IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    затова съм си казал-------които иска нека си гласува аз бях дотук.и още нещо-------когато улицата избира уж политиката тя никога не е за доброто на самите хора.доказателство целия арабски свят кадето се случва това.комунизма повече никога няма се върне нека все пак успокоим уплашените до смърт които можеби даже не са и живяли по него време.има много по интелигентни начини да те направят мишка с тази пряка демокрация.на всички привърженици на пряката демокрация няма да спра да давам примера със моя град варна.кирил йорданов нашия бивш кмет със подкрепата на герб в 3тия си мандат беше изгонен от 70 000 народ по улиците ни и два три месеца по късно избрахме кмет пак на герб.питам се по богати ли станахме ----кога си взехме поука от мандат и така нататък така че моля отворените на тема пряка демокрация ме убедят в правотата на пряката демокрация и какво цели тя. жал ми е за хората обикновените и интелигентните абе всичките колко бързо и лесно могат да се изманипулират.
    Пантера,
    уж си от Варна.
    Кирчо беше кмет четвърти мандат. Последователно.
    Първо беше от БСП, после два пъти подкрепен от БСП, което е същото, и последния път кандидат на ГЕРБ.
    Сигурно си доста млада пантерка, та не помниш първия мандат.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

затова съм си казал-------които иска нека си гласува аз бях дотук.и още нещо-------когато улицата избира уж политиката тя никога не е за доброто на самите хора.доказателство целия арабски свят кадето се случва това.комунизма повече никога няма се върне нека все пак успокоим уплашените до смърт които можеби даже не са и живяли по него време.има много по интелигентни начини да те направят мишка с тази пряка демокрация.на всички привърженици на пряката демокрация няма да спра да давам примера със моя град варна.кирил йорданов нашия бивш кмет със подкрепата на герб в 3тия си мандат беше изгонен от 70 000 народ по улиците ни и два три месеца по късно избрахме кмет пак на герб.питам се по богати ли станахме ----кога си взехме поука от мандат и така нататък така че моля отворените на тема пряка демокрация ме убедят в правотата на пряката демокрация и какво цели тя. жал ми е за хората обикновените и интелигентните абе всичките колко бързо и лесно могат да се изманипулират.
      Ем, то виж колко е смешно театрото.

Едните досега се уморили 2 месеца да "бачкат" и си гласуваха ваканция.

Другите ( същите ) - па ся им се доработи внезапно, па забравиха, че 2 месеца не стъпаха на работа - ма заплатките им вървяха и си "заслужиха" платен отпуск с парите на баламите, дет' са ги избрали там.

Президентът па ви блокира и поредното безсмислено търкаляне на хартии от хрантутниците да имитират дейност.
      ---------------------------------------------------------
      П.П. Англо-саксонски модел се води това - демек тонове бумащина ненужна да се изкарат, че нещо правят, а то е голямо нищо.

Само, че англо-саксонския трик се прави при разстящо население - справка статистиките за Англия и Щатите и нарастващото им население като чалъм + консуматорско население.

Па, вие нито ви расте населението, нито сте консуматори, щот' сте с най-скапан стандарт.

При демографски срив не върви да се прави икономика на услугите/консуматорството, както я пишат по книжките и още повече закопава цялото население с главоломна скорост, щот' нямате покупателна способност.

В Англия например бейби-бумърите ( бабите ) харчат по 1200 паунда за храна за домашни любимци на година + 500 паунда за козметика - демек 4000 лв на бабка за хобита/годишно без екскурзиите в чужбина, хладилника и сметките.

Кога българска баба ще си го позволи това, че да ви налагат подобен икономически модел? Те толкоз стинки виждат за 3 години, ако оживеят и не са измрели от глад и болести българската бабка и 4 години ви обясняват, че даже и по 20 кинта за една пуйка за Коледа им е много.
      ----------------------------------------------------------
      П.П.П. Мога да ти кажа всички трикове как нон-стоп ви избиват някой ден, ако съм на кеф, ма ся Ботев ме ядосаха как тъпо отпаднаха от Щутгарт

Накратко преди ви обираха през излишъците на бюджета, а сега през дефицитите, дет' уж без тях не може.

