IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гарнтирано от Гея Бея и Злодея През 2014 г. България ще бие рекорда си по вземане на заеми http://www.segabg.com/article.php?id=668704
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Ми естествено ,че ще го отсвирят http://www.bulgaria-news.bg/category...post80725.html .Усетиха го, че е пИдал...
      Ма то тея новини беха само да ни залъгват тукашните медии Това че серьожа се е самопредложил за нещо си, за което тея от ЕС вероятно нитое са и чули, нито разбрали, е съвсем друг въпрос

Коментар

• Коки Това ,че dosadnik пусна снимка с Калашников не следва,че трябва да се съглася ,че точно тоя вид ми допада.Пак казвам визирах Драгунов защото смятам ,че е по- добър вариант Ела ми на стрелбище, та да ти видя умението
        Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Дрън-дрън.
        Факт че под снимка с калашник, ти казваш че точно "Драгунов" ще ги оправи.
        И както да го сучеш и вържеш, това е факта.
        А за надстрелването на стрелбище-ами стреляй си. Аз си отстрелвам некомпетентните тролове във форума.

Ти не се ли усещаш когато си загубила спор и да спреш, за да не се излагаш?
        Няма дрън дрън .Казах ти коя е причината, но ти си знаеш твоето .И друго оръжие да бе постал dosadnik ,пак щях да си държа на Драгунов .Следва ли от това ,че съм некомпетентна?пп Гигов не си мисли ,че само вие шапкарите разбирате и можете да боравите с оръжие .

Коментар

Това ,че dosadnik пусна снимка с Калашников не следва,..
          Дрън-дрън.
          Факт че под снимка с калашник, ти казваш че точно "Драгунов" ще ги оправи.
          И както да го сучеш и вържеш, това е факта.
          А за надстрелването на стрелбище-ами стреляй си. Аз си отстрелвам некомпетентните тролове във форума.

Ти не се ли усещаш когато си загубила спор и да спреш, за да не се излагаш?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ми естествено ,че ще го отсвирят http://www.bulgaria-news.bg/category...post80725.html .Усетиха го, че е пИдал...

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
              Само не приемай предизвикателството да се надстрелвате, щото отсега ти казвам, че ще загубиш. Те жените са змии, а като такива, са студенокръвни и съответно много по точни
              Остави го другаря Гигов .На него не му стиска .

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                И на спортната стрелба с какво стреляхте?
                С "Драгунов" или с калашник?
                За да ти хареса повече...

Не ми разправяй басни. Те са за лековерните.
                Не може да коментираш картинка с калашник и да казваш, че точно "Драгунов" ще ги оправи тези" мръсници.
                Ако беше казала, че "само калашника ще ги оправи" дума нямаше да кажа.
                Явно не ги различаваш, ама така...да си тролиш. Нищо че не разбираш.
                Това ,че dosadnik пусна снимка с Калашников не следва,че трябва да се съглася ,че точно тоя вид ми допада.Пак казвам визирах Драгунов защото смятам ,че е по- добър вариант Ела ми на стрелбище, та да ти видя умението

Коментар

Не може да коментираш картинка с калашник и да казваш, че точно "Драгунов" ще ги оправи тези" мръсници.
                  Само не приемай предизвикателството да се надстрелвате, щото отсега ти казвам, че ще загубиш. Те жените са змии, а като такива, са студенокръвни и съответно много по точни

Коментар

Гигов визирах Драгунов защото повече ми харесва от Калашника .Относно това ,че си нямам представа,да те светна ,че с градския Таню при баща му ,съм тренирала спортна стрелба .Така ,че си имам представа .пп Гигов осигури стрелбище и да видим кой на какво е способен .

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• АК си е просто сделано , нищо гениално

Коментар

Е няма за какво да се сърди .Това си е истина http://www.extremecentrepoint.com/archives/5312
                        Виж са, и Бил Гейтс и Стив Джобс /лека му пръст/ са все хора без висШу, но пък за сметка на това са всепризнати гений Та за Мишка, да кажем, че истината е някъде там

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                          Мишка, като го чуе това, и се сърди
                          Е няма за какво да се сърди .Това си е истина http://www.extremecentrepoint.com/archives/5312

Коментар

Това не е "Драгунов" драга!
                            Това си е АК-74. Калибър 5,45мм.
                            А снайперската винтовка "Драгунов" е калибър 7,62мм.
                            Вярно е че тя стреля с боеприпас на картечница "Калашников" (ПК) ама...
                            що се изказваш по неща, от които нямаш представа?
                            dosadnik
                            Докато не избереме Миша Колко пъти трябва да го повторя
                            Коки-Съгласна .Само Драгунов ще ги оправи
                            Гигов визирах Драгунов защото повече ми харесва от Калашника .Относно това ,че си нямам представа,да те светна ,че с градския Таню при баща му ,съм тренирала спортна стрелба .Така ,че си имам представа .пп Гигов осигури стрелбище и да видим кой на какво е способен .

Коментар

Доколкото ми е извесно прототип на Мишка е StG-44 .
                              Мишка, като го чуе това, и се сърди

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                А Шмайзеров пак ли не е на Мишка!!!
                                Доколкото ми е извесно прототип на Мишка е StG-44 .

Коментар

Working...
                                X