IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Абе, ако искат нищо да не намаляват, но едно законче за отговорност за причинени вреди, ще вдигне чувствително качеството на услугата
    Е то има такъв закон - http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2131785730
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Колкото до съкращенията, които БСП/ДПС ще правят - много близък и доверен човек сподели за назначения в държавна комисия, с променливо мнозинство, което в момента е на БСП/ДПС + продажни душици.Та вместо да се назначат експерти, които да работят преписките и за които има свободни места, се назначават 4 броя ПР-експерти /кой знае може би хора на Моника / и личен шофьор за всеки комисар, който вероятно върви и с нова кола разбира се.А работата на Комисията ..... и нея кучета я яли.
      Кви съкращения, кви пет лева. Ще махнат едни хора, за да си назначат техни хора.

Тея хора дето ще ги махнат дали са на ГЕРБ или са безпартийни експерти няма никво значение. Важното е да се освободи място за нашите хора.

Коментар

• Абе, ако искат нищо да не намаляват, но едно законче за отговорност за причинени вреди, ще вдигне чувствително качеството на услугата

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          това 30хил...нещо не разбрах откъде идва
          но тези от върховете...почват да налагат свои приближени и рода...
          Не ми харесва, но е факт
          Не знам как може да се промени
          Защото мен ме интересува работеща и ефективна администрация....но това пак е свързано с политиката на управление и се завърта кръга...
          Монти вика, че за три години са подменени 30 хиляди души в администрацията
          Life won't wait for you.

Коментар

Не ми харесва, но е факт
            Защото мен ме интересува работеща и ефективна администрация....но това пак е свързано с политиката на управление и се завърта кръга...
            Работеща и ефективна администрация няма нищо общо с политиката на управление.

То затва няма работеща и ефективна администрация - щото всеки гледа да си назначи свойте хора.

Коментар

• Браво Партенков!

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Всички, които са членове на ГЕРБ, или са се изявили като герберски поддръжници или симпатизанти трябва да бъдат УВОЛНЕНИ от държавната администрация. А най-върлите, като Стамболов да бъдат въдворени в Белене, да копаят втория гьол за Втората атомна.

Тази държава ще се умири и ще тръгне напред, когато сикаджията Бойко Борисов и подгласникът му Цветанов бъдат вкарани в затвора поне за 10 години.
              Вожда ти Стани СерГЕЙ, е писал дипломна работа за руската униформа и за ролята на Българската партенка в нея. И ролята на Българската партека чийто представител си ти, е да бъде тъпкана от руските нозе, да попива вмирисаната пот и да ги предпазва от мазоли.
              После партенката се изхвърля вмирисана като ненужна вещ, Това сте вие другари комунисти.партенки на рускате интереси заробващи народа ни и прокудила за 23 години 2 милиона българи цвета на България-децата ни.
              Господ да ви накаже предатели. Той знае как.
              Attached Files
              Last edited by 4ono; 13.10.2013, 23:33.

Коментар

• Колкото до съкращенията, които БСП/ДПС ще правят - много близък и доверен човек сподели за назначения в държавна комисия, с променливо мнозинство, което в момента е на БСП/ДПС + продажни душици.Та вместо да се назначат експерти, които да работят преписките и за които има свободни места, се назначават 4 броя ПР-експерти /кой знае може би хора на Моника / и личен шофьор за всеки комисар, който вероятно върви и с нова кола разбира се.А работата на Комисията ..... и нея кучета я яли.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Всички, които са членове на ГЕРБ, или са се изявили като герберски поддръжници или симпатизанти трябва да бъдат УВОЛНЕНИ от държавната администрация. А най-върлите, като Стамболов да бъдат въдворени в Белене, да копаят втория гьол за Втората атомна.

Тази държава ще се умири и ще тръгне напред, когато сикаджията Бойко Борисов и подгласникът му Цветанов бъдат вкарани в затвора поне за 10 години.
                  Аз викам да почнем от Виденов и Румен Гечев първо - до де не са умрели.

Коментар

30 хиляди на върха ...
                    Не ми харесва, но е факт

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Ами не само са повече но и не влиза общинската азминистрация...
                      За протокола ... политическите места са над 5 К....който се сменят задължително...

Останалите са награда на партиини активисти...
                      Що не зададеш въпрос колко е назначила Фандъкова в общината ... неини хора...
                      Худаво е да задълбаеш натам...
                      Готино е да гледаш ка едни организации воюват с други за места....някъде си...
                      Но теб не са те сменили, нали?
                      Life won't wait for you.

Коментар

Трябва да се махнат некомпетентните без значение дали са гербери или комунисти.А това за 30-те хиляди е толкова несериозно, че по-добре да го изтриеш.
                        Ами не само са повече но и не влиза общинската азминистрация...
                        За протокола ... политическите места са над 5 К....който се сменят задължително...

Останалите са награда на партиини активисти...
                        Що не зададеш въпрос колко е назначила Фандъкова в общината ... неини хора...
                        Худаво е да задълбаеш натам...
                        Готино е да гледаш ка едни организации воюват с други за места....някъде си...

Коментар

върховете на администрацията винаги се е крепяла на политически назначения
                          30 хиляди на върха ...
                          Life won't wait for you.

Коментар

Трябва да се махнат некомпетентните без значение дали са гербери или комунисти.А това за 30-те хиляди е толкова несериозно, че по-добре да го изтриеш.
                            върховете на администрацията винаги се е крепяла на политически назначения

Коментар

Ще бъдат махнати "празните" бройки.Тези бройки, които осигуряваха ДМС-тата.Тези 10%, които вече четвърто правителство ще съкращава.Четвърто правителство ще се отметне от думите си.
                              http://www.vesti.bg/pari/finansova-p...-sa-10-5995911
                              Вече започват да се отмятат от думите си.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Ами не знам как го тълкуваш ,но когато се уволняват кадърни хора и се назначават гербери на 20 години ... как го наричаш.... четири години го обучаваш и сега да те уволнят теб... защото е перспективен гербер...
                                Все пак останалите са издържали цедката на герберите.... сега да оставят герберите .... ами не знам ти как мислиш...
                                По мой данни за три години са подменени над 30 К в държавната администрация..
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X