Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТова гледал ли си го? Ако не - напъни се и няма да съжаляваш!
http://www.youtube.com/watch?v=8RkTv...9T3Y_VOmISjmLx
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМаксе, нестабилността е заради управляващите.
Какви проблеми експлоатират чузденците ???
250 евро заплата. Това не е проблем бре Максе. Това е проблемище. В държавите на чужденците и по време на война няма такава беднотия бре !!!
Нямам конкретна информация каква част от работните места осигуряват държавните фирми и какви са работните заплати в държавните фирми, сравнени с частните фирми. Ако някой има инфо под ръка да напише, НО мисля че Работните места и заплати е работа на Ефективния частен собственик, според Либерастите.... Ако ти мислиш че Предприемача дава ниски заплати, откопирай или открадни му Идеята, печели и давай европейски заплати. Администрацията дето се занимава с клатик*р*ц по цел ден е друга бира, Електронна община, Електронно праителство, Електронен президент. Уволняваме на всеки четири служителя трима и увеличаваме заплатите.
Паричната ни система е Валутен борд, погледни на страницата на БНБ за реалния валутен курс, мисля че е над 3,70 лв за евро... Или имаш реален курс 1 лев равен на около 0,27 евро, а поддържаш курс 1 лев равен на 0,51 евро, Илиян Михов и модифицирания борд е друга тема. Валутния борд компенсира надценения курс,спрямо Котвата и като цяло мачка работната заплата, за да осигурява конкурентни цени на стоките, на производството. Разбира се че има и професии изключения.
А ти вместо да ревеш, кат Сибирска мечка че ти е нисък Паритета на покупателната способност, при 250 евро заплата и европейски цени, послушай съвета на Буцата, Бегом марш да копаш компири и да гледаш агънца
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
С името на Юнал Тасим в Кърджалйско се свързват и други корупционни схеми с обществени поръчки. Не е тайна, че в община Крумовград, от където е бившият депутат всички поръчки и назначения минават през него.
Експертното правителство е факт, но експертите са по крадене.
Честито на окрадения народ.
Пет заместника елеее, олигарски е създал три нови работни места за още зам. министри вярно има още доста до 250 000, но все пак е добро начало като за два месеца
Дали им знае имената или просто им е разписал както са му казали без много да чете
Коментар
-
Как не им е обидно на сергейчетата, Доган ги унижава съвсем умишлено ...
Орешарски си прави харакири с корумпиран активист на ДПС
ЮНАЛ ТАСИМ
Премиерът Пламен Орешарски направи нов опит за харакири. В края на работния ден в петък, Драгомир Стойнев се сдоби с пети зам.-министър на икономиката и енергетиката.
Това е бившият депутат от ДПС Юнал Тасим. Заради него бе променен устройственият правилник на министерството на икономиката и енергетиката, според който зам.-министрите бяха само четирима.
В годините на управлението на Сергей Станишев той бе обвинен в корупция от тогавашния червен вицепремиер и днешен посланик в Швейцария Меглена Плугчиева. Тя лично пусна тогава сигнал срещу Тасим в парламентарната комисия за борба с корупцията.
В ДПС Тасим се слави като човек от синьото крило в партията на Доган. Кариерата му започва като член на СДС в Крумовград и кандидат за народен представител от синята партия. Чак през 1997 г. Тасим минава към етническата партия ДПС, виждайки, че има възможност за кариерно развитие. Първоначалният му бизнес е събиране и търговия с билки, но като депутат се завърта в схемите за приватизация на „Булгартабак” по времето на управлението на НДСВ.
В края на мандата на Тройната коалиция, през март 2009 година отговарящата за еврофондовете Меглена Плугчиева обвини тандема Юнал Тасим, ДПС и Стоян Проданов, БСП в злоупотреби с европари.
Оказва се двамата печелят 3 държавни поръчки на стойност над 1,6 млн. лв., чрез консорциума “Билд-консулт”. Двамата юнаци печелят и две поръчки по програма “Регионално развитие”. Сигналът на Плугчиева обаче остава без последствие, защото парламентът се разпуска, а комисията не успява да се произнесе. Така корупционната схема за крадене на ДПС и БСП е замазан.
С името на Юнал Тасим в Кърджалйско се свързват и други корупционни схеми с обществени поръчки. Не е тайна, че в община Крумовград, от където е бившият депутат всички поръчки и назначения минават през него.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТемата умре.
От много контрапротести, май не останаха кинти за платените драскачи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение..... Ако допуснем че има някой, който дърпа конците, КОЙ е той? .......
http://www.youtube.com/watch?v=8RkTv...9T3Y_VOmISjmLxДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха не е съвсем без власт, може тотално да блокира работата на Парламента, освен ако БСП и ДПС не направят формален съюза си с Атака.
Така че е доста безумно да дразните президента, при положение че наистина много сериозно може да стъжни ПР кампанията на Доган и неговото вярно куче Станишко
Всъщност да, като сме разговорили за кукли на конци как се справя Доган с дърпането на конците на БСП. Много добре според мен. Цял мандат така и в БСП няма да е останал нито един честен социалист
Нека, любимото твърдение че всички са от един дол дренки, че всички са маскари, че герп и бсп са слугите и аристократите на комунягите го погледнем от друг ъгъл всички протести, Орлов мост, Февруарския и Х.У.И протестуиращите имат един и същи кукловод, този Кукловод не е национален!
Този кукловод е професионален превратаджия, цените на тока изкараха хората, Кукловода свали герп, преекспониране на ценностите и морала на настоящето управление, в частност Пеевски, изкараха хората целта е да се свали бсп... Кукловода се храни от нестабилност и кризи, каква е целта може би един гигантски експеримент, едно зомбиране на един изчезващ народ, едни бсп и герп пионки които се лаят един друг... И какво ще дойде, ще аутсорсваме управлението на Държавата, посланиците на германия, франция и англия ще ни управляват на ротационен принцип.........
Нещо, като контрабандата, частната митница агенти на короната събираше повече приходи от Ванъо Танов
Коментар
-
http://bnt.bg/bg/news/view/105783/ Бнт е ударила рамо на човека на Сорос за югоизточна ЕвропаНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми не знам кво ше праите, ама що не земете да емигрирате в мадараша?
http://vz.ru//politics/2013/8/2/643899.html
Аз помежду другото имам покана от едни приятели от Урал, осигуряват ми Нива и Дубленкаи газ в тайгата... Рускинята е хубава жена, виждал си рускиня как влиза в църква и каква тигрица е в светския живот
Коментар
Коментар