Гарнтирано от Гея Бея и Злодея През 2014 г. България ще бие рекорда си по вземане на заеми http://www.segabg.com/article.php?id=668704
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеМи естествено ,че ще го отсвирят http://www.bulgaria-news.bg/category...post80725.html .Усетиха го, че е пИдал...Това че серьожа се е самопредложил за нещо си, за което тея от ЕС вероятно нитое са и чули, нито разбрали, е съвсем друг въпрос
Коментар
-
Коки Това ,че dosadnik пусна снимка с Калашников не следва,че трябва да се съглася ,че точно тоя вид ми допада.Пак казвам визирах Драгунов защото смятам ,че е по- добър вариант Ела ми на стрелбище, та да ти видя умениетоПървоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДрън-дрън.
Факт че под снимка с калашник, ти казваш че точно "Драгунов" ще ги оправи.
И както да го сучеш и вържеш, това е факта.
А за надстрелването на стрелбище-ами стреляй си. Аз си отстрелвам некомпетентните тролове във форума.
Ти не се ли усещаш когато си загубила спор и да спреш, за да не се излагаш?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеТова ,че dosadnik пусна снимка с Калашников не следва,..
Факт че под снимка с калашник, ти казваш че точно "Драгунов" ще ги оправи.
И както да го сучеш и вържеш, това е факта.
А за надстрелването на стрелбище-ами стреляй си. Аз си отстрелвам некомпетентните тролове във форума.
Ти не се ли усещаш когато си загубила спор и да спреш, за да не се излагаш?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Ми естествено ,че ще го отсвирят http://www.bulgaria-news.bg/category...post80725.html .Усетиха го, че е пИдал...Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеСамо не приемай предизвикателството да се надстрелвате, щото отсега ти казвам, че ще загубиш. Те жените са змии, а като такива, са студенокръвни и съответно много по точниВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИ на спортната стрелба с какво стреляхте?
С "Драгунов" или с калашник?
За да ти хареса повече...
Не ми разправяй басни. Те са за лековерните.
Не може да коментираш картинка с калашник и да казваш, че точно "Драгунов" ще ги оправи тези" мръсници.
Ако беше казала, че "само калашника ще ги оправи" дума нямаше да кажа.
Явно не ги различаваш, ама така...да си тролиш. Нищо че не разбираш.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИ на спортната стрелба с какво стреляхте?
Не може да коментираш картинка с калашник и да казваш, че точно "Драгунов" ще ги оправи тези" мръсници.
Явно не ги различаваш, ама така...да си тролиш. Нищо че не разбираш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГигов визирах Драгунов защото повече ми харесва от Калашника .Относно това ,че си нямам представа,да те светна ,че с градския Таню при баща му ,съм тренирала спортна стрелба .Така ,че си имам представа .пп Гигов осигури стрелбище и да видим кой на какво е способен .
Явно не ги различаваш, ама така...да си тролиш. Нищо че не разбираш.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЕ няма за какво да се сърди .Това си е истинаhttp://www.extremecentrepoint.com/archives/5312
Та за Мишка, да кажем, че истината е някъде там
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМишка, като го чуе това, и се сърдиhttp://www.extremecentrepoint.com/archives/5312
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТова не е "Драгунов" драга!
Това си е АК-74. Калибър 5,45мм.
А снайперската винтовка "Драгунов" е калибър 7,62мм.
Вярно е че тя стреля с боеприпас на картечница "Калашников" (ПК) ама...
що се изказваш по неща, от които нямаш представа?dosadnik
Докато не избереме Миша Колко пъти трябва да го повторяКоки-Съгласна .Само Драгунов ще ги оправиВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДоколкото ми е извесно прототип на Мишка е StG-44 .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеА Шмайзеров пак ли не е на Мишка!!!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар