If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сценарият не е статичен...самият факт, че сега се забавляваш с вариации не ми е интересен
Не ме интересува играта на лобитата, не и за резултата, който искам да видя - Политическата класа да клекне!
И ще стане ...някой ден
Хахаха, че ти си пионка в същия този сценарии, все едно дали съзнателно или не Така че по-добре да ти е забавно
Чакай да видим какво ще се случи де Защо бързаш толкова. Това че има някакъв сценарии, не значи че е единствения сценарии
Сценарият не е статичен...самият факт, че сега се забавляваш с вариации не ми е интересен
Не ме интересува играта на лобитата, не и за резултата, който искам да видя - Политическата класа да клекне!
И ще стане ...някой ден
Ако съм прав за това, защото все пак има огромна вероятност да не съм прав, пък реално нямам никакъв досег с политика, то предполагам, че доста от тези дето са вътре в нещата отдавна са се сетили. И ако са се сетили едва ли ще играят играта докато загубят със сигурност.
Така че едвам започва да става интересно. До тук нещата може да са се движили по вода, ама кой знае какво ще се случи нататък. На мен поне ми е интересно
Правителството пада, Първанов заменя Станишев като шеф на БСП.
И изненада единствените двама оцелели и станали по-силни са Бойко и Първанов. И тогава нови избори с гарантирана власт на Първанов и Бойко защото двете партии заедно всъщност няма как да бъдат победени от никой.
Преди 3 месеца когато казох, че в крайна сметка това е целта на Протеста ви, кви ги пееше за безформени и спонтанни изяви, а?
и другата ви цел е изпълнена - хората се кротнаха по домовете си и не искат и да чуят за протести
А защо твоите мутри от ДС не ги намалиха Коки, ама ти не ми отговори - има ли такива политици в Европа Коки..Ти къде беше- Норвегия, Финландия..Там Премиера имал ли е връзки с Ъндърграунда..Кажи ни де - сподели опит..Президента с офшорки ли е има ли незакони пари Още кажи има ли министри на МВР с 6 апартамента за които няма доказани доходи в Скандинавия..
Аз бих се срамувал да твърдя , че съм за демокрацията а съм за ГЕРБ на твое място- или и ти си от котилото им
Чи те ГЕРБ са най-първи демократи ве!
Тя, Коки кат видя колко са демократични ченгета и сикаджии и затуй гласува за тях.
Те и другите "демократи" из форума, дето искат да бесят комунягите искат да ги бесят демократично.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
ПРОКУРАТУРАТА ПОВДИГНА ОБВИНЕНИЕ НА БИВШИЯ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ ЗА ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД
Публикувано на 14.10.2013 / 15:26 ч. от afera
Софийска градска прокуратура повдигна обвинение на Росен Желязков – бивш главен секретар на Министерски съвет за престъпление по служба, извършено от длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение.Той е обвинен за това, че в периода 27.04.2013 г. – 12.05.2013 г. в София, като главен секретар на МС с цел да набави облага за другиго – за “Мултипринт” ООД, не е изпълнил служебните си задължения, като не е осъществил контрол върху дейността на служителите от администрацията към МС по отношение на изпълнението на задълженията на “Мултипринт” ООД по договор № МС – 83/27.04.2013 г. за изработка и доставка на 8 343 000 броя бюлетини за гласуване, уточниха от прокуратурата.
В техническите спецификации към проведената поръчка са били заложени допълнителни изисквания за “Мултипринт” ООД и те са: “..1.1.7 Към печатницата на бюлетините се поставят допълнителни изисквания за осигуряване на строг контрол върху отпечатаните количества и манипулациите с технологичния отпадък.
1.1.7.1 Чистият тираж подлежи на строга отчетност, като количествата се заприходяват за всяка отделна бройка. Предаването на съответния получател (министерство/областна администрация) става с приемо – предавателен протокол с означаване на точния брой бюлетини. Не се допуска попадането на бюлетини в случайни лица.
1.1.7.2 Технологичният брак (макулатура) се съхранява в печатницата, при строг режим на достъпа, в отделно помещение, до приключване на изборите.”
