСП - 21.2%
ГЕРБ - 19.9%
ДПС - 6,5%
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение... 2 позиции. за сметка на кифлите и тутманиците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧе кой си ти пък да питаш?
Защо бре комуняци назначихте ГРУХ ЗУРЛАШВИЛИ за ДАНС ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеУточнява ли се колко от избирателите, гласували за БСП, са с купена диплома или с такава, издадена от Библиотекарския институт? А колко от тях са с висше военно образование?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеСпоред 100% изпълнена извадка от паралелното преброяване на агенция "Алфа Рисърч"
От избирателите с висше образование за ГЕРБ са гласували 42% , а за БСП - 18.5%,
Коментар
-
статистика за БСП лайнери.
Според 100% изпълнена извадка от паралелното преброяване на агенция "Алфа Рисърч"
От избирателите с висше образование за ГЕРБ са гласували 42% , а за БСП - 18.5%,
от избирателите със средно образование за ГЕРБ са гласували 46,4%, за БСП - 15,7%,
а от избирателите с по-ниско образование за ГЕРБ са гласували 20%, а за БСП - 25%."
БСП печели изборите в клас ТЪПАНАР!
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...ednina-2276351
Да спориш с кифли, партенки, каскети, социалната Кир на социалистите е абсолютно губене на време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКакво общо има ГЕРБ тука? Това че ти плащат от ГЕРБ, не е доказателство, че снимката е от Русия.
А пък твоята "вяра" изобщо не е свързана с доказателствата.)) човек не може и на воля да се посмеее, все с проверки ли да се занимаваме
погледни в тоя линк снимките, къде ирония, къде сарказъм ...но е майтап голям
http://domivka.net/content/kilka_pra..._mykolap-2595/
Коментар
Коментар