IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Щото ти ми се правиш на защитник на бедните, но ще дадеш житото на свинете, вместо да свалиш цената му, която е субсидирана от всички нас, за да падне цената на хляба.

Затова ви наричам "селяния". И затова съм против субсидиите за такива като вас.
    Анончи айде да спреш глупостите.И си включи климатика.Никога не съм бил защитник на бедните не си измисляй.Всяко нещо има цена и съответно положен труд.За бедните има кой да мисли.Ти като хвалеше комунистите преди време какво получи от мутрафоня та се отказа от тях

Коментар

• ,,Ако имаше олимпиада по наглост, лидерът на ДПС Ахмед Доган можеше да участва в нея със собствения си отбор от компрометирани заради съмнения в корупция политици. През тази седмица стана известно, че Делян Пеевски, син на скандалната шефка на спортния тотализатор Ирена Кръстева, е станал заместник-министър по бедствията и авариите... от квотата на ДПС. Новината не би направила толкова силно впечатление, ако не идваше на фона на течащите вече месец скандали за тайната приватизация на столичната зала "Универсиада" и хотелския комплекс "Тото шанс" на Златни пясъци от фирма, свързана с Пеевски и неговия приятел Росен Дичев, син на бившата царска говорителка Галя Дичева.

Капитал! През... далечната 2005 г.!!! Как се наливаха основите...

Минало незабравимо...>http://www.capital.bg/politika_i_iko...ada_chestnoto/
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Нещо интересно ,за което слугинажките медии не пишат > https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Бог ни е научил как да направим хляб от житото.
          Да благодарим че ни е научил и как да го изпием...
          Е не ракийка си правя само за собствена консумация.Не се занимавам с далавери.Главата ми пречи да се занимавам с производство и търговия на опасни за здравето ментаци.Все пак това унищожава здравето.Не може на други хора да се причинява това

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Анончи не разбирам злобата ти.При мен нещата както казах отиват на по добре със 100% не с 30%.Освен това продадох количества направо от нивата.Мога да си позволя да продавам и на 25 стотинки с огромна печалба.Ще видим
            Щото ти ми се правиш на защитник на бедните, но ще дадеш житото на свинете, вместо да свалиш цената му, която е субсидирана от всички нас, за да падне цената на хляба.

Затова ви наричам "селяния". И затова съм против субсидиите за такива като вас.

Коментар

Бате Пешо, ти поне малко от малко трябва да бъдеш коректен, щото не ти прави чест, като бенифициент на европейските пари.

Дянков много го плюхте, включително и Борисов, но точно той се съпротивляваше на този прословут заем от 800 милиона, който по-късно ни върна Брюксел.

Сега грабежа за взимане на заем от Олигарски е построен точно на този непредизвикан заем от правителството на ГЕРБ.

Ако Борисов не бе угодил на селянията още 2 месеца и беше послушал Дянков, сега нямаше да се цитират под и над път тези 800 милиона заем.

П.П. Ама така е по село - имате ток, но нямате книги.
              Анончи омръзна ми да обяснявам че при мен земеделието не е основен източник на доход а спомагателен....На мен дали ще ми дадат жалките субсидии сега или след три месеца изобщо не ме дразни.А мутропростака на кого угажда има органи да го разследват.И запомни че не е важно къде живееш а как.Човек кога му е пълен джоба няма значение къде е

Коментар

Е защо да даваме?Като няма цена има животни ще ядат на воля.
                Бог ни е научил как да направим хляб от житото.
                Да благодарим че ни е научил и как да го изпием...

Коментар

Хич не го поздравявай.
                  Щото тази година Бог даде реколта на целия свят (виж графиката на пшеницата по-долу).

Добивът им се вдигна с 30%, но изкупните цени ще паднат с 40%.

Тази година най-голям келепир ще направят складовите бази, защото селянията ще складира зърното в очакване на лоша реколта догодина.
                  Въпросът е какво ще стане, ако тя пак бъде добра..... май ще трябва да продават на загуба и ще цункат Олигарски за субсидии и банките за рефинансиране на заемите за трактори и комбайни.

Анончи не разбирам злобата ти.При мен нещата както казах отиват на по добре със 100% не с 30%.Освен това продадох количества направо от нивата.Мога да си позволя да продавам и на 25 стотинки с огромна печалба.Ще видим

Коментар

На това му се вика интелектуален капацитет.Боце тиквуняка е просто един болен мозък....
                    Бате Пешо, ти поне малко от малко трябва да бъдеш коректен, щото не ти прави чест, като бенифициент на европейските пари.