Смях ме е колко прости парчета си избирате дет' от икономика и финанси разбират, колкото аз от астронафтика.
      Last edited by marandi; 09.08.2013, 00:09.

Коментар

• Гледах я тая пресконференция но ми звучеше нещо от типа:

- Много сме против корупцията .................когато не участваме в нея !
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          уйдурма е борисовския спектакъл

Къде точно има внесени Искания от протестиращите за конкретни промени СЕГА???

Или викаш - пак историята на ....новия бардак със старите труженички
          та, затуй само Оставка им трябва?
          Ами гледай вчерашната пресконференция на лумпените, от 13 часа май беше, или тъдявас някъде.

Аз оттука разбрах, че лумпените са прави. Не казвам, че всички са за пряка демокрация. Някои не знаят какво означава това. Но всички са за да се спре източването на държавата. Очаквания граждански контрол, го разбират като постоянна готовност за уличен натиск. Не всички. Има и такива, които разбират пряката демокрация. На пресконференцията бяха неутрални, към всички партии. Гледай. Има какво да научиш. Демокрацията и зачитането на мненията и достойнството на хората, са неща, които полека си пробиват път и у нас.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• съни(тя)

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            еее, този парадокс и аз трудно си обяснявам

4 години след съсипията на ГЕРБ, която стовари върху масовото население, даде власт на монополите да се вихрят до безобразия, банките повече от всякога дерибействаха над гражданите, видя се, че не само герберастите не са против комунистите, ами са по-лоши - мутрокомунисти....

И как стана, че над милион гласуваха пак за тях?!

Стокхолмски синдром?!
            Точно в стила на БСП. Гледат те в очите и нахално лъжат. За каква съсипя говорим? Съсипията дойде поред: от Луканов /баш мафиота/, от Беров /мандат на ДПС/, от Жан Виденов /хиперинфлацията и фалита на банките/, от Станишев /тройната коалиция/ и донякъде Костов и Сакскобурготски. Борисов може и да не е идеален, но ЕДИНСТВЕН ПОКАЗА ВОЛЯ ДА ВКАРА НАЙ-СЕТНЕ В ЗАТВОРА СТАНИШЕВ ОВЧАРОВ, ДОГАН И ЦЯЛАТА ИМ МАФИОТСКА СТРУКТУРА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОБАЧЕ "ТРОЙНИТЕ" СИ ГЛАСУВАХА БУКВАЛНО В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН НЕОТМЕНИМ ЗАКОН ЗА АМНИСТИЯ НА ДАЛАВЕРИТЕ ИМ И НИКОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА ГИ ПИПНЕ.
            Надявам се обаче, че при следващото му управление, в което едва ли някой се съмнява, Бойко Борисов да им е намерил цаката. Всъщност това е комай последната надежда за въздаване на справедливост на ОГРОМНОТО МНОЗИНСТВО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, разбира се изключая неграмотните селяни, циганите и турците.
            АМИН!

Коментар

Нямаш идея колко си права...
              Прочетох малко по-назад, че Макс е писал, че мисли, че днешните сценаристи на протестите са същите от зимните - така е

Но тук ще се скъсат да се противопоставят на зелени, сини и червени - все в името на политическото статукво, не в Своето.

Коментар

• Как е опитни мишлета?

Разбрахте ли, че т.нар. "актуализиция" си бършат задниците за едни стинки, дет' и без това са субсидия, която вече е получена.

Единият гамен БаМмкоФф ... тегли дълг, щот' издухал стинките за субсидията за друго.

Другият гамен ще тегли дълг, щот' и БаМмкоФф теглил?

Ся тия, па пищят, че щели да плащат на бизнеса и на земеделниците субсудиите - за да им платяли иначе йок няма да има плащания. Демек от сега ви залашват, че иначе няма да платят.

П.П. Ма, браус бре - голямо събитие станало, че държавата трябва да си плаща навреме на тия дет' им изкарват заплатите.

Демек и тия кинти са одухани и ги няма уж.

П.П.П. "Скритите" милки/милиарди се пазят за годишните бонуси в края на годината като ще започнат да си ги раздават още в ноември да не би да стане сакатлък и да им ги стопират.

