If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А ти не вземай желаното за действително, иначе ще се окажеш там където се оказаха тъпичките СДС и ДСБ. Те тази твоя песен я пеят на много гласове доста години и стигнаха до кривата круша.
Ама като си от "жълтите павета" я кажи тези двете маргинални партийки освободиха ли сградите на партийните централи? Защото няма вече никакво основание да са там.
"Ние", няма да стигнат за управление повече, дори + ДПС, Атака, НФСБ или каквато там друга малоумна партия изобрети БСП.
Ну, поживем, увидим!
Както казват братушките.
А ти не вземай желаното за действително, иначе ще се окажеш там където се оказаха тъпичките СДС и ДСБ. Те тази твоя песен я пеят на много гласове доста години и стигнаха до кривата круша.
Ама като си от "жълтите павета" я кажи тези двете маргинални партийки освободиха ли сградите на партийните централи? Защото няма вече никакво основание да са там.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
В момента в който ГЕРБ се намеси, защото само те действаха толкова тъпо и протестите спряха. Очевидно не партийни интереси са ги мотивирали, а чисто лични.
това е трудно да се разбере в централата на БСП, те още не могат да повярват че в България вече има хора със собствена лична позиция. Въпреки безкрайните им опити и на тях и на ГЕРБ да превърнат българите в безмозъчни овце.
Е все пак съм бил зомби през 1997 г. и съм викал кой не скача е червен ..
Нали знаеш ,че като излезеш от зомбирането и изтрезнееш ,махмурлука е жесток ,трудно е да те зомбират пак...
Честито ... как се чустваш като зомби....
Нямаш бъдеще ,нямаш сигурност ,нямаш емоции но имаш една цел... Оставка..
Готов си за камикадзе.... да не намесвам Касим Дал и РБ с ислямизма...
"Деконструкция" с Петър Волгин
Интересна беседа проведохме с Явор Дачков днес в новото му предаване по БГНЕС. Нещо като рекапитулация на случилото се в България през последните месеци. Ето: http://video.bgnes.com/view/44097
Агенция БГНЕС - Волгин: Протестът е бунт, идея, а не ивент - I-ва част
video.bgnes.com
Действително в първите дни протестът носеше непартиен и граждански характер. Много от хората, които отидоха там, включително и аз, бяха ..
Хахаха психично нестабилния комунист Волгин си приказва с медиината пр...тутка Дачков, в медията на Моника Станишева за етика морал и протести
"Деконструкция" с Петър Волгин
Интересна беседа проведохме с Явор Дачков днес в новото му предаване по БГНЕС. Нещо като рекапитулация на случилото се в България през последните месеци. Ето: http://video.bgnes.com/view/44097
Агенция БГНЕС - Волгин: Протестът е бунт, идея, а не ивент - I-ва част
video.bgnes.com
Действително в първите дни протестът носеше непартиен и граждански характер. Много от хората, които отидоха там, включително и аз, бяха ..
С кои зомбита викаше с тия от ГЕРБ или от тези на Раданчо.... или от НФСБ...
Нали знаеш, че няма да ти повярвам...
Да ти цитирам ли юли...
Има няколко хиляди който викат по жълтите павета ,но още не съм решил мотивите им..и кои им плаща...има такива който не им плащат...
Ама дали са всичките...
В момента в който ГЕРБ се намеси, защото само те действаха толкова тъпо и протестите спряха. Очевидно не партийни интереси са ги мотивирали, а чисто лични.
това е трудно да се разбере в централата на БСП, те още не могат да повярват че в България вече има хора със собствена лична позиция. Въпреки безкрайните им опити и на тях и на ГЕРБ да превърнат българите в безмозъчни овце.
Valentin Georgiev http://www.mediapool.bg/stolichnata-...ews211974.html
Столичната община приютява уволнени кадри на ГЕРБ - Mediapool.bg www.mediapool.bg
Столичната община приютява уволнени кадри на ГЕРБ - След като ГЕРБ падна от власт Столичната община се оказа спасител за изпадналите от държавното управление кадри на ГЕРБ. Първо за кмет на...
Няма какво да ни убеждават. Ние ще си гласуваме за тях докато го има шизофреничния сикаджийски пожарникар. Ако д-р Сретан Йосич го "излекува", тогава ще му мислим.
"Ние", няма да стигнат за управление повече, дори + ДПС, Атака, НФСБ или каквато там друга малоумна партия изобрети БСП.
ЗАЩО БОРИСОВ НЕ КАЗВА КАК ЧОВЕК ОТ ВИСШЕТО ОБЩЕСТВО НА СИК ДОСТИГНА ДО НАЙ-ВИСОКИ ДЛЪЖНОСИ НА ДЪРЖАВАТА? МОЖЕ БИ, ЗАЩОТО ТОЗИ ЧОВЕК Е ТОЙ! http://afera.bg/mishena/50131.html
ЗАЩО БОРИСОВ НЕ КАЗВА КАК ЧОВЕК ОТ ВИСШЕТО ОБЩЕСТВО НА СИК ДОСТИГНА ДО НАЙ-ВИСОКИ ДЛЪЖНОСИ НА...
До изборите ще им е вече трудно да убеждават дори и запалените си избиратели да отидат да гласуват за тях.
Няма какво да ни убеждават. Ние ще си гласуваме за тях докато го има шизофреничния сикаджийски пожарникар. Ако д-р Сретан Йосич го "излекува", тогава ще му мислим.
Що, и аз виках ОСТАВКА. Естествено че имам интереси и тези интереси са за отпадане на БСП от политическата карта в България.
С кои зомбита викаше с тия от ГЕРБ или от тези на Раданчо.... или от НФСБ...
Нали знаеш, че няма да ти повярвам...
Да ти цитирам ли юли...
Има няколко хиляди който викат по жълтите павета ,но още не съм решил мотивите им..и кои им плаща...има такива който не им плащат...
Ама дали са всичките...
Един колега днес заяви ,че Орешарски да назначи всички депутати от ГЕРБ за шефове на Агенции и Зам министри ,заедно с Борисоф и тогава депутатите огт Герл губят имунинета и идват следващите....
малоумници.
Изтървал си една думичка, та я дописах.
Коментар