Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКолкото до съкращенията, които БСП/ДПС ще правят - много близък и доверен човек сподели за назначения в държавна комисия, с променливо мнозинство, което в момента е на БСП/ДПС + продажни душици.Та вместо да се назначат експерти, които да работят преписките и за които има свободни места, се назначават 4 броя ПР-експерти /кой знае може би хора на Моника/ и личен шофьор за всеки комисар, който вероятно върви и с нова кола разбира се.А работата на Комисията ..... и нея кучета я яли.
Тея хора дето ще ги махнат дали са на ГЕРБ или са безпартийни експерти няма никво значение. Важното е да се освободи място за нашите хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениетова 30хил...нещо не разбрах откъде идва
но тези от върховете...почват да налагат свои приближени и рода...
Не ми харесва, но е факт
Не знам как може да се промени
Защото мен ме интересува работеща и ефективна администрация....но това пак е свързано с политиката на управление и се завърта кръга...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениетова 30хил...нещо не разбрах откъде идва
Не ми харесва, но е факт
Защото мен ме интересува работеща и ефективна администрация....но това пак е свързано с политиката на управление и се завърта кръга...
То затва няма работеща и ефективна администрация - щото всеки гледа да си назначи свойте хора.
Коментар
-
Браво Партенков!
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВсички, които са членове на ГЕРБ, или са се изявили като герберски поддръжници или симпатизанти трябва да бъдат УВОЛНЕНИ от държавната администрация. А най-върлите, като Стамболов да бъдат въдворени в Белене, да копаят втория гьол за Втората атомна.
Тази държава ще се умири и ще тръгне напред, когато сикаджията Бойко Борисов и подгласникът му Цветанов бъдат вкарани в затвора поне за 10 години.
После партенката се изхвърля вмирисана като ненужна вещ, Това сте вие другари комунисти.партенки на рускате интереси заробващи народа ни и прокудила за 23 години 2 милиона българи цвета на България-децата ни.
Господ да ви накаже предатели. Той знае как.Last edited by 4ono; 13.10.2013, 23:33.
Коментар
-
Колкото до съкращенията, които БСП/ДПС ще правят - много близък и доверен човек сподели за назначения в държавна комисия, с променливо мнозинство, което в момента е на БСП/ДПС + продажни душици.Та вместо да се назначат експерти, които да работят преписките и за които има свободни места, се назначават 4 броя ПР-експерти /кой знае може би хора на Моника/ и личен шофьор за всеки комисар, който вероятно върви и с нова кола разбира се.А работата на Комисията ..... и нея кучета я яли.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВсички, които са членове на ГЕРБ, или са се изявили като герберски поддръжници или симпатизанти трябва да бъдат УВОЛНЕНИ от държавната администрация. А най-върлите, като Стамболов да бъдат въдворени в Белене, да копаят втория гьол за Втората атомна.
Тази държава ще се умири и ще тръгне напред, когато сикаджията Бойко Борисов и подгласникът му Цветанов бъдат вкарани в затвора поне за 10 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение30 хиляди на върха ...
Не ми харесва, но е факт
Защото мен ме интересува работеща и ефективна администрация....но това пак е свързано с политиката на управление и се завърта кръга...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми не само са повече но и не влиза общинската азминистрация...
За протокола ... политическите места са над 5 К....който се сменят задължително...
Останалите са награда на партиини активисти...
Що не зададеш въпрос колко е назначила Фандъкова в общината ... неини хора...
Худаво е да задълбаеш натам...
Готино е да гледаш ка едни организации воюват с други за места....някъде си...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТрябва да се махнат некомпетентните без значение дали са гербери или комунисти.А това за 30-те хиляди е толкова несериозно, че по-добре да го изтриеш.
За протокола ... политическите места са над 5 К....който се сменят задължително...
Останалите са награда на партиини активисти...
Що не зададеш въпрос колко е назначила Фандъкова в общината ... неини хора...
Худаво е да задълбаеш натам...
Готино е да гледаш ка едни организации воюват с други за места....някъде си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениевърховете на администрацията винаги се е крепяла на политически назначенияLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТрябва да се махнат некомпетентните без значение дали са гербери или комунисти.А това за 30-те хиляди е толкова несериозно, че по-добре да го изтриеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩе бъдат махнати "празните" бройки.Тези бройки, които осигуряваха ДМС-тата.Тези 10%, които вече четвърто правителство ще съкращава.Четвърто правителство ще се отметне от думите си.
Вече започват да се отмятат от думите си.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми не знам как го тълкуваш ,но когато се уволняват кадърни хора и се назначават гербери на 20 години ... как го наричаш.... четири години го обучаваш и сега да те уволнят теб... защото е перспективен гербер...
Все пак останалите са издържали цедката на герберите....сега да оставят герберите .... ами не знам ти как мислиш...
По мой данни за три години са подменени над 30 К в държавната администрация..Life won't wait for you.
Коментар
Коментар