IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
    Срамувам се от БСП.
    Преди дни същото каза и Стефан Данаилов.
    Ламби кат се срамува да напусне парламента.Кога няма келепир
    тогава много се срамуват

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Базите в Слънчев бряг и Шабла да не пропуснете ...
      Тюх, че ни се омота лятото и няма да сме в джаза ...

Някой знае ли в какви срокове от представянето на законопроекта на президента, той трябва да се произнесе за ветоТУ?
      15 дни и още 15 за прегласуване.

Коментар

• Любомир Левчев-социакист писател каза днес:

Срамувам се от БСП.
        Преди дни същото каза и Стефан Данаилов.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Там правят стршно вкусен Чернокоп и Лаврак на скара напълнен с билки за овкусяване докато се пече....
          Ще го запомня. Лека!
          Yeah

Коментар

Тц, почитателка съм само на рибката в керемида, изпечена, ко може и да е от костите почистена
            Там правят стршно вкусен Чернокоп и Лаврак на скара напълнен с билки за овкусяване докато се пече....
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Не , плажът си е пясък и е много голям и ненаселен , но понеже е защитена зона / резерват не се пръска срещу насекоми. През деня има много досадни мухички от ония дребните по плажа а вечер излизат милярди комари на лов.

Ако обаче си почитател на риболова , там на Шаблевнското и Дуранкулашкото езело е раят на рибарите......
              Тц, почитателка съм само на рибката в керемида, изпечена, ко може и да е от костите почистена
              Yeah

Коментар

И плажът на Шабла е камънак, освен ако не бъркам с Балчик.
                Не , плажът си е пясък и е много голям и ненаселен , но понеже е защитена зона / резерват не се пръска срещу насекоми. През деня има много досадни мухички от ония дребните по плажа а вечер излизат милярди комари на лов.

Ако обаче си почитател на риболова , там Шаблевнското езеро и Дуранкулашкото езеро е раят на рибарите......

Коментар

Да и аз съм ходил преди години...отворено е за обикновенни граждани няма проблем.... но не е нищо особено.

Базата им в Шабла е по стилна , но проблема с комарите е страшен там заради много водин площи
                  И плажът на Шабла е камънак, освен ако не бъркам с Балчик.
                  Yeah

Коментар

Преди повече от десет години сме почивали тук. Гледам, че и сега всеки може да отиде, ако реши. Аз не бих. Освен да викам ОСТАВКА!!!
                    Да и аз съм ходил преди години...отворено е за обикновенни граждани няма проблем.... но не е нищо особено.

Базата им в Шабла е по стилна , но проблема с комарите е страшен там заради много водин площи

Коментар

• Преди повече от десет години сме почивали тук. Гледам, че и сега всеки може да отиде, ако реши. Аз не бих. Освен да викам ОСТАВКА!!!
                      Yeah

Коментар

• http://www.travel.government.bg/view_resort.php?id=53

http://www.pb-sunnybeach.com/gallery.html

Коментар

Писал журналиста щото не знае за какво става дума.
                          На Сънито базата на власта е по - читава но ако си говорим истината всичките им бази са доста поовехтели в сравнение с по-добринките хотели по черноморието.
                          По вероято на почти всички депутати крака им няма да стъпи по ведомствените бази...........

Коментар

Знаейки какво представлява базата им там.....силно се съмнявам в думите ти.....
                            http://www.standartnews.com/balgariy...la-199068.html
                            Yeah

Коментар

Край, успокои ме, вече е сигурно, че здраво място по депутатските кълки няма да остане в Шабла. Ти нали разбра, че масово са си отменили резервациите в Евксиноград, разбирайки за протестното шествие и са се преместили точно при тази люта фауна ...
                              Знаейки какво представлява базата им там.....силно се съмнявам в думите ти.....

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                                А не нямаше конкретно предвид мен, затова и ме цитира
                                Ей това комунягите сте страшни, че и си вярвате
                                Допир с комуняги нямам , но Вие дето се имате за демократи и по цял ден се мъчите да ми казвате какво да мисля очевидно сте по зле.

Коментар

Working...
                                X