Въпреки задълженията си по Устройствения правилник на МС и неговата администрация и след изрично оправомощаване за сключване на договор от служебния министър председател Марин Райков, Росен Желязков не е осигурил осъществяването на строг контрол върху отпечатаните количества бюлетини и манипулациите с технологичния отпадък. Не е осигурил строга отчетност върху чистия тираж бюлетини и заприходяването на всяка отделна бройка. Настъпили са немаловажни вредни последици – възникнали са обществени нагласи, довели до недоверие от страна на значителна част от българските граждани към изборния процес и правилното и законосъобразно функциониране на органите на държавна власт в Република България. На Росен Желязков е взета мярка за неотклонение “Подписка”.
БГНЕС припомня, че в деня за размисъл преди изборите на 12 май, прокуратурата разби печатница с 350 000 незаконни бюлетини. Случилото се е безпрецедентно в най-новата история на България. Прокуратурата образува досъдебно производство за престъпления. Операцията бе проведена в Костинброд. Впоследствие бюлетините се оказа, че са 480 000. Бюлетините са от всички 31 МИР-а в страната, както и такива, които са за гласуване в чужбина. Нарязани и сгънати от тези бюлетини са 170 хиляди.
Около 40 хиляди от бюлетините са тези, които са били предназначени за гласуване в чужбина. За доста райони обаче количеството е доста повече в процентно изражение. Районите са Благоевград, Кърджали, има за Варна и за Бургас повече, включително и за гласуване извън страната. Това съобщи в началото на юни наблюдаващият прокурор по делото за бюлетините от Ваня Стефанова. ВКП уточни, че откритите бюлетини в печатницата в Костинброд и които са извън необходимата бройка за парламентарния вот, не са технологичен брак.
Според договора за обществената поръчка печатницата “Мултипринт” е била охранявана от Съдебна охрана до 9 май. Според българското законодателство, ако клаузите на договора за отпечатването на бюлетините не са спазени, отговорност носи министър-председателят. Тази отговорност не свършва на 8 май, когато е приключило отпечатването на бюлетините, допълниха още от прокуратурата. Отговорният за последните скандали, които очерниха имиджа на България по света, Цветан Цветанов в типичен стил заяви, че всичко това е инсинуация и сценарий.
В печатницата “Мултипринт” откритите бюлетини са били годни, неохраняеми и готови за експедиция. Това пък заяви зам.-главният прокурор Борислав Сарафов. Под някои от бюлетините пише Благоевград, Хасково, Кърджали, Кюстендил, Пазарджик, Шумен, външно министерство, Варна. Ако приемем, че това е брак, трябва да приемем, че имаме брак предвиден за всеки един МИР. Общо взето тези данни за нас бяха смущаващи и бяхме длъжни да изолираме тези бюлетини от участието в изборния процес, подчерта Сарафов.
Държавното обвинение води разследването за две извършени престъпления – в изборния процес и за длъжностно престъпление от администрацията на правителството.
Агенция БГНЕС
МОЛЯ КОКИ ДА МИ КАЖЕ В СКАНДИНАВИЯ ИМА ЛИ АФЕРИ МУТРИПРИНТ
А защо твоите мутри от ДС не ги намалиха Коки, ама ти не ми отговори - има ли такива политици в Европа Коки..Ти къде беше- Норвегия, Финландия..Там Премиера имал ли е връзки с Ъндърграунда..Кажи ни де - сподели опит..Президента с офшорки ли е има ли незакони пари Още кажи има ли министри на МВР с 6 апартамента за които няма доказани доходи в Скандинавия..
Аз бих се срамувал да твърдя , че съм за демокрацията а съм за ГЕРБ на твое място- или и ти си от котилото им
Пеевски, пък и икономическите интереси зад него си мислят че ГЕРБ, кръгът Капитал или кой ле не друг ги демонизира, а те всъщност са избрани в ролята на демони от Първанов и Доган. След това просто прикачваш тези демони като мъртва тежест към Станишев и шанса и Станишев да потъне става огромен. Всъщност става 100%.
Доган предвидливо се дръпна назад. Така Местан обира политическите негативи от тази игра в ДПС. Негативи по-скоро свързани с последващо ново обединение с БСП, когато Местан ще подаде оставка за да се случи.
Така съдбата на Станишев става зависима от това колко дълго ще продължи да работи правителството. колкото по-дълго правителството работи, толкова тежестта ще става по-голяма, а вътрешната власт на Първанов също по-голяма. И в един момент Станишев вече няма да може да разчита на вътрешна подкрепа, тежестта ще стане непоносима, Доган ще си дръпне подкрепата, демоните ще изчезнат.
Иначе казано полицейска държава
България е на осмо място в класация на най-много полицаи на глава от населението - Mediapool.bg www.mediapool.bg
България е на осмо място в класация на най-много полицаи на глава от населението - България е на осма позиция в класацията на най-много полицаи на глава от населението, съставена от ..
КОКИ ,НАЛИ МУТРОКОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ ЩЯХА ДА ГРЪБНАКА НА ПРЕСТЪПНОСТТА С МНОГО ПОЛИЦАИ- КАКВО СТАНА
Мда полицейска държава можеш да кажеш за САЩ ,но не и за БГ .Относно статистиката има една подробност, че повечето са чантаджиите отколкото тия които са с полицейски функции .Лорда може да ти го потвърди това .Така ,че няма да е зле другаря Йовчев да ги намали драстично канцеларските мишоци.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Аз до сега не виждам нищо което БСП да прави срещу Бойко. нали ГЕРБ е всъщност еднолична партия. Няма Бойко няма ГЕРБ.
А какво прави БСП в момента, разчиства вместо Бойко втория център на влияние в ГЕРБ - Цецо. Човекът държащ структурите и взел се прекалено на сериозно. Ако не беше това разчистване Бойко винаги щеше да се притеснява че едноличната му власт в ГЕРБ може да бъде подронена - структурите са важно нещо. А сега някак си изведнъж той придобива всъщност повече власт в партията.
Сигурни ли сте че БСП всъщност не прави услуга на Бойко, защото на мен така ми изглежда. Бойко не губи нищо от това че Цецо потъва. И ГЕРБ не губи нищо.
да видим какво се случва след това. Цецо бива осъден, Бойко концентрира цялата власт в ГЕРБ. Доган си дръпва подкрепата за правителството. Той и в моментта прави всичко възможно да подронва правителството чрез Пеевски. Който е просто една кукла на конци, с основна цел да руши имиджа на Станишев. И се справя прекрасно.
Правителството пада, Първанов заменя Станишев като шеф на БСП. И изненада единствените двама оцелели и станали по-силни са Бойко и Първанов. И тогава нови избори с гарантирана власт на Първанов и Бойко защото двете партии заедно всъщност няма как да бъдат победени от никой.
Коки, защо ЕС все критикува тези институции, ама ти нещо не ми отговори на въпросите Коки- има ли такива политици дс-мутри в страната в която твърдиш, че живееш.Или ние сме длъжни да ги търпим
Ето един виц за твоите предпочитани комунисти
“Стар декабрист лежи на леглото, а внучката му гледа през прозореца тълпата долу.
– Женя, какво става? Какъв е този шум навън?
– Революция дядо!
– Така ли? А кои са? Какво искат? За какво се борят? – оживил се старият революционер.
– Болшевики дядо! Искат равенство! Борят се да няма богати!
– Странно! И ние едно време се борехме за равенство, но искахме да няма бедни …”
Иначе казано полицейска държава
България е на осмо място в класация на най-много полицаи на глава от населението - Mediapool.bg www.mediapool.bg
България е на осмо място в класация на най-много полицаи на глава от населението - България е на осма позиция в класацията на най-много полицаи на глава от населението, съставена от ..
КОКИ ,НАЛИ МУТРОКОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ ЩЯХА ДА ГРЪБНАКА НА ПРЕСТЪПНОСТТА С МНОГО ПОЛИЦАИ- КАКВО СТАНА
Коки ами кадър е на Мутрите от ДС- Цуци и Буци- некадърник е като тях а и може и друго да има, ама ти кажи в Европа има ли Мутри премиер министри и президенти с офшорки и незакони пари.Още кажи има ли министри на МВР с 6 апартамента за , които няма доказани доходи..
Киде Кире май си забравил ,че Република България е правова държава.Има си институция и единствено тя може да издава присъди.И е крайно време да ти стане ясно в безмозъчната глава,че >Homo praesumitur bonus donec probetur malus
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Vladimir Tanev
Прокуратурата е повдигнала обвинение заради фалшивите бюлетини срещу Росен Желязков, бивш главсек на МС. А защо е подминат и неговия шеф Марин Райков? А защо да им прави компания в следствието и "хубавата" Ивет, бранеща яростно дори и днес имиджа на този кабинет...
Коментар