Ъъ ... оня мазник Цонев ги нарича мазно "буфери" и за вас пак нищо.

Ся целия номер на Боко Тиквите и Орешаците е да се докапат до края на годината и то с имунитет, че да правят престъпления на воля и до заветните бонуси.
                -------------------------------------------------------------------
                Цирка БГ-стан е пълен - и кога поне предпоследни в Европа? След 50 години може би? Или .. - пак изглежда сложно как ще стане?

Ся ще им видя простотията и за новия бюджет дет' ще сътворят - със сигурност ще е рестриктивен и ще сте в рецесия, щот' и ЕС в момента е в рецесия с рекордна безработица и имате времеви лаг от няколко месеца.

П.П. Демек Юръп кат' е в рецесия е оправданието, а Юръп кат' излезе от рецесия вие пак висите в депресия.

Че те Юръп 3 пъти влизаха в рецесия в последните 5 години - па вие се накичихте на системна депресия, щот' само умници ви управляват - хихи

Демек "оправданието" ви на некъдърниците било кат' задника, всеки си го носел ОТЗАД.

Т'ва с специлиазираните книжлета, скъпи мишлета се води Икономически геноцид като дефиниция. Или как да избиеш мирно население на цяла държава за 20 години.
                Last edited by marandi; 08.08.2013, 23:41.

Коментар

същността на социалистическите партии по света са насочени към отделния човек.и ти си мислиш че бспи дпс се стремят към властта на всяка цена---------или не си в час или дебнеш за правописни грешки.май не ми хващаш мисълта че и там са олигарси основно и те нямат интерес за дълга.затова си имат спирачката плевнелиев и той по всяка вероятност ще спре процедурата по външния дълг и така------после две три кофти назначения за да може да има протестчета и накрая ще си здадат властта на някои псевдо демократ или друга тиква като бойко и хоп пак затягаме коланите около врата и така кучетата си лаят кервана си върви и колелото се върти ли върти и ще попада ту на червен ту на син сектор-----а бедния българин ще си остане беден и това е.
                  Нямаш идея колко си права...
                  Прочетох малко по-назад, че Макс е писал, че мисли, че днешните сценаристи на протестите са същите от зимните - така е

Но тук ще се скъсат да се противопоставят на зелени, сини и червени - все в името на политическото статукво, не в Своето.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Долна уйдурма !!!
                    уйдурма е борисовския спектакъл

Къде точно има внесени Искания от протестиращите за конкретни промени СЕГА???

Или викаш - пак историята на ....новия бардак със старите труженички
                    та, затуй само Оставка им трябва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ХА-ХАААААААААААААА
                      Matei Totev: Получовек,полуолигарх, полувето.пожарникарска полуподлога...

А бе, знае ли някой що са му на Плевнелиев 50 фирми, в които се редуват за мажоритарен дял със жена си

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                        А това мнение ли е или ще го обявиш за абсолютна ИСТИНА и световно признат факт
                        Комунистите никъде по света не ги искат.
                        Кръвожадни били за власт
                        Само мога да се смея с глас на подобни простотии.
                        същността на социалистическите партии по света са насочени към отделния човек.и ти си мислиш че бспи дпс се стремят към властта на всяка цена---------или не си в час или дебнеш за правописни грешки.май не ми хващаш мисълта че и там са олигарси основно и те нямат интерес за дълга.затова си имат спирачката плевнелиев и той по всяка вероятност ще спре процедурата по външния дълг и така------после две три кофти назначения за да може да има протестчета и накрая ще си здадат властта на някои псевдо демократ или друга тиква като бойко и хоп пак затягаме коланите около врата и така кучетата си лаят кервана си върви и колелото се върти ли върти и ще попада ту на червен ту на син сектор-----а бедния българин ще си остане беден и това е.

Коментар

къде си видяла да има дори ....приказка за това

Днешните показни протестиращи бягат като дявол от тамян от тази тема
                          Долна уйдурма !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ХА-ХАААААААААААААА

Коментар

ние сме пример за това че и пряката демокрация не върши работа.
                                къде си видяла да има дори ....приказка за това

Днешните показни протестиращи бягат като дявол от тамян от тази тема

Коментар

Working...
                                X