Дянков много го плюхте, включително и Борисов, но точно той се съпротивляваше на този прословут заем от 800 милиона, който по-късно ни върна Брюксел.

Сега грабежа за взимане на заем от Олигарски е построен точно на този непредизвикан заем от правителството на ГЕРБ.

Ако Борисов не бе угодил на селянията още 2 месеца и беше послушал Дянков, сега нямаше да се цитират под и над път тези 800 милиона заем.

П.П. Ама така е по село - имате ток, но нямате книги.

Коментар

Абе ако навсякъде е така добра, и на 15 стинки ше се радвате ако някой даде...
                      Е защо да даваме?Като няма цена има животни ще ядат на воля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Бойко с нов бисер: Зове парламентът да се събере още утре, но без "Атака"
                        11:50 | 10.08.2013
                        14889
                        34
                        Автор: ПИК
                        Share

Ако Волен Сидеров и депутатите на „Атака” не влязат в парламента и ГЕРБ не гласува, няма как да мине актуализацията на бюджета и ще падне правителството. Това разясни Бойко Борисов в предаването „Събуди се” на Нова телевизия.

Така той сътвори грандиозен буламач - първо 77 депутати от ГЕРБ призоваха вчера Михаил Миков спешно да свика извънредно заседание на парламента до 16 август. Те внесоха официално искане в деловодството на Народното събрание. Снощи лидерът Борисов дори настоя заседанието да се проведе още на 11 или 12 август, понеделник. Бързал, защото спирането на актуализацията на бюджета ще има ефект на социален апокалипсис, иронизира той опасенията на червените си опоненти. Ето част от стенограмата на разговора му тази сутрин по Нова тв:

Борисов: "...Да се съберат утре и да приключат с ветото и толкоз, само че не могат да се съберат. Те не са в България. Тези, които са пред „Евксиноград” си мислят, че там почиват. Те са извън България, по чужбина, по екзотиките са те, затова трудно ще ги съберат сега – това им е проблемът. А там трябва да са 121 депутата и тук „Атака”, няма как да избяга пак Волен Сидеров, че той е патерицата на ДПС и БСП, няма как. Защото, ако не влезе в парламента и ние не влезем, няма как да мине, пада правителството.

Водеща: А вие ще влезете ли?

Бойко Борисов: Ние сме там. Но става въпрос, че ако Волен Сидеров не влезе с „Атака” и ГЕРБ не гласува няма как да мине актуализацията на бюджета и ще падне правителството."

Разбрахте ли - Бойко зове всички депутати още утре, неделя, на заседание. Но иска "Атака" да не го чуе и да не дойде. Той пък с депутатите от ГЕРБ щял да влезе, но нямало да гласува и така щяло да падне правителството. Това е гениалният замисъл на лидерът на спечелилата изборите дясна партия за смяна на властта, споделен тази сутрин със зрителите на Нова тв.

ХА-ХА- БРАВО БУЦИЛАНЕ-ГЕНИАЛЕН СИ
                        На това му се вика интелектуален капацитет.Боце тиквуняка е просто един болен мозък....

Коментар

Не.
                          Абе ако навсякъде е така добра, и на 15 стинки ше се радвате ако някой даде...

Коментар

Бате Пешо, поздравления за реколтата!
                            Но защо намрсваш Бог, след като казаха че реколтата е благодарение на Птавителството, и по-специално на Оришарски?
                            Хич не го поздравявай.
                            Щото тази година Бог даде реколта на целия свят (виж графиката на пшеницата по-долу).

Добивът им се вдигна с 30%, но изкупните цени ще паднат с 40%.

Тази година най-голям келепир ще направят складовите бази, защото селянията ще складира зърното в очакване на лоша реколта догодина.
                            Въпросът е какво ще стане, ако тя пак бъде добра..... май ще трябва да продават на загуба и ще цункат Олигарски за субсидии и банките за рефинансиране на заемите за трактори и комбайни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                              Искрено се радвам за тебе! Да си жив и здрав и догодина - двойно!
                              Е двойно не ми го побира акъла.Да се повтори тазгодишната все пак лакомията не е добро нещо

Коментар

Бате Пешо, поздравления за реколтата!
                                Но защо намрсваш Бог, след като казаха че реколтата е благодарение на Птавителството, и по-специално на Оришарски?
                                Правителството не ме интересува.След толкова години знам на кого да благодаря.В интерес на истината става въпрос и за нови сортове.

Коментар

Working...
                                X