IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Лордов, кое е новото ти амплоа, я раздуфай ....
    Може ли аз да ти раздуя
    Индиректно отговора е за него
    Един тъп милиционер осъзнал, що е това - пълен малоумен милиционер
    Аман от глупаци!

Коментар

• Гневна Тълпа нападна търговски център в Москва! Видео...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_1530.html

Коментар

Аз не искам някой да минава ту тук, ту там. Искам само да се идентифицира основното зло, с което 69 години не можем да се справим, за неговият свършЪк се иска широко и повсеместно обединение. После лесно ще последва елиминация на следващото. Дотогава разделението ще е вредно за демократичните сили /да не се спираме на тълкуванието на термина /. Това не мога да простя на реформаторите - с безбожно хилав електорат след обединяването им с Кунева, Дал и т.н. да изтласкват хиляди привърженици на Герб от протестите, довело накрая и до трагичното им спъхване.
        Аз нарочно те подхлъзнах. Права си. Злото е на власт. Последните 69 години. Изгонването на привърженици на която и да било партия от протеста е срамно деяние. И бай Добри е прав :

"Докле е мъничка змията,
        елате да се съберем.
        С крака да и строшим главата,
        свободни да се назовем !!! "
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          А такааа, правилно и го заби на герберастската поразяваща уста. Боко тиквоча само като чуе за тефтерчето и побеснява. Целият метод на управление на страната е сведен до едно тефтерче. Не си запомни и най-близките сътрудници като ФидосИева. Пълен малоумник е управлявал цяла държава .Сраммммм
          Муахахах, това ще го приема за комплимент от един привърженик на Волен ... или беше на Сопола? Лордов, кое е новото ти амплоа, я раздуфай ....
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Как да съм с вас, като от БСП произлизате. От комунистите. Що ти не минеш от нашата страна и да ги ритаме до границата комуняците, барабар с герберастите и разните му там други седерасти и комунотурци !!!
            Аз не искам някой да минава ту тук, ту там. Искам само да се идентифицира основното зло, с което 69 години не можем да се справим, за неговият свършЪк се иска широко и повсеместно обединение. После лесно ще последва елиминация на следващото. Дотогава разделението ще е вредно за демократичните сили /да не се спираме на тълкуванието на термина /. Това не мога да простя на реформаторите - с безбожно хилав електорат след обединяването им с Кунева, Дал и т.н. да изтласкват хиляди привърженици на Герб от протестите, довело накрая и до трагичното им спъхване.
            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              А такааа, правилно и го заби на герберастската поразяваща уста. Боко тиквоча само като чуе за тефтерчето и побеснява. Целият метод на управление на страната е сведен до едно тефтерче. Не си запомни и най-близките сътрудници като ФидосИева. Пълен малоумник е управлявал цяла държава .Сраммммм
              Понеже си умен човек, все се канех да те питам. Кой си тежи повече на мястото. Огради с КРЪСТЧЕ верния отговор

1. Искра Фидосова
              2. Делян Пеевски
              3.
              tnm

Коментар

Как да съм с вас, като от БСП произлизате. От комунистите. Що ти не минеш от нашата страна и да ги ритаме до границата комуняците, барабар с герберастите и разните му там други седерасти и комунотурци !!!

Коментар

Мечобиков, искаш ли чак като ги свалим, да започваме да се делим?! Щото така само се разпиляваме енергийно!
                  tnm

Коментар

Оффф, слънчице ли си, слънчасало ли си ... мамка ѝ и на писмената комуникация ... , не ме чети буквално, прояви малко въображение. Същите са, и днешните, и миналите, и по-миналите! Стъпили на властовия пиедестал, всички са един боклук!
                    ............. освен ако не им турим по един бръмбар ...
                    Бе тя обикновено има въображение, ма ся що ли тъй...
                    tnm

Коментар

Ей въртиш сучеш, пак гледаш на Левски срещу ЦСКА да го докараш

Не се мори. Знаеме, че сте от един дол дренки с ГЕРБ. И сте срещу нас. Те затова Задния Вход ката ден отича в канала
                      Мечобиков, искаш ли чак като ги свалим, да започваме да се делим?! Щото така само се разпиляваме енергийно!
                      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

плазмодиите, които РЕШИХА въпроса с ДПС, отдавна не са в КС
                        днешните плазмодии бяха от ГЕРБ и по-малко от БСП
                        Оффф, слънчице ли си, слънчасало ли си ... мамка ѝ и на писмената комуникация ... , не ме чети буквално, прояви малко въображение. Същите са, и днешните, и миналите, и по-миналите! Стъпили на властовия пиедестал, всички са един боклук!
                        ............. освен ако не им турим по един бръмбар ...
                        Yeah

Коментар

приказките за професионализма на партийните Съдебни избори ги знаем
                          последния по-ярък пример беше - съдия Марковска ...за чиито професионални отдадености стана скандал
                          ама...пак ви дойде душеш - поне довършихте и СДС

Ей въртиш сучеш, пак гледаш на Левски срещу ЦСКА да го докараш

Не се мори. Знаеме, че сте от един дол дренки с ГЕРБ. И сте срещу нас. Те затова Задния Вход ката ден отича в канала
                          tnm

Коментар

Назначенията на бившите бяха съобразявани с професионализъм на кандидатите, а не с партийна принадлежност и всеотдайност. Вие защо очаквате партийните назначения да обслужват партийни повели /не казвам, че има такива/!? И кой съдия ще си рита трудовата книжка пред натиска на завърналия се репресивен апарат, глух за народните щения?!
                            Пеевски го върнаха същите плазмодии, които оставиха висящ въпроса с ДПС!
                            приказките за професионализма на партийните Съдебни избори ги знаем
                            последния по-ярък пример беше - съдия Марковска ...за чиито професионални отдадености стана скандал
                            ама...пак ви дойде душеш - поне довършихте и СДС

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
                              Ченгеджийницата е страшна в този форум!
                              Ти се сещай
                              Сещам се бре. Като забравя, подсещат ме. Онзи ден лежах 24 часа у КАРЦЕРА.
                              tnm

Коментар

тъй, тъй ....всички вече разбраха какво искаш...то, гербераст дълго не може да се прикрие

Та, туй твоето Бавно И Полека --всички политици го искат ...от 23 години!

сега нови избори => 2 месеца до ново правителство => Ново правителство със същите, които и днес са в парламента => поне половин година мълчание, но вероятно повече - много са силни дезинформиращите ви отряди за бързо реагиране )
                                ....но да речем след година...пак се засилят протестите => виж, по-горе какво следва

А Законите и Правилата стабилно си стоят същите.
                                Работи възпроизводството на Партиите с една единствена Идеология - на благодетелите им

а Мечо ще си повтаря едно и също ....че щял да маха всички, но да не пипаме законите и правилата

А, бравас . Като ги виждаш толкова в перспектива нещата сигурно си направила милиарди на борсата

Колко дена му беше толеранса на това последното правителство ???
                                15 дена я имаше, я нямаше.

Следващото нали се сещаш, че и 7 (седем) дена толеранс няма да има.

Гледам ви само как се гърчите ...
                                tnm

Коментар

Working...
